Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Samo moze biti bolje , idemo dalje.
Al ono sto Gio masi, sta da kazem... mogo je dobaciti Qua bio je sam al stas..
Al ono sto Gio masi, sta da kazem... mogo je dobaciti Qua bio je sam al stas..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ponovo se maše velike šanse, prvo Quagliarella pa kasnije i Gio uradi majstoriju i onda promaši zicer, nije dobro ovo nikako kao da se čuvaju za Chelsi, nadam se da će u drugom biti bolje, jer Lazio je loš večeras, pokušavaju iz kontri ali ništa opasno.
Nadam se da Pepe zaigra nakon dugo vremena, možda on bude čovjek odluke
Nadam se da Pepe zaigra nakon dugo vremena, možda on bude čovjek odluke
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Teško je igrati protiv ekipe koja se brani sa 10 igrača.
Zaslužili smo vodstvo, imali 2 zicera, ali džaba. Juve teško pobijeđuje i kad igra dobro, ali navikli smo. Tačno nam fali jedan pravi golgeter... MIrko bi isto tako dosta značio, volio je protiv Lazia igrati uvijek.
Hajmo bar jedan zabit.
Zaslužili smo vodstvo, imali 2 zicera, ali džaba. Juve teško pobijeđuje i kad igra dobro, ali navikli smo. Tačno nam fali jedan pravi golgeter... MIrko bi isto tako dosta značio, volio je protiv Lazia igrati uvijek.
Hajmo bar jedan zabit.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Pomalo dosadan meč, standardno jedna ekipa dominira, druga sa 10 igrača iza lopte, i Barcelona ima problema sa tim, a ne mi.
Opet promašaji, škarice Gia koje je Marchetti skinuo, a Quaglia sa metar da je ubaci i promaši cijeli gol, Giovincova šansa kada je nemoguće tešku loptu primio i šutao pored gola.
Takođe, Giovinco je morao dati gol praktično 1 vs 1 sa Marchettiem.
Mora se nešto promijeniti, Quagliarella katastrofalan, spor i komplikuje, Gio je isto bio tanak u uvodu, ali vidjeli ste kako on sam sebi stvori šansu.
Isla ništa posebno, ne volim igrače koji idu na siguricu, iako svi govore o napadačima, mislim da je ključni problem u bekovima koji u ovoj formaciji moraju više probijati stranu.
Odmah bi stavio Lichta, a najradije Pepea desno, a Bendtnera umjesto Quagliarelle.
Ovo me podsjeća na jedan od onih mečeva iz ranijih sezona gdje mi sve promašimo, a protivnik da gol iz jednog šuta na cijelom meču.
Opet promašaji, škarice Gia koje je Marchetti skinuo, a Quaglia sa metar da je ubaci i promaši cijeli gol, Giovincova šansa kada je nemoguće tešku loptu primio i šutao pored gola.
Mora se nešto promijeniti, Quagliarella katastrofalan, spor i komplikuje, Gio je isto bio tanak u uvodu, ali vidjeli ste kako on sam sebi stvori šansu.
Isla ništa posebno, ne volim igrače koji idu na siguricu, iako svi govore o napadačima, mislim da je ključni problem u bekovima koji u ovoj formaciji moraju više probijati stranu.
Odmah bi stavio Lichta, a najradije Pepea desno, a Bendtnera umjesto Quagliarelle.
Ovo me podsjeća na jedan od onih mečeva iz ranijih sezona gdje mi sve promašimo, a protivnik da gol iz jednog šuta na cijelom meču.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Dobro jos nije gotovo al mislio sam da su nam napadaci napokon proradili, al izgleda da sam se zezno. Previse je sebicnost u napadu.... zamislite da je to bilo Del Piero- Trezeguet... ovdje nije bilo bitno ko ce postici go nego samo da je zabiti.. Al hajde bit ce bolje.
