FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
to care...svaka cast Mafijo..!!!!!
drago mi je vala,neizmjerno..
drago mi je vala,neizmjerno..
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi ... iskreno da kazem ove NAŠE dvije ekipe su 2 velike KANTE--- ovi igraci ne zasluzuju UOPSTE da igraju za ove klubove .. stvarno je sramota ..
Sportski pozdravi od komšija.
Sportski pozdravi od komšija.
1947!
Rutinski smo odigrali u Banovicima, cijelu utakmicu smo napadali i stvarali sanse, nema sta bolji smo bili i pobijedili zasluzeno, da smo ovako igrali u gostima u svim utakmicama ko zna koliko bi bodova sad imali, hvala bogu nek se zavrsi i ova polusezona, treba ocekivati sad pojacanja i napast vrh tabele u proljece.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Nadam se da smo dobili dobrog golmana! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zasluzena pobjeda slobode,sad bi tek volio da ispadnemo... TEK SAD !
Bruka

Bruka

Dilamo CRNI UGALJ !
Ribic odbrani penal, svaka mu cast stvarno, ne treba nam bolji golman od ovog.Probisvjet je napisao/la:Nadam se da smo dobili dobrog golmana!
Bolji ste danas bili i zasluženo pobijedili s toga čestitke, iskoristili ste ovu krizu u Budućnosti. Teško da možete ući u PL jer je prednost Viteza dosta velika, ali bih volio da vi uđete prije njih iako su realno gledajući oni trenutno najjača ekipa. Ne znam što je vama većinu utakmica branio Divković kada je ovaj Riba mnogo, mnogo bolji golman od njega.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
http://www.druga.tv/info/10350" onclick="window.open(this.href);return false;
Poslusajte naseg Rio Ferdinanda (Gradimir Crnogorac ) sta kaze.
Poslusajte naseg Rio Ferdinanda (Gradimir Crnogorac ) sta kaze.
Baš me zanima sada šta će odlučiti Meske i kompanija, da li nastavljamo bitku za povratak u elitu, ili ćemo drugi dio sezone odigrat' tek tako. 10 bodova jeste velika prednost, pogotovo kada se uzme u obzir da Vitez igra odlično i bilježi odlične rezultate. Nadajmo se najboljem, tj. da će se odlučit' da nastave bitku i da pokušamo izborit' povratak u elitu. Sad jedimo go*na sa porazom od Branitelja kući, remija sa Čapljinom, porazima od Radničkog, Krajine. Trebali smo pobjedit' barem još jedno gostovanje, a ova dva spomenuta, bila su najbolja prilika za tako nešto. Još da nas Tino nije koštao par poraza ..al', šta bi bilo, kad bi bilo. Sad možemo da se udaramo u gu*icu i nadam se čudu i povratku u elitu, umjesto da budemo u realnoj borbi i sa realnim šansama za povratak.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jedine sanse slobode su ako Vitez ne bude zainteresovan za ulazak,znaci ne zavisite od sebe kako god budete igrali u drugom dijelu sezone vec od njih ipak je 10 bodova ogromno.
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitke za pobjedu u Banovicima i neka se napuse qrca svi oni koji su mislili da ce se gigant Sloboda iz Tuzle raspasti
.
Sto se tice Viteza, jeste Vitez daleko, ali je ipak Vitez

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SultanSulejman
- Kontakt:
Pozdrav iz Tuzle,ima još dosta do kraja sezone pa ćemo da vidimo.Crni gavran je napisao/la:Cestitke za pobjedu u Banovicima i neka se napuse qrca svi oni koji su mislili da ce se gigant Sloboda iz Tuzle raspasti.
Vidiš da smo danas pobijedili iako je sve bilo dogovoreno da pobijedi Budućnost

terabajt je napisao/la:Sutra gubite u Banovicima izgleda da je i sa sudijama rijeseno ako bude trebalo pogurati domacina.
Šalu na stranu,bit će zanimljivo na proljeće.
imal gdje "manijaka" iz tih nekih živinica ? hahahahahhahahahahaha

ULTRA '87 TUZLA
Ima, ima vidjeli smo ih, veliki pozdrav za njih.ultra87 je napisao/la:imal gdje "manijaka" iz tih nekih živinica ? hahahahahhahahahahaha![]()
![]()

