FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 17 nov 2012, 12:55

BayernMunchen31 je napisao/la:Koliko god nas je Robben kostao titula uvijek ce biti (barem meni) Legenda ...Kad se sjetim golova protiv Fiorentine, Manchestera, Schalkea :O .Nesretan je sa tim povredama ali kad se iscitavaju sastavi svaka ekipa u Evropi drhti kada zna da Bayern na jednoj strani ima Arjena i Lahma , a na drugoj Riberya i Alabu ...Niposto ga prodavat, ako odluci da zavrsi karijeru zbog povreda nek to bude nacin da napusti Bayern
Najgore što nas on nije ni koštao titula. I drugi su odgovorni za to što nisu titule osvojene, a Robben je imao samo muda da puca sve te penale. Drugi nisu to imali (sjetimo se finala protiv Chelsea, dobro tad Arjen nije u seriji penala pucao jer je prethodno fulio, ali je preuzimao prije toga odgovornost). I na njemu se tad koplja slomila.
A ovo drugo, za ove golove što si rekao, to nikad ne treba zaboravit, pa možda je više i od 50 % njegova zasluga što smo u toj sezoni uzeli duplu krunu i ušli u finale LP.

Inače mi njega sigurno nećemo šutnuti, nije to stil naše uprave, ali koliko će on udjela imati ove sezone, to je upitno. Ali koliko god ga sad problemi s povredama još više pritisnuli, bit će od njega koristi u nekim utakmicama ove sezone,a onda nakon sezone će se razmislit dal sve imat svrhu. Prilika mu je ove sezone da uzme još po neku titulu, a onda će se vidjet dalje.

Ribery i Robben igraju takav fudbal u kojima je teško izbjeći povrede, samo je Rib fenomen, on je prošle sezone se skroz ustalio na terenu, vrlo malo izostao, a evo i ove je jako standardan. Više ne možemo govoriti o osjetljivom Riberyju. A samo treba pogledat koliko ga protivnici i na kakav način atakuju, pa onda svima sve može biti jasno....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 nov 2012, 13:13

effe_sa je napisao/la:
BayernMunchen31 je napisao/la:Koliko god nas je Robben kostao titula uvijek ce biti (barem meni) Legenda ...Kad se sjetim golova protiv Fiorentine, Manchestera, Schalkea :O .Nesretan je sa tim povredama ali kad se iscitavaju sastavi svaka ekipa u Evropi drhti kada zna da Bayern na jednoj strani ima Arjena i Lahma , a na drugoj Riberya i Alabu ...Niposto ga prodavat, ako odluci da zavrsi karijeru zbog povreda nek to bude nacin da napusti Bayern
Najgore što nas on nije ni koštao titula. I drugi su odgovorni za to što nisu titule osvojene, a Robben je imao samo muda da puca sve te penale. Drugi nisu to imali (sjetimo se finala protiv Chelsea, dobro tad Arjen nije u seriji penala pucao jer je prethodno fulio, ali je preuzimao prije toga odgovornost). I na njemu se tad koplja slomila.
A ovo drugo, za ove golove što si rekao, to nikad ne treba zaboravit, pa možda je više i od 50 % njegova zasluga što smo u toj sezoni uzeli duplu krunu i ušli u finale LP.
Više od 50% zasluge ali ne samo za tu sezonu.Ja na to gledam kao 50% zasluge što mi danas imamo ekipu kakvu imamo.Ona je po meni "oko njega" izgradjena.Teško bi se neki fudbaler odlučio za Bayern(Shaq,Martinez itd) da mi nismo imali Robbena u ekipi(a samim tim i titule te sezone)."Patili" smo se tih godina i trebalo nam je nešto što će nas pokrenuti a to je bio Arjen i ja ću mu vječno biti zahvalan za sve što je napravio u Bayernu !
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 nov 2012, 13:37

S-Y-L-A-R je napisao/la: Više od 50% zasluge ali ne samo za tu sezonu.Ja na to gledam kao 50% zasluge što mi danas imamo ekipu kakvu imamo.Ona je po meni "oko njega" izgradjena.Teško bi se neki fudbaler odlučio za Bayern(Shaq,Martinez itd) da mi nismo imali Robbena u ekipi(a samim tim i titule te sezone)."Patili" smo se tih godina i trebalo nam je nešto što će nas pokrenuti a to je bio Arjen i ja ću mu vječno biti zahvalan za sve što je napravio u Bayernu !
100 % pogođeno u sridu... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 nov 2012, 13:38

Sa jednog drugog foruma:

Na pitanje zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio: "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti".

