Benjo_AFC86 je napisao/la: AKO SMO MI ZAUTALI U PREMIJER LIGI, ŠTA JE ONDA TEK ČELIK IZ ZENICE?
Prosjek godina: 18-19
Ja ne znam kakvu si ti utakmicu gledao ali ako su tebe inpresionirala ta vasa djeca mene sigurno nisu..Dobro,mora se izdvojiti mali Ordagic ali opet mislim da je vas golman bio najbolji pojedinac na utakmici,.Uz pomenutu dvojicu vrijedi kod vas mozda jos izdvojiti Poparu(tako nesto) nisam siguran..
Celik je jos u prvom poluvremenu trebao voditi 2-0 i samim tim rijesiti utakmicu..
U drugom dijelu ste odigrali nesto bolje ali daleko od toga da ste rasturili Celika,sta vise opet smo mi ti koji smo imali ozbiljnije sanse,.Mesanovic 1 na 1 s golmanom gdje mu ovaj fantasticno brani,.Iz iste akcije lopte se odbija Kajkutu koji iskosa fula prazan gol..Vi ste jedinu pravu sansu napravili kod onog prodora Ordagica kada jedan igrac iz dobre pozicije puca preko gola..
I ne znam samo kakve veze ima sada vas prosjek godinas a Celikom,kao da su vam ovi iskusniji igrali i pokazali nesto do sada,mozda bi sa njima jos gore prosli,sta vise,siguran sam da su ovi momci koji su danas igrali u stanju izvuci vise od tri mrsava boda za polusezonu..
Niste vi losa ekipa ali jbg imate taj peh sto ne igrate u svom gradu,na svom stadionu..