- IlCapitano
- Kontakt:
A ne spominješ kriminalnog Pogbu? Lik se ne zna pomjeriti sa mjesta, samo primi loptu i izigrava Pirla, nigdje trke.Pogba je napisao/la:Pomalo dosadan meč, standardno jedna ekipa dominira, druga sa 10 igrača iza lopte, i Barcelona ima problema sa tim, a ne mi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
šteta sto nije rezultat u korist Juventusa jer ovih 0:0 ni u kom slucajuju nije slika stvarnog stanja na terenu. Juve konacnu poceo igrati u svom stilu nakon dosadnih 20 minuta i samo nesmotrenost napadaca drzi lazio u igri. Po ko zna koji put spic igraci, iako su imali pregrst prilika , nisu u svom elementu. Ne razumijem kako lose reakcije u situacijama kad imaju otvorene sanse. Svaka cast sadasnjem kadru, ali napadac koji zabija iz jedne prilike neophodan je Juventusu. Gio se trudi, pokusaje na prvu, ali sanse koje je imao njegov kalibar napdaca mora realizirati. Valjda bude bolje pogađao u nastavku...
Zadovoljan igrom protiv ekipe koja se brani sa 10 igraca. Pozitivna stvar je da odbrana djeluje izvanredno, pogotvo Bonucci i Chielini...
Nadam se pobjedi do kraja tekme. 1-0 protiv defanzivno orijentisane ekipe bilo bih odlicno...Forza Juve!
Zadovoljan igrom protiv ekipe koja se brani sa 10 igraca. Pozitivna stvar je da odbrana djeluje izvanredno, pogotvo Bonucci i Chielini...
Nadam se pobjedi do kraja tekme. 1-0 protiv defanzivno orijentisane ekipe bilo bih odlicno...Forza Juve!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
gojzerica
- Kontakt:
Ne treba tako lagano gubiti nadu u Quagliarellu, a šta će nam Bendtner kad on samo ide na siguricu. 
Ovo se mora pobijediti. Nije Lazio toliko loša ekipa, mi smo dobri i konzistentni cijelo vrijeme. Čim prije lopta mora u gol, ne bi bilo loše da ''uleti'' Vučina unutra (naravno ako je spreman), neko mora pasom izbiti one teškaše u odbrani Lazia.
Za nadati se da ćemo pobijediti
FORZA JUVE!
Edot : Tek saznadoh da je Vučina gripozan
Za nadati se da ćemo pobijediti
FORZA JUVE!
Edot : Tek saznadoh da je Vučina gripozan
Zadnja izmjena: ramiral, dana/u 17 nov 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bonucci i Chielini igraju u pojednim momenitma zadnje vezne. Bonuci u par situacija bio u ulozi krila, pa napadaca...
Bekovi ne iskoristavaju svoje kapacitete. Veceras nijedan opasan prodor po strani...
Bekovi ne iskoristavaju svoje kapacitete. Veceras nijedan opasan prodor po strani...
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 17 nov 2012, 19:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-
gojzerica
- Kontakt:
Sad kad se Leo iznervira radi naših napadača pa je raspali sa 30 metara. 
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Da ne zaboravimo Matrija...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Jbes derbi gdje gost se stalno brani, to je "derbi" sa navodnicima.Ovo je nekad bio derbi, sad Siena taktika kod Lazia pa ako na kontru uvale i odnesu bodove bice dobro.
Bice tuzno ako ne pobijedimo jer ocigledno smo mnogo bolji.
Bice tuzno ako ne pobijedimo jer ocigledno smo mnogo bolji.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
gojzerica
- Kontakt:
Nemoj mi bgt njega..
Imao je par netačnih pasova, ništa strašno, podijelio je par finih lopti u drugom dijelu kada je igrao dosta bliže golu, u drugom poluvremenu ga pustiti da ide naprijed, omogućiti mu i da puca iz daljine, niko da se usudi na dalekometne šuteve.IlCapitano je napisao/la:A ne spominješ kriminalnog Pogbu? Lik se ne zna pomjeriti sa mjesta, samo primi loptu i izigrava Pirla, nigdje trke.
Odigrao je sigurno ono što je Conte i zahtijevao od njega, ne može se od njega sada tražiti da preuzme igru na svoja leđa.
Ako ćemo tom logikom, Marchisio nije ništa uradio, a Vidal je ginuo za dvojicu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
cuj spikera na areni:
juventus je dobio sedam od posljednjih 6 utakmica
juventus je dobio sedam od posljednjih 6 utakmica
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
gojzerica
- Kontakt:
Jestel čuli navijače sad ''Leonardo Bonucci ale'' 
52 minuta laziali kradu vrijeme
Matri se zagrijava, vjerovatno ce dobiti priliku...
Matri se zagrijava, vjerovatno ce dobiti priliku...
-
gojzerica
- Kontakt:
Volio bih da Pepe dobije priliku.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.