FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par
.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu

sloboda je napisao/la:Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu
Kakvo je stanje u 1.Federalnoj

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ima se može se :*pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je balavci, boli istina zar ne? boli to što momci sa orga priznaju očigledno štimanje u trebinju? nikad vi nećete postati evropski klub, uvijek ćete zbog ovakvih stvari primati u prvom pretkolu 5+ golova i brukat ćete državu bosnu i hercegovinu.
Odlazi Safete.
Upravo tako odbranit cemo Duplu Krunu, a oni ce i dalje smisljati teorije zavjere i kriviti druge za neuspjeh njihovog kluba.zeljeznicar1 je napisao/la:Pustite ih neka se jedu od muke! Bice ZELJO opet SAMPION!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- mahalac_SA
- Kontakt:
off topic si, ovo je premijer ligasloboda je napisao/la:Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu

UEFA=MAFIA
Sto nisi juce uplatio pa da pare dignes cccc.sloboda je napisao/la:Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu
-
- Kontakt:
neznam cemu se ovi pitari nadaju kakav imaju raspored na proljece nece se ni evrope docepati
ako opet ne zeznu nekog kao prosle godine olimpika
samo da se zna kome se stima
ako opet ne zeznu nekog kao prosle godine olimpika
samo da se zna kome se stima
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
[quote="sloboda"]Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par
.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu[/q
Federalci ovo je tema PREMIER LIGA poceraj odavde....

Federalci ovo je tema PREMIER LIGA poceraj odavde....

Ma možete/mo se zayebavati koliko hoćemo ali ona utakmica iz Trebinja prošle sezone će nas dugo pratiti. Zato sam bio toliko ljut što se ono desilo, znao sam da će svaka iduća s Leotarom biti povod za ovakve priče.
Ta utakmica je bila namještena i to očigledno, je li ova to ne znam. Ali je sumnjiva itekako, a i da nije opet bi bila ista priča baš zbog te sramote od prošle sezone. Na to je trebalo misliti ranije, prije nego što su usrali motku, sad se izvolite pravdati i šegačiti (a znamo svi da nam nije svejedno, lakše je biti čiste savjesti).
Ta utakmica je bila namještena i to očigledno, je li ova to ne znam. Ali je sumnjiva itekako, a i da nije opet bi bila ista priča baš zbog te sramote od prošle sezone. Na to je trebalo misliti ranije, prije nego što su usrali motku, sad se izvolite pravdati i šegačiti (a znamo svi da nam nije svejedno, lakše je biti čiste savjesti).
NAPRIJED NARODE!
- samoposteno
- Kontakt:
svaka ti cast na postu realno napisano al ovakvih utakmica ima na sve strane kad nam je takva ligaZeman je napisao/la:Ma možete/mo se zayebavati koliko hoćemo ali ona utakmica iz Trebinja prošle sezone će nas dugo pratiti. Zato sam bio toliko ljut što se ono desilo, znao sam da će svaka iduća s Leotarom biti povod za ovakve priče.
A ko je to u Bosni ciste savjesti?Zeman je napisao/la:Ma možete/mo se zayebavati koliko hoćemo ali ona utakmica iz Trebinja prošle sezone će nas dugo pratiti. Zato sam bio toliko ljut što se ono desilo, znao sam da će svaka iduća s Leotarom biti povod za ovakve priče.
Ne provaljuj se.
Eto, trebali smo namjerno izgubiti da bi nam dusa bila cista? Kakve nebuloze.
Zeljo pobijedio u Trebinju i svi koji nas "vole" se digli na noge. Pa nije Leotar Barcelona, sta vam je?
BICE ZELJO OPET SAMPION, OPET SAMPION, OPET SAMPION!
Rutinski odradjen posao u Trebinju za novu pobjedu. Nadam se da ce igraci protiv Sirokog odigrati svoju najbolju utakmicu ove polusezone i da ce se od nas navijaca oprostiti pobjedom u najduzu zimsku pauzu u historiji fudbala.
Sto se ovih prica o namjestanju utakmica tice, ja mislim da je nakon posljednje utakmice protekle sezone Zeljo napravio veliku gresku sto nije podnosio tuzbe za klevetu protiv novinara i raznih internet poratala. Ja kako znam po zakonu u svakoj demokratskoj drzavi osudjenik X je nevin dok se postupkom ne dokaze suprotno.
Uvijek ce biti ove price sve dok jednom Zeljo ne kaze DOSTA !

