Astra imas li link od tekme!astra1922 je napisao/la:pocelo je neka nam je sretno na onoj oranici.ko da gol taj je pobjednik
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
imas na fb stranici zvijezde siroki jos nije preso pola centraKvota je napisao/la:Astra imas li link od tekme!astra1922 je napisao/la:pocelo je neka nam je sretno na onoj oranici.ko da gol taj je pobjednik

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zasad razvaljujemo al nema gola
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta sam vam reko Zeljo vodi protiv Leotara nek se neko prisjeti mog posta... Zato smo mi izgubili kuci da bih oni mogli dati Zelji... moj post se ispostavio ispravnim...
zalosno je ovo na sportsport ba pise siroki iskoristio dominaciju i poveo ,a siroki nije dva puta presao centar
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I ne samo od Leotara, zato sad gubite i od Širokog da bi ga Željo mogao dobiti u idućem kolu, zato ste izgubili i od Borca, Slavije, Rudara, Olimpica i Veleža. Strašno si neinteligentan.ciro_ciro je napisao/la:Sta sam vam reko Zeljo vodi protiv Leotara nek se neko prisjeti mog posta... Zato smo mi izgubili kuci da bih oni mogli dati Zelji... moj post se ispostavio ispravnim...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
sto ti moras odma doletit i vrijedat nekoggollum je napisao/la:I ne samo od Leotara, zato sad gubite i od Širokog da bi ga Željo mogao dobiti u idućem kolu, zato ste izgubili i od Borca, Slavije, Rudara, Olimpica i Veleža. Strašno si neinteligentan.ciro_ciro je napisao/la:Sta sam vam reko Zeljo vodi protiv Leotara nek se neko prisjeti mog posta... Zato smo mi izgubili kuci da bih oni mogli dati Zelji... moj post se ispostavio ispravnim...
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kakve samo golove nasa ekipa moze primiti.Odlicno smo stajali na terenu prvih 45 minuta,Siroki nije apsolutno nista pokazao, a vode sa 1:0.
Nasa ekipa ima gubitnicki mentalitet, ne vjeruju sami sebi da mogu izvuci pozitivan rezultat u gostima.Ista se prica ponavlja kao i sa Otoke.
IMAMO SANSE DA NAPRAVIMO POZITIVAN REZULTAT U SIROKOM, SAMO TREBA VJEROVATI U SEBE I KRENUTI NAPADACKI.
Nasa ekipa ima gubitnicki mentalitet, ne vjeruju sami sebi da mogu izvuci pozitivan rezultat u gostima.Ista se prica ponavlja kao i sa Otoke.
IMAMO SANSE DA NAPRAVIMO POZITIVAN REZULTAT U SIROKOM, SAMO TREBA VJEROVATI U SEBE I KRENUTI NAPADACKI.
Nek Kunta igra napadački,do kraja sezone sa ovom taktikom će 0 bodova donijet.....Bosanski zmaj je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakve samo golove nasa ekipa moze primiti.Odlicno smo stajali na terenu prvih 45 minuta,Siroki nije apsolutno nista pokazao, a vode sa 1:0.
-
- Kontakt:
GLUP PORAZ! NISMO ZASLUZILI DA IZGUBIMO! IZGUBIMO U UTAKMICI U KOJOJ NAM PROTIVNIK ZA 90 MINUTA NE NAPRAVI NI JEDNU OZBILJNIJU SANSU!
dobar igracki kadar imamo ali fali nesto yebajiga.makar je velez izgubio kuci i travnik tako da i pobjedom protiv travnika mozemo na kraju zavrsiti i 12
tugo moja

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gollum je napisao/la:I ne samo od Leotara, zato sad gubite i od Širokog da bi ga Željo mogao dobiti u idućem kolu, zato ste izgubili i od Borca, Slavije, Rudara, Olimpica i Veleža. Strašno si neinteligentan.ciro_ciro je napisao/la:Sta sam vam reko Zeljo vodi protiv Leotara nek se neko prisjeti mog posta... Zato smo mi izgubili kuci da bih oni mogli dati Zelji... moj post se ispostavio ispravnim...
Bas si neinteligentan od tih ekipa smo izgubili u gostima a ne kod kuce glupane jedan glupiii, A osim dabogda krepo pa nemo vam ko stimati i mali i veliki pisam se im usta nikakvi ljudi najvece zlo bh fudbala.... Zna se da ste prosle godine istjerali Slobodu a ostavili u ligi Leotar i danas su vam vratili za to a proslo kolo protiv Zvijezde su to osigurali tako sto su poslali svoje sudije... Zao mi je samo sto ne dadosmo Sarajevu utakmicu radi ovih plavih govana i tate i tatinog sina dobogda se ukocio...
Daj Boze da pobijedimo Travnik u zadnjem kolu,onda slobodno sa Kuntom pakovat kofere u Prvu ligu.Bosanski zmaj je napisao/la:GLUP PORAZ! NISMO ZASLUZILI DA IZGUBIMO! IZGUBIMO U UTAKMICI U KOJOJ NAM PROTIVNIK ZA 90 MINUTA NE NAPRAVI NI JEDNU OZBILJNIJU SANSU!
yebo ekipu koja izbori opstanak losim igrama drugih,dosli smo u situaciju da ovisimo o rezultatima drugih ekipaastra1922 je napisao/la:dobar igracki kadar imamo ali fali nesto yebajiga.makar je velez izgubio kuci i travnik tako da i pobjedom protiv travnika mozemo na kraju zavrsiti i 12![]()
tugo moja
Jeste vi navalili sa 1. ligom. Vidjet cemo sta ce te pisat abd ako prodjemo Zrinjskog u kupu do tad necu vise pisat na forumu iako mi je ovo drugi post!vatreni je napisao/la:Daj Boze da pobijedimo Travnik u zadnjem kolu,onda slobodno sa Kuntom pakovat kofere u Prvu ligu.Bosanski zmaj je napisao/la:GLUP PORAZ! NISMO ZASLUZILI DA IZGUBIMO! IZGUBIMO U UTAKMICI U KOJOJ NAM PROTIVNIK ZA 90 MINUTA NE NAPRAVI NI JEDNU OZBILJNIJU SANSU!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nisi trebao ni pocinjatdell1922 je napisao/la: Jeste vi navalili sa 1. ligom. Vidjet cemo sta ce te pisat abd ako prodjemo Zrinjskog u kupu do tad necu vise pisat na forumu iako mi je ovo drugi post!