Koji kralj. slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 13:58

KSIVLE je napisao/la:Sa jednog drugog foruma:

Na pitanje zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio: "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti".

Koji kralj. slika
Nisi trebo, čitaj moj potpis! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 14:06

:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 14:12

Meni je žao što ljudi cijene Robbena samo zbog toga što je učinio na terenu i ne vide još one "extra" stvari koje on PASIVNOučinio, kako bi naš klub bio bolji.

Nadalje ljudi nerazumiju što je transfer Robbena u Bayern, značio za sam razvoj Bayerna...

I ujednu ruku dobro je da imamo igrača što se tako puno ozlijeđuje jer imamo ogroman kadar pa drugi dobivaju dosta prikika da igraju :twisted:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 14:42

Bayern: Neuer - Rafinha, van Buyten, Dante, Alaba - Tymoshchuk, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Shaqiri - Mandzukic

Pas mater kad ovak sexualnu tekmu nemrem na TV pogledat! :neee: Pa kak uspiju biti tak glupi! Naravno postoje neke tekme od BvB-a koje se moraju prenositi, ali svima je jasTno da je ova tekma, zanimljivija, veća, bolja i jača i još je derbij! DEBILI!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 nov 2012, 14:47

anton 1983 je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Sa jednog drugog foruma:

Koji kralj. slika
Nisi trebo, čitaj moj potpis! :mrgreen:
Ma Kalle kralj. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 14:50

Uli priča o tome kako je dobio poziv, kako Uli i Alaba noću izlaze dok traju pripreme...Onda je nazvao JUPPA i rekao mu da popriča sa Riberyem, a on će popričati sa Alabom.

Uli priča sa Alabom i veli mu da je čuo da po noći izlazi...Alaba sav u ćudu pita GDJE?

Uglavnom, nastave oni razgovor, Uli njemu nabroji par klubova, Alaba se i dalje pravi mutaf i veli Uliju, da si mora o tome razmisliti (znači razmisliti o odgovoru koji će mu dati.)

I slijedeći dan pita njega Uli : I Davide, jesi li razmislio?

Alaba: Jesan, predsjedniće!

Uli: I onda?

Alaba: Ma mora da je Ribery bio vani sa nekim drugim "nigerom"!

http://www.bayern-cro.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 nov 2012, 15:34

slika

SCHWEINSTEIGER KAPITEN 8-)

naravno,zato sto je Lahm na klupi.
Badstuber isto na klupi,kao i Martinez.
Riberya i Gomeza uopste nema,kao i Robbena.

vidjecemo,bice zanimljivo u najmanju ruku zbog startne postave...
#miasanmia

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 17 nov 2012, 15:36

Dugo im je trebalo :lol: .

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 nov 2012, 15:36

MAAAAAAAAAANDZUKIIIIICCCC :D :D :D :D
3. minut :D
sjajno,sjajno,sjajno :D
#miasanmia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 nov 2012, 15:37

braco dajte kakav dobar link

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 nov 2012, 15:48

anelbavarac je napisao/la:braco dajte kakav dobar link
http://www.rojadirecta.me/goto/portalsp ... nal12.html

jest spanski,ali barem ne trza :D

edit
http://88.80.11.29/54963/watch-fc-nurnb ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;

slika super,ne trza,njemacki komentator :D
#miasanmia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 nov 2012, 16:10

Odlican ne trza uopste.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 nov 2012, 16:21

Zadovoljan na poluvremenu 8-)

Idemo sad do 60. minuta uvalit i drugi i gotovo sijelo

Nego al nam je ovaj Xerdan brz u pizdu materinu :o :o
Thomas Müller - Fußballgott

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 16:24

Tko je promasio onaj zicer kod naseg vodstva 1:0?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 nov 2012, 16:25

gerdmuller je napisao/la:Tko je promasio onaj zicer kod naseg vodstva 1:0?
Haha bas sam isti komentar pisao i mene zanima :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2012, 16:25

Strasno mi se svidjaju ove kontre.
Svaka je bila opasnost po gol ali nazalost niti iz jedne nismo poentirali.

Bez glavnih igraca je ovo zadovoljavajuce, pogotovo u napadackom dijelu, odbrana je kao i uvijek bila dosta dobra, bez obzira sto je pola iste promijenjeno u odnosu na prethodne utakmice.
gerdmuller je napisao/la:Tko je promasio onaj zicer kod naseg vodstva 1:0?
Rafinha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.