Sto se ovih prica o namjestanju utakmica tice, ja mislim da je nakon posljednje utakmice protekle sezone Zeljo napravio veliku gresku sto nije podnosio tuzbe za klevetu protiv novinara i raznih internet poratala. Ja kako znam po zakonu u svakoj demokratskoj drzavi osudjenik X je nevin dok se postupkom ne dokaze suprotno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
ljubomorna raja pa svasta piseamerosm je napisao/la:Rutinski odradjen posao u Trebinju za novu pobjedu. Nadam se da ce igraci protiv Sirokog odigrati svoju najbolju utakmicu ove polusezone i da ce se od nas navijaca oprostiti pobjedom u najduzu zimsku pauzu u historiji fudbala.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Re:
pusti gluposti sta ko pise ovde pojedinci mrze zelju i evropi kad igra a kamoli u bihkjkp je napisao/la:a vala da je bilo namjesteno nebi nasi igraci dobili aplauz od navijaca leotara... kad je adilovic izlazio dobio je aplauz, isto tako i selimovic... fuck off
MOLIM SVE NAVIJACE FK ZELJENICAR DA NE NASJEDAJU NA OVE PRICE.
Oni se jedu jer ih boli istina, znaju da ce Zeljo biti ono sto je Dinamo u Hrvatskoj (bez konkurencije) i zato su sada vrsili pritisak na nas da izgubimo u Trebinju, i zato sve vrijeme pokusavaju da nas ocrne.
Kao da smo gostovali u Barceloni a ne u Trebinju.
Oni su jadni, isfrustrirani i znaju da ne mogu protiv nas. Titula je nasa.
Veliki Zeljo ce im do kraja sezone pobjeci bar 10 bodova!
P.S. Sutra X na Kosevu. Idem na kladionicu da stavim kucu i auto.
Oni se jedu jer ih boli istina, znaju da ce Zeljo biti ono sto je Dinamo u Hrvatskoj (bez konkurencije) i zato su sada vrsili pritisak na nas da izgubimo u Trebinju, i zato sve vrijeme pokusavaju da nas ocrne.
Kao da smo gostovali u Barceloni a ne u Trebinju.

Oni su jadni, isfrustrirani i znaju da ne mogu protiv nas. Titula je nasa.
Veliki Zeljo ce im do kraja sezone pobjeci bar 10 bodova!
P.S. Sutra X na Kosevu. Idem na kladionicu da stavim kucu i auto.

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
A to sto su igraci kartone ocistili, pa i Beslija tek usao u 90. izvodi carlamu na centru i dobija zuti, jer je ocigledno vas vrli trener vidio da mu ne treba sljedecu, ne vidite :ugeek:IVICA OSIM je napisao/la:pusti gluposti sta ko pise ovde pojedinci mrze zelju i evropi kad igra a kamoli u bihkjkp je napisao/la:a vala da je bilo namjesteno nebi nasi igraci dobili aplauz od navijaca leotara... kad je adilovic izlazio dobio je aplauz, isto tako i selimovic... fuck off
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
A to ne smiju kartone cistiti,pa skoro je to real u ligi prvaka radio uozbilji se.Alfa_Muzijak je napisao/la:A to sto su igraci kartone ocistili, pa i Beslija tek usao u 90. izvodi carlamu na centru i dobija zuti, jer je ocigledno vas vrli trener vidio da mu ne treba sljedecu, ne vidite :ugeek:IVICA OSIM je napisao/la:pusti gluposti sta ko pise ovde pojedinci mrze zelju i evropi kad igra a kamoli u bihkjkp je napisao/la:a vala da je bilo namjesteno nebi nasi igraci dobili aplauz od navijaca leotara... kad je adilovic izlazio dobio je aplauz, isto tako i selimovic... fuck off
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 17 nov 2012, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Možeš li na još kojoj temi napisati ovo vezano za Bešliju?!Alfa_Muzijak je napisao/la:A to sto su igraci kartone ocistili, pa i Beslija tek usao u 90. izvodi carlamu na centru i dobija zuti, jer je ocigledno vas vrli trener vidio da mu ne treba sljedecu, ne vidite :ugeek:IVICA OSIM je napisao/la:pusti gluposti sta ko pise ovde pojedinci mrze zelju i evropi kad igra a kamoli u bihkjkp je napisao/la:a vala da je bilo namjesteno nebi nasi igraci dobili aplauz od navijaca leotara... kad je adilovic izlazio dobio je aplauz, isto tako i selimovic... fuck off
Daj, ljudi, prestanite, smarate ovom pričom, ako postoje neke mutne radnje neka se uključe sudovi, p... materine, i šta ja znam...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Neka ste nam vi osvjetlali obraz u Evropi,pogledaj moj avatar i moj potpis sve ce ti se samo kazati.Usput pogledaj gdje se nalaze Maribor a gdje Zeta i u domacim prvenstvima a i u E.L.pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je balavci, boli istina zar ne? boli to što momci sa orga priznaju očigledno štimanje u trebinju? nikad vi nećete postati evropski klub, uvijek ćete zbog ovakvih stvari primati u prvom pretkolu 5+ golova i brukat ćete državu bosnu i hercegovinu.
Ja sam prvi na ovoj temi u Maju bio razocaran u nas poraz od Leotara ali ne zbog Slobode vec sto radi nas samih i ugleda kluba i to nismo smjeli izgubiti.Radi tih postova bio sam omrazen na ovoj temi.Jos uvjek isto mislim ali da mi vi pricate o postenju i moralu to je isto kao da slusam zenu slabog morala koja prica da je jos uvjek djevica.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, b00t, Google Adsense [Bot], Harrison, perodeformero, Rodman, SamoDaKazeem, sebalos, Skojevska i 153 gosta.