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- King Kenny
- Kontakt:
E da nismo bezveze kiksali one meceve kuci
,u II dio sezone bi usli sa puuuno vecim sansama za ulazak u PL,ne treba se predavati,tesko jeste,ali nije nemoguce
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Najbitnije je da smo uzeli danas ta 3 boda, sto se tice nastavka sezone nisam optimista da mozemo izborit PL, ali ima se igrat jos 15 utakmica tako da nista nije ne moguce.
Odavno je to gotovoMakeTZ je napisao/la:Najbitnije je da smo uzeli danas ta 3 boda, sto se tice nastavka sezone nisam optimista da mozemo izborit PL, ali ima se igrat jos 15 utakmica tako da nista nije ne moguce.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozda, mozda se zna scenarij.esprit je napisao/la:Odavno je to gotovoMakeTZ je napisao/la:Najbitnije je da smo uzeli danas ta 3 boda, sto se tice nastavka sezone nisam optimista da mozemo izborit PL, ali ima se igrat jos 15 utakmica tako da nista nije ne moguce.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
e ovako iako sam navijac sarajeva,moram da priznam da mnogo volim slobodu ipak sam ja iz zivinica tu ljubav prema slobodi mi je prenio koliko toliko stari moj,i moram vam priznati da mi je danas u banovicima mnogo tesko bilo gledat slobodu u drugoj ligi vi to nikak realno ne zasluzujete,ali.....ovako da kazem o utakmici koju rijec moram vam reci da sam ja neki vodja slobode nista se ja nebi pojacavao drzo bi ovu ekipu uz par iskusnijih igraca kao i sto sada je mesic i nikolic imate sjejne mlade momke po meni ste odlicno odigrali takticki i to moram reci da me iznenadilo da divkovic nije na golu ali poslije utakmice sam skontao zasto je ribic sada prvi golman zaista je momak odradio posao bez ijedne greske jos penal odbranjen e jos jedno mali iz odbrane me fasciniro mislim da nema vise od 18 godina nosi broj 4 mali je masina kakos e smao postavlja izbija jednostavno najbolji vas danasnji igrac i ako uvijek ovako igra ja mu slobodno mogu reci da ce on daleko dogurat ostali iz zadnje linije su korektno odradili posao uz par gresaka salihovica sredinu je drzao sjajno omic moje komsije zivinicani memisevic i music sjajno odigrali pogotovo mali music uh kako je brz a smiga korektno a mesic e on zaista pravi razliku na terenu vidi se da je taj igrac iskusnije od ostalih jednog a isto tako i nikolic kapiten dosta dobro odradio posao...navijaci dobri ste bili sve pohvale ZIGE ZAGE ZIGE ZAGE BANOVIC EHHEH
......i jos nesto sta bi u zivinicama jeste poderali manijake samo me to obradujte i recte da jeste

Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:e ovako iako sam navijac sarajeva,moram da priznam da mnogo volim slobodu ipak sam ja iz zivinica tu ljubav prema slobodi mi je prenio koliko toliko stari moj,i moram vam priznati da mi je danas u banovicima mnogo tesko bilo gledat slobodu u drugoj ligi vi to nikak realno ne zasluzujete,ali.....ovako da kazem o utakmici koju rijec moram vam reci da sam ja neki vodja slobode nista se ja nebi pojacavao drzo bi ovu ekipu uz par iskusnijih igraca kao i sto sada je mesic i nikolic imate sjejne mlade momke po meni ste odlicno odigrali takticki i to moram reci da me iznenadilo da divkovic nije na golu ali poslije utakmice sam skontao zasto je ribic sada prvi golman zaista je momak odradio posao bez ijedne greske jos penal odbranjen e jos jedno mali iz odbrane me fasciniro mislim da nema vise od 18 godina nosi broj 4 mali je masina kakos e smao postavlja izbija jednostavno najbolji vas danasnji igrac i ako uvijek ovako igra ja mu slobodno mogu reci da ce on daleko dogurat ostali iz zadnje linije su korektno odradili posao uz par gresaka salihovica sredinu je drzao sjajno omic moje komsije zivinicani memisevic i music sjajno odigrali pogotovo mali music uh kako je brz a smiga korektno a mesic e on zaista pravi razliku na terenu vidi se da je taj igrac iskusnije od ostalih jednog a isto tako i nikolic kapiten dosta dobro odradio posao...navijaci dobri ste bili sve pohvale ZIGE ZAGE ZIGE ZAGE BANOVIC EHHEH![]()
......i jos nesto sta bi u zivinicama jeste poderali manijake samo me to obradujte i recte da jeste
Svaka cast na postu ja kolko sam mogao primjetit mesic je bio danas ubjedljivo najgori.
A za tm dobili su lekciju nek se smire malo

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.