FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kjkp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kjkp » 17 nov 2012, 18:47

A to sto su igraci kartone ocistili, pa i Beslija tek usao u 90. izvodi carlamu na centru i dobija zuti, jer je ocigledno vas vrli trener vidio da mu ne treba sljedecu, ne vidite :ugeek:[/quote]
svaka tebi cast... glup si za nagradu.... baslija ionako ne pocinje ni jednu utakmicu, pa nam i nije toliko vazan.... i ako nije trebao sljedece utakmice zasto bi onda cistio kartone... vec jednostavno samo ostane na klupi da ne dobije taj karton...

dino lj
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la dino lj » 17 nov 2012, 18:49

IVICA OSIM je napisao/la:
kjkp je napisao/la:a vala da je bilo namjesteno nebi nasi igraci dobili aplauz od navijaca leotara... kad je adilovic izlazio dobio je aplauz, isto tako i selimovic... fuck off
pusti gluposti sta ko pise ovde pojedinci mrze zelju i evropi kad igra a kamoli u bih
Pa bolan oni kada vide voz na televiziji mrze ga zbog nas.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

kjkp
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la kjkp » 17 nov 2012, 18:58

dino lj je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:
kjkp je napisao/la:a vala da je bilo namjesteno nebi nasi igraci dobili aplauz od navijaca leotara... kad je adilovic izlazio dobio je aplauz, isto tako i selimovic... fuck off
pusti gluposti sta ko pise ovde pojedinci mrze zelju i evropi kad igra a kamoli u bih
Pa bolan oni kada vide voz na televiziji mrze ga zbog nas.
ja bih volio da smo pri vodstvu 2-o u 85. min, hladno izasli, nek leotar dobije 3-0... da im amar svima pokaze da je gospodin za njih i da im zacepi prljava usta... ionako sam uvjeren da bi mi na proljece nadokladili 20 bodova, a ne ta pisljiva 3... jedino sto mi je zao i sto me nervira je bespotrebno prozivanje gospodina IVICE OSIMA.. jedva cekam dan kada ce se vratiti munibi i sulejmani pa onda igraj kuci pobjeda na strani poraz pa nek najbolji bude prvak...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 nov 2012, 19:03

dino lj je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je balavci, boli istina zar ne? boli to što momci sa orga priznaju očigledno štimanje u trebinju? nikad vi nećete postati evropski klub, uvijek ćete zbog ovakvih stvari primati u prvom pretkolu 5+ golova i brukat ćete državu bosnu i hercegovinu.
Neka ste nam vi osvjetlali obraz u Evropi,pogledaj moj avatar i moj potpis sve ce ti se samo kazati.Usput pogledaj gdje se nalaze Maribor a gdje Zeta i u domacim prvenstvima a i u E.L.

Ja sam prvi na ovoj temi u Maju bio razocaran u nas poraz od Leotara ali ne zbog Slobode vec sto radi nas samih i ugleda kluba i to nismo smjeli izgubiti.Radi tih postova bio sam omrazen na ovoj temi.Jos uvjek isto mislim ali da mi vi pricate o postenju i moralu to je isto kao da slusam zenu slabog morala koja prica da je jos uvjek djevica.
sve Te zaboravim Dino pitati sta Ti znaci taj avatar? :?
ne kontam cuj zeta? :shock:
zar se smiju reklamirati cigarete?? :o
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 nov 2012, 19:08

SamoZeljo je napisao/la:MOLIM SVE NAVIJACE FK ZELJENICAR DA NE NASJEDAJU NA OVE PRICE.

Oni se jedu jer ih boli istina, znaju da ce Zeljo biti ono sto je Dinamo u Hrvatskoj (bez konkurencije) i zato su sada vrsili pritisak na nas da izgubimo u Trebinju, i zato sve vrijeme pokusavaju da nas ocrne.
Kao da smo gostovali u Barceloni a ne u Trebinju. :mrgreen:

Oni su jadni, isfrustrirani i znaju da ne mogu protiv nas. Titula je nasa.

Veliki Zeljo ce im do kraja sezone pobjeci bar 10 bodova!

P.S. Sutra X na Kosevu. Idem na kladionicu da stavim kucu i auto. :mrgreen:
Ovaj poziv ti je na mjestu,ne da ne treba nasjedati na njihove price,jednostavno od sada ne treba odgovoriti ni na jedan njihov post i ja bi volio da niko od nasih ne ide na njihovu temu.Oni ne samo da su isfrustrirani vec su bolesni kompleksasi i sitne ljubomorne duse koji zbog svoje nemoci,ne kvaliteta da postignu nesto pljuju po nama.To sto oni u svojim glavama na pocetku svakog prvenstva umisle da su toliko jaki da se i Barsa i Real tresu na samo spominjanje njihovog imena u sto u prvih sest kola igrajuci kantonalnu ligu(jer samo jednom gostuju) su sigurni da uzimaju sve i sto svake godine od igraca prave Mesija(Kojasevic) i Ronalda(Said) koji su samo prosjecni kao i svi ostali igraci i ovoj nasoj P.L. to je njihov problem a ne nas i jednostavno prekinite prepucavanja sa njima i odlazak na temu FK Sarajevo.Imace evo priliku da dokazu svoju moralnost i postenje u slucaju Olimpik.
življenja i ponašanja.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 17 nov 2012, 19:10

Sta im se pravdate vise , boli nas qurac sta oni misle.
Zeljo dobio jos jednu utakmicu i to je to
Sada slijedi olimpic tu ne bi trebalo biti nekih velikih problema sto se tice prolaza
a onda slijedi siroki ,tu ce biti tesko ali mislim da cemo i tu da dobijemo
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 nov 2012, 19:19

ja sam divove prekrizio iz svih segmenata svig zivota,njihov forum i ne citam a kamoli da komentarisem.tolika doza zavisti,ljubomore i primitivizma ih nece nigdje dovesti.

djeca koja su se rodila poslije njihove zadnje titule su krenula u skolu(pametnom dosta)i da ne nabrajam dalje prebacite ih na ignore
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 nov 2012, 19:20

gavran je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je balavci, boli istina zar ne? boli to što momci sa orga priznaju očigledno štimanje u trebinju? nikad vi nećete postati evropski klub, uvijek ćete zbog ovakvih stvari primati u prvom pretkolu 5+ golova i brukat ćete državu bosnu i hercegovinu.
Neka ste nam vi osvjetlali obraz u Evropi,pogledaj moj avatar i moj potpis sve ce ti se samo kazati.Usput pogledaj gdje se nalaze Maribor a gdje Zeta i u domacim prvenstvima a i u E.L.

Ja sam prvi na ovoj temi u Maju bio razocaran u nas poraz od Leotara ali ne zbog Slobode vec sto radi nas samih i ugleda kluba i to nismo smjeli izgubiti.Radi tih postova bio sam omrazen na ovoj temi.Jos uvjek isto mislim ali da mi vi pricate o postenju i moralu to je isto kao da slusam zenu slabog morala koja prica da je jos uvjek djevica.
sve Te zaboravim Dino pitati sta Ti znaci taj avatar? :?
ne kontam cuj zeta? :shock:
zar se smiju reklamirati cigarete?? :o
Smiju brate jer se komzumiraju samo u reonu Koseva.
življenja i ponašanja.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2012, 19:21

Zelim predloziti svima kojima je Amar Osim i FK Zeljeznicar narusio dusevno zdravlje da otvorite temu pod nazivom "grupna terapija" pa tamo kukajte i paranoisite jedni drugima.. Posebno se ovo odnosi na "malene" koji su zadnjih godina poprilicno "skloni" titulama.. Ne znam kako sami sebi vise ne dosadite sa tim ponavljanjem iste price vec godinama.. Neka vam Aziz bude vodja grupne terapije :lol:

p.s. Kada ste vec tu da vas pitam hoce li i za vas biti kakve love od UEFA-e :lol: :lol: i jeste li skupili bar 60.000KM novim statutom :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 nov 2012, 19:25

Nije zabranjeno reklamirati ove posebno dizajnirane bezdimne, one stete samo onim koji ih konzumiraju, dok "pasivnim pusacima" ne, tako da im je WHO progledala kroz prste.

Citajuci ove komentare, a da nemam pojma s kim smo igrali danas, zapitao bih se da li smo to mozda Reala ili ManU drmnuli pa je ova pobjeda ocigledno stimanje. Onda kad vidim s kim smo igrali, a recimo da neznam koji smo na tabeli, pomislio bih da se se vratila vremena od prije 5 godina pa je moguce samo stimanjem da uzmemo 3 boda na Policama velikom Leotaru. Normalno je da bolja ekipa uzme losiju, samo izgleda kod nas je to nenormalno. Kad drugi uzmu dole onda je to odraz kvlaiteta. Ne treba ovo komentarisati, ali jednostavno mi proradila masta, a masta moze svasta :mrgreen:, to pitari najbolje znaju.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 17 nov 2012, 19:26

U našem narodu je česta jedna rečenica koja je, uglavnom, odraz mentaliteta i nebrige o bilo čemu, ali ponekad ipak ima prikladnu poruku. Naš narod kaže: "Boli me qrac"... Takva su moja trenutna osjećanja. Trebam li se kome pravdati? Naravno da ne. Pogotovo ne isfrustriranim paćenicima koji svoju impotenciju "sami protiv svih" liječe stvaranjem "divovstva" temeljenom na osvajanju neprvih mjesta u jednoj od najlošijih evropskih liga.

Igramo mrljavo, od početka sezone tražimo formu, sastav se konstantno mijenja zbog povreda, kartona, uspona ili padova pojedinačne forme, ali opet skupljamo bodove i gazimo na dva fronta. Poslije skoro svake utakmice nam gorespomenuti nalaze neke zamjerke jer ne mogu podnijeti da smo mi takvi bare-bare sa njihovom najboljom polusezonom u historiji. Danas smo pobijedili ekipