Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Realno imali smo srece pa za spurse igra glupi Adebayor inace bi mogao biti novi kiks, Podolski i pored sretnog gola apsolutno beskoristan na krilu, on bi trebao na klupu pa da se rotira sa Giroudom a na krilo Gervinho kad se vrati ili Oxlade.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Ekonomista
- Kontakt:
Adebayor je teška pič.ka od igrača. Dade gol opet sere tamo pred navijačima.
Namjeran start, opravdan crveni. seljačina majke mi žešća. Ne znam šta mu je Arsenal u životu skrivio
.
Al wilshere
momak je čudo od igrača, onaj potez petom prema naprijed, a i zalaganje za dres je nevjerovatna stvarno. Nismo svjesni kolko imamo sreće što ga imamo u timu
Namjeran start, opravdan crveni. seljačina majke mi žešća. Ne znam šta mu je Arsenal u životu skrivio
Al wilshere
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:

Preko Walcotta smo najopasniji danas.Arsenal making hay down the right hand side in attack

Mamu li mu prgavu
- Ekonomista
- Kontakt:
Moramo biti najopasniji po lijevoj strani kad na desnoj imamo Vermalaena koji nije bek i Podolskog ko po meni nije krilo, sasvim druga priča bi bila kada bi imali Gibbsa i starog Arshavina (iako je u posljednjih par utakmica bio odličan).frankqqqqq je napisao/la:
Preko Walcotta smo najopasniji danas.Arsenal making hay down the right hand side in attack
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Školski.
treba Arshavinu dati priliku i danas, zasluzio je 
Ako Arsenal nastavi ovako igrati do kraja, mogao bi Tottenham ovdje primiti još 3 gola min.
- Cautinho
- Kontakt:
Ovaj Arsenal je davno trebao početi igrati ovako.Inače ne bi ćulili dole na 7 poziciji.
Keep walking.
Ma oni manje - više uvijek ovako odigraju protiv Tottenhama. Napale se i odigraju odličan meč.Cautinho je napisao/la:Ovaj Arsenal je davno trebao početi igrati ovako.Inače ne bi ćulili dole na 7 poziciji.
Inače, lijepa akcija kod 4. gola. Cazorla opet igra dobru utakmicu i to je za Arsenal itekako važno.
FK Pjetlovi
- Cautinho
- Kontakt:
Na malim mečevima se prvenstvo dobiva.Zato bi trebali odigrati tako i protiv ekipa kao što su Norwich,Wigan,QPR,A.VIlla,Soton....reds je napisao/la:Ma oni manje - više uvijek ovako odigraju protiv Tottenhama. Napale se i odigraju odličan meč.Cautinho je napisao/la:Ovaj Arsenal je davno trebao početi igrati ovako.Inače ne bi ćulili dole na 7 poziciji.
Inače, lijepa akcija kod 4. gola. Cazorla opet igra dobru utakmicu i to je za Arsenal itekako važno.
Keep walking.
Jasno k'o dan.Cautinho je napisao/la:Na malim mečevima se prvenstvo dobiva.Zato bi trebali odigrati tako i protiv ekipa kao što su Norwich,Wigan,QPR,A.VIlla,Soton....
Nego, pustiše Balea da šuta desnicom i 4:2. A samo par napada poslije opet Bale u prilici, ali ovaj put šutira pored gola. I Wilshere van, Ramsey ušao.
FK Pjetlovi
- frankqqqqq
- Kontakt:
Strah me radi ovog, znam kakva nam je odbrana tako da me ništa čudit ne može 
Ono razlika nekoliko klasa. Recimo pet.
Petarda. Chambo magija nastupa. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Do 12 minute se to nije vidjeloArnelinho je napisao/la:Ono razlika nekoliko klasa. Recimo pet.Petarda. Chambo magija nastupa.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
walcott sve bolji i bolji. istina zbog lošeg prijema nije dao još jedan al to mu nikako ne može poništit današnji učinak.
Cazorla, nadam se naznaka konačno boljih mečeva.
Ox
šta reći. Brzina, dribling , kontrola , sve 
Cazorla, nadam se naznaka konačno boljih mečeva.
Ox
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.