Vamos je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:...
Nisam ni ocekivao da prihvatis ovo sto ja pisem. neka pobjedi bolji,
a nadamse da nece biti sklanjanja sa gola prilikom pucanja na gol
, ko prosli put...ili dodavanja protivnickom golmanu sa 3 metra u ruke isto ko prosli put
Neka pobjedi boji, i nista vise. Onog momenta kada svi budemo tezili tome bez obzira na navijacku pripadnost, e tog momenta ce se stvoriti prvi preduslov da liga i klubovi naprave iskorak u kvaliteti.
Bice izvjestav poslije tekme nada se da nece biti tehnickih problema kao sto se znalo desiti iz Trebinja nekih prijasnjih godina pa cemo nastaviti razgovor .
Svako dobro.
Vjerovatno si mlađi od mene, pa se sigurno ne sjeća kada je Sarajevo bilo prvak 1985. godine. Željo je igrao sa Hajdukom na Koševu, a Sarajevo u Skoplju sa Vardarom. Željo je svoj obraz na Koševu sačuvao, a Sarajevo u Skoplju nije. Tada su se svi igrači Vardara sklanjali, osim golmana. To je bio smijeh. U kaznenom prostoru Vardara igrači po pet puta pucaju i niko im ne smeta osim golmana.
Ovakvih stvari će biti dok je fudbala. Raspitaj se malo kod sarijih navijača Sarajeva, kakva je utakmica bila u Skoplju i na što je to ličilo. Golman Vardara sam protiv 21 igrača na terenu.
Molim te nemoj samo moralisati, kada je fudbal na našim prostorima u pitanju. nebitno je l' se radi o Želji, Sarajevu, Partizanu, Rijeci, Travniklu.....

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".