A vrijeme ce pokazat koliko sami vrijedimo, mislim da smo za jedno 10-11 mjesto. Nemamo mi sta trazit od igraca vise kada to oni ne mogu.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Nakon ove polusezone ocekujem veliki rez u ekipi sto se tice igrackog kadra.Vidjelo se to i danas na utakmici u SB, a i ovu citavu polusezonu da imamo dosta igraca ispod premijerligaskog nivoa.
Trebamo se pojacati i to dobro, sa kvalitetnim igracima i nece biti problema sto se opstanka tice.
Iako sa pravom mozemo kritikovati Kuntica, vidjelo se i danas na utakmici da to nije bila losa postavka na terenu,koliko mi imamo los igracki kadar koji nije u stanju realizovati trenerovu zamisao.Sa druge strane tu lezi i Kunticeva odgovornost jer je u najvecem slucaju on upravo birao igrace,koji su mahom dolazili na probu.
LJUDI KOJI SU ULOZILI DO SADA VELIKI NOVAC U ZVIJEZDU NISU ZASLUZILI DA KLUB OVAKO SLABO STOJI NA TABELI,ZVIJEZDA MNOGO VISE VRIJEDI!
Trebamo se pojacati i to dobro, sa kvalitetnim igracima i nece biti problema sto se opstanka tice.
Iako sa pravom mozemo kritikovati Kuntica, vidjelo se i danas na utakmici da to nije bila losa postavka na terenu,koliko mi imamo los igracki kadar koji nije u stanju realizovati trenerovu zamisao.Sa druge strane tu lezi i Kunticeva odgovornost jer je u najvecem slucaju on upravo birao igrace,koji su mahom dolazili na probu.
LJUDI KOJI SU ULOZILI DO SADA VELIKI NOVAC U ZVIJEZDU NISU ZASLUZILI DA KLUB OVAKO SLABO STOJI NA TABELI,ZVIJEZDA MNOGO VISE VRIJEDI!
Pa i te u gostima ste izgubili jer je Željo htio da tako bude, platio sudije, i za svaki slučaj vaše i protivničke igrače, ima se para za sve, šeik plaća.ciro_ciro je napisao/la:gollum je napisao/la:I ne samo od Leotara, zato sad gubite i od Širokog da bi ga Željo mogao dobiti u idućem kolu, zato ste izgubili i od Borca, Slavije, Rudara, Olimpica i Veleža. Strašno si neinteligentan.ciro_ciro je napisao/la:Sta sam vam reko Zeljo vodi protiv Leotara nek se neko prisjeti mog posta... Zato smo mi izgubili kuci da bih oni mogli dati Zelji... moj post se ispostavio ispravnim...
Bas si neinteligentan od tih ekipa smo izgubili u gostima a ne kod kuce glupane jedan glupiii, A osim dabogda krepo pa nemo vam ko stimati i mali i veliki pisam se im usta nikakvi ljudi najvece zlo bh fudbala.... Zna se da ste prosle godine istjerali Slobodu a ostavili u ligi Leotar i danas su vam vratili za to a proslo kolo protiv Zvijezde su to osigurali tako sto su poslali svoje sudije... Zao mi je samo sto ne dadosmo Sarajevu utakmicu radi ovih plavih govana i tate i tatinog sina dobogda se ukocio...
Sloboda je istjerala samu sebe iz lige. Odgovarao im je poraz od jednog gola razlike, imali su TV prijenos, imali su odlično suđenje, imali su igrača više. Ono što nisu imali su šutevi u okvir gola. Izgubili 2 razlike i ispali.
Sve ovo nema ozbiljne veze sa Zvijezdom, kraj rasprave.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Slazem se sa tobom.Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon ove polusezone ocekujem veliki rez u ekipi sto se tice igrackog kadra.Vidjelo se to i danas na utakmici u SB, a i ovu citavu polusezonu da imamo dosta igraca ispod premijerligaskog nivoa.
Sreca pa imamo ovako brizne navijace jer po njima nasi ljudi u upravi ocigledno nevide neke stvari sve dosad sto su uradili je puka sreca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.