FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

GT1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la GT1970 » 17 nov 2012, 16:51

sasagmp je napisao/la:Svasta se prica danas po gradu i sve price se na isto svode da li dolazile od grobara ili cigana.Nadam se da nije istina

Odoh na utakmicu,srecno crno beli jos jednom.
- ' " " $,јутрос је ' & " " & пут $.... " ја ' & " ¥ $ " $ на " '.... & све прође & & & се " " врате,а ? $ у ' ' " " ".....

' црно ?!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2012, 17:16

Ovo jeste najveći derbi na Balkanu... Svi ostali su šaša, pogotovo ti turski i grčki... Oni samo imaju pare zadnjih 20 i kusur godina.... Nego daj Bože samo pameti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2012, 18:14

tačno tako i neka bolji uzme tri boda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 nov 2012, 18:45

gledaj sto su napali ko osice. Pa nisu samo zemlje bivse ex-yu na balkanu.

Edit: Evo jos ste poceli izmedju sebe da se rokate :mrgreen: Ma nema veceg derbija i boljih navijaca :roll: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 17 nov 2012, 18:50

moze li neko neki kvalitetan link nam postaviti, hvala

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 17 nov 2012, 18:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:gledaj sto su napali ko osice. Pa nisu samo zemlje bivse ex-yu na balkanu.

Edit: Evo jos ste poceli izmedju sebe da se rokate :mrgreen: Ma nema veceg derbija i boljih navijaca :roll: :lol:
lijepo ti ljudi rekose da ovi turci i grci imaju pare pa su zbog tog u nekoj prednosti al recimo ovdje imamo osvajaca lige sampiona protiv finaliste istog takmicenja - a to nije malo ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 19:01

Ima li neko dobar link ?.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 nov 2012, 19:05

delko je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:gledaj sto su napali ko osice. Pa nisu samo zemlje bivse ex-yu na balkanu.

lijepo ti ljudi rekose da ovi turci i grci imaju pare pa su zbog tog u nekoj prednosti al recimo ovdje imamo osvajaca lige sampiona protiv finaliste istog takmicenja - a to nije malo ;)
ma ja, i grci i turci su losi jer imaju para, dakako :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 17 nov 2012, 19:59

Iskulirajte ovog Bosnuiacum Liliuma.zar ne konatte da je došao da provocira i nipodaštava srpski fudbal?Svako ko je iskreni zaljubljenik i poznavaoc fudbala,zna da je na balkanu najveći fudbalski derbi ,ovaj srpsko-beogradski,pa čak su ga i eminentni stručnjaci,svjetski stavili u top listu svjetskih derbija,i to na zavidno mjesto...Toliko o tome.Što se tiče utakmice,nije ni loša toliko,ali nekako mi fali živosti i sa jedne i sa druge strane....Odbarne kriminalne..Partizanu "puše" sa bekova,ne zna se koji je gori...A Zvezdini štoperi kao da su večeras prvi put kročili na zeleni travnjak...Partizan ima prevagu na sredini,i to se trenutno oslikava na rezultatu... ;) Očekujem još jedan gol u mreži Bajkovića( on i njegovo ispucavanje lopte,komedija živa :lol: :lol: :lol: :lol: ) i pobjedu Partizana,za +(-) 11...
Mens sana in corpore sano.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 17 nov 2012, 21:03

Djole zeznu se ti malo :lol:
YNWA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2012, 21:04

Nikola Petrović, ma to je čudo od igrača tj golmana... Pu... Ma lik je dno dna.... Čovjek brani ko moja pokojna baba... Čovjek je kriv za 2 ma i za sva tri gola... Debil jedan! Inače drago mi je što je baš Mitrović dao gol...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 nov 2012, 21:14

" 2-1.... & је уз све " % " % $ узео,вјеровато " & Ђура ".... е ово је стварно & % " ?.... & $ & " ? & је " " " на право ' у & за ?.... " ",' " се ? $ & ? ?, $ 1% на $ је ово $ & ? ",супер ',?,а ? $ ' се знао " " &...

& " на све, ","," % " "!

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 nov 2012, 21:16

djoleprijedor je napisao/la:Iskulirajte ovog Bosnuiacum Liliuma.zar ne konatte da je došao da provocira i nipodaštava srpski fudbal?Svako ko je iskreni zaljubljenik i poznavaoc fudbala,zna da je na balkanu najveći fudbalski derbi ,ovaj srpsko-beogradski,pa čak su ga i eminentni stručnjaci,svjetski stavili u top listu svjetskih derbija,i to na zavidno mjesto...Toliko o tome.Što se tiče utakmice,nije ni loša toliko,ali nekako mi fali živosti i sa jedne i sa druge strane....Odbarne kriminalne..Partizanu "puše" sa bekova,ne zna se koji je gori...A Zvezdini štoperi kao da su večeras prvi put kročili na zeleni travnjak...Partizan ima prevagu na sredini,i to se trenutno oslikava na rezultatu... ;) Očekujem još jedan gol u mreži Bajkovića( on i njegovo ispucavanje lopte,komedija živa :lol: :lol: :lol: :lol: ) i pobjedu Partizana,za +(-) 11...
? ' & / на " ;)
' $ " % "," у " $ " $ " ' тв-а & " & $,$ не " о ' $,? $... ;)
& 80 & је %.... :(

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 17 nov 2012, 21:18

Sem Lazara Markovica i Kasalice u zvjezdi..ostali mogu komotno u premijer ligu..ova dvojica su top klasa,odskacu posebno Markovic a bgm i Kasalica je odlican bio..Nema sta derbi vam je vrh al samo derbi kao i nas,s tim realno da se mi nemozemo porediti i na terenu i na tribinama..na tribinama hajde i nekako al na terenu raznjeli bi nas i jedni idrugi i zelju i sarajevo..vidim kod grobara odvojeni jedni od drugi a oba navijaju za partizan jos ih specijalci cuvaju..e svasta to moze samo kod vas srba.. :lol: samo mi nasmjesnije na svakoj tribini republika srpska,ratko izdrži :lol: sloboda ratku..e jebote fakat ste za 15 vijeka..

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 nov 2012, 21:22

Tabija je napisao/la:Sem Lazara Markovica i Kasalice u zvjezdi..ostali mogu komotno u premijer ligu..ova dvojica su top klasa,odskacu posebno Markovic a bgm i Kasalica je odlican bio..Nema sta derbi vam je vrh al samo derbi kao i nas,s tim realno da se mi nemozemo porediti i na terenu i na tribinama..na tribinama hajde i nekako al na terenu raznjeli bi nas i jedni idrugi i zelju i sarajevo..vidim kod grobara odvojeni jedni od drugi a oba navijaju za partizan jos ih specijalci cuvaju..e svasta to moze samo kod vas srba.. :lol: samo mi nasmjesnije na svakoj tribini republika srpska,ratko izdrži :lol: sloboda ratku..e jebote fakat ste za 15 vijeka..
& те... " " $ " овог " ?.& & $....
" Поента твог поста је??'? % " " " $ $ 50% " " за $ " "???

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2012, 21:25

A Poanta mog komentara je da se držite teme!
Unaprijed Vas upozoravam.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 17 nov 2012, 21:29

Za derbi svaka cast!Zvjezda zasluzeno dobila posebno drugo pouvrijeme,e iako ste vi u prvom bili bolji vidi ste da ste bolji tim od zvjezde al oni nekako na misice vas uzese..

malo sam ti prepravio post! Drži se teme i bez nepotrebnog bockanja i s jedne i s druge strane. Pozdrav, dubrava

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 17 nov 2012, 21:32

Gdje su mi sad oni jarani poput Dubravka koji rekoše kako će titula biti proslavljena već večeras?!

Očajno ste odigrali drugo poluvrijeme, dobro ste i prošli na kraju.... Evidentno po desnoj strani ste pravo tanki i tu je ključ utakmice bio samo to Sale Janković nije na vrijeme shvatio. I pustite se više Vučića,čovjeku se štuca svako dva minuta.... :)

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 nov 2012, 21:53

Tabija je napisao/la:Za derbi svaka cast!Zvjezda zasluzeno dobila posebno drugo pouvrijeme,e iako ste vi u prvom bili bolji vidi ste da ste bolji tim od zvjezde al oni nekako na misice vas uzese..

malo sam ti prepravio post! Drži se teme i bez nepotrebnog bockanja i s jedne i s druge strane. Pozdrav, dubrava
$ ' % " " ",? с " """ $ не $ ;)
$ ? на $ поста... Твоја ' " $ на % " $ о "," $ ? $ $,твоја ? је $ "," ",$ ?....

$

на ' ' " се $.... ја не ' " $ & је $,' ? " " на " " " не ' " % % " "... ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 nov 2012, 04:26

Ne treba mi ovako obezbedjena titula,skinite dresove bestidnici!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []