Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Vamos
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 02:11

kralj_je_mrtav je napisao/la: Ja govorim o dvije posljednje godine, no hajde da ti bude lakse. Igraju dva prijateljska kluba, mali milion takvih primjera u svijetu fudbala, jedan je mnogo bolji u svakom pogledu, a ovaj sto je slabiji nece plaho zapinjati, a ovi sto su puno bolji ce se bas napeti jer im treba ko sirotinji parce kruha. Ko pobjedjuje?
Po cemu ste vi i Leotar prijeteljski klubovi? Po utakmici gdje vi niste zapinjali da bi oni ostali u ligi a Sloboda ispala ??? :mrgreen:

Pa o tome ti i pricam, manje vise. Situacija nije regularna, jedni ce zapeti, drugi ce popustiti, jedni ce vratiti 3 za 3...uzet ce lovu ili nece....izaberi koju god hoces od opcija, ali situacija nije regularna. A to su kladionice na ovaj nacin manifestovale. :D

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 17 nov 2012, 02:17

Rasprava sa navijačem Sarajeva, kluba zbog kojeg se liga proširivala nebil ostali u istoj. Baš glup potez s moje strane. Šta reći :mrgreen:

nadam se da uzimamo 3 boda iz Trebinja, idemo dalje, nabijamo komplekse i čireve :mrgreen:

Laku noć, jedite se 8-)
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 nov 2012, 02:22

kralj_je_mrtav je napisao/la:...
Nisam ni ocekivao da prihvatis ovo sto ja pisem. neka pobjedi bolji, a nadamse da nece biti sklanjanja sa gola prilikom pucanja na gol :mrgreen: , ko prosli put...ili dodavanja protivnickom golmanu sa 3 metra u ruke isto ko prosli put :mrgreen:

Neka pobjedi boji, i nista vise. Onog momenta kada svi budemo tezili tome bez obzira na navijacku pripadnost, e tog momenta ce se stvoriti prvi preduslov da liga i klubovi naprave iskorak u kvaliteti.
Bice izvjestav poslije tekme nada se da nece biti tehnickih problema kao sto se znalo desiti iz Trebinja nekih prijasnjih godina pa cemo nastaviti razgovor . :D ;)

Svako dobro.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 nov 2012, 09:35

Vamos je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:...
Nisam ni ocekivao da prihvatis ovo sto ja pisem. neka pobjedi bolji, a nadamse da nece biti sklanjanja sa gola prilikom pucanja na gol :mrgreen: , ko prosli put...ili dodavanja protivnickom golmanu sa 3 metra u ruke isto ko prosli put :mrgreen:

Neka pobjedi boji, i nista vise. Onog momenta kada svi budemo tezili tome bez obzira na navijacku pripadnost, e tog momenta ce se stvoriti prvi preduslov da liga i klubovi naprave iskorak u kvaliteti.
Bice izvjestav poslije tekme nada se da nece biti tehnickih problema kao sto se znalo desiti iz Trebinja nekih prijasnjih godina pa cemo nastaviti razgovor . :D ;)

Svako dobro.
Vjerovatno si mlađi od mene, pa se sigurno ne sjeća kada je Sarajevo bilo prvak 1985. godine. Željo je igrao sa Hajdukom na Koševu, a Sarajevo u Skoplju sa Vardarom. Željo je svoj obraz na Koševu sačuvao, a Sarajevo u Skoplju nije. Tada su se svi igrači Vardara sklanjali, osim golmana. To je bio smijeh. U kaznenom prostoru Vardara igrači po pet puta pucaju i niko im ne smeta osim golmana.

Ovakvih stvari će biti dok je fudbala. Raspitaj se malo kod sarijih navijača Sarajeva, kakva je utakmica bila u Skoplju i na što je to ličilo. Golman Vardara sam protiv 21 igrača na terenu. :lol: :lol: :lol:

Molim te nemoj samo moralisati, kada je fudbal na našim prostorima u pitanju. nebitno je l' se radi o Želji, Sarajevu, Partizanu, Rijeci, Travniklu..... ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 17 nov 2012, 09:44

Što ovo nema Leotar-Željo u ponudi Wwina? :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 17 nov 2012, 10:12

Jeste zapeli za ovu utakmicu. Pa sta i da je dogovoreno? Koji je tu problem?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 nov 2012, 10:24

Ultras1921 je napisao/la:Jeste zapeli za ovu utakmicu. Pa sta i da je dogovoreno? Koji je tu problem?
Pa nije nikakav problem. Dozvoljeno je i svakodnevno se mogu vidjeti dogovaranja utakmica i u najjacim ligama. Stvarno nije ni meni jasno sta im je...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2012, 12:40

Vatra vam, a ? Neka, neka.
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 nov 2012, 14:03

ovakve utakmice kao leotar-zeljeznicar su sramota za drzavu,za ligu,za fudbal..mene je stid sto pratim ovo :oops:

cuj leotar izveo tim sa 6 igraca do 21 god :oops:

e da je kakve pravde pa da te g ovnarske klubove kao leotar neko dekretom izbaci u drugu ligu.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 17 nov 2012, 14:26

Armageddon2012 je napisao/la:ovakve utakmice kao leotar-zeljeznicar su sramota za drzavu,za ligu,za fudbal..mene je stid sto pratim ovo :oops:

cuj leotar izveo tim sa 6 igraca do 21 god :oops:

e da je kakve pravde pa da te g ovnarske klubove kao leotar neko dekretom izbaci u drugu ligu.
pa zašto onda i Željo ne bi u drugu ligu.. budimo realni, malo ko da bi ostao u premijer ligi ako krenemo izbacivati sve koji su mutili i mute.. a treba ih izbaciti sve
NAPRIJED NARODE!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 17 nov 2012, 15:11

Ma moro Leotar vratiti prosle godine zadnje kolo. Da im ne bi Zelje ispali bi :D.

Mancini
Kontakt:

Premijer liga BiH-općenito

Post Postao/la Mancini » 17 nov 2012, 15:36

Cilj opravdava sredstva.Ne znam šta vas iznenađuje u ovakvoj državi bez zakona.Ipak je Amar Osim gospodin čovjek,bez potrebe ga prozivate,samo je u pitanju jedna tekma.Šta će tek biti na proljeće?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 16:17

Opet onaj famozni trokut velez,slavija,rudar. Bice paraaaaa :mrgreen: :mrgreen:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 nov 2012, 18:11

Beslija protiv Veleza ulazi u 90. i high-kick udarcem dobija zuti, 3., suspenzija sljedecu tekmu. Sto li Boze? :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2012, 18:55

Alfa_Muzijak je napisao/la:Beslija protiv Veleza ulazi u 90. i high-kick udarcem dobija zuti, 3., suspenzija sljedecu tekmu. Sto li Boze? :mrgreen:
Bešlija inače ove sezone postigao 29 golova, ima maksimalnu minutažu pa je nevjerovatno što on nije igrao danas u Trebinju.
Vatra vam jel de ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 nov 2012, 19:02

bagrcavi je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Beslija protiv Veleza ulazi u 90. i high-kick udarcem dobija zuti, 3., suspenzija sljedecu tekmu. Sto li Boze? :mrgreen:
Bešlija inače ove sezone postigao 29 golova, ima maksimalnu minutažu pa je nevjerovatno što on nije igrao danas u Trebinju.
Vatra vam jel de ?
Nije postigao, sjecam se njegovog gola protiv Slavije, tako da nije talasika sad. Ulazi u 90. minuti i pravi veoma grub start, da nije mozda lud? Neko ga iznerviro? :? Vi nastavite lagat sami sebe..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2012, 19:07

Ne lažemo mi sebe, nego ti bracika pokušavaš naći i najmanju sitnicu koja bi potvrdila tu tvoju špekulaciju, ali Bože moj...
Čuvajte se Zrinjskog, dobili su premije danas u Jablanici ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 nov 2012, 19:35

bagrcavi je napisao/la:Ne lažemo mi sebe, nego ti bracika pokušavaš naći i najmanju sitnicu koja bi potvrdila tu tvoju špekulaciju, ali Bože moj...
Ovo "općenito" je bilo vracanje bodova Leotara,poslovno sam bio danas u Trebinju za vrijeme utakmice i pitam covjeka s kojim sam imao sastanak kako to da se nije islo na utakmicu,odgovori lik sa smjeskom ,pa to je dogovoreno ima prije par mjeseci ,ne zanimaju me prodate i dogovorene utakmice !
Tako da je to odgovor zasto danas nije bilo na kladionicama ovoga para!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2012, 21:04

bekicamir je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne lažemo mi sebe, nego ti bracika pokušavaš naći i najmanju sitnicu koja bi potvrdila tu tvoju špekulaciju, ali Bože moj...
Ovo "općenito" je bilo vracanje bodova Leotara,poslovno sam bio danas u Trebinju za vrijeme utakmice i pitam covjeka s kojim sam imao sastanak kako to da se nije islo na utakmicu,odgovori lik sa smjeskom ,pa to je dogovoreno ima prije par mjeseci ,ne zanimaju me prodate i dogovorene utakmice !
Tako da je to odgovor zasto danas nije bilo na kladionicama ovoga para!
Zasto niko nije pricao o vasoj utakmici sa Rudarom iz Prijedora koja se igrala dva puta i oba puta Zrinjski nije dobio?? Kolika je vjerovatnoca za takav rasplet?? Po meni mnogo diskutabilnija utakmica i rezultat od ovog danas u Trebinju gdje je favorit dobio autsajdera.. Kladionice blokirale ovaj par a nisu Velez Slavija koji godinama namjestaju medjusobne duele i to pri prilicno visokim kojeficijentima.. Sto li??
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 17 nov 2012, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 nov 2012, 21:14

Kakav bolan Radnik!??? :lol: :lol: :lol:
Iđi vrvi nonamo!
Stidi se svog kluba lopovskog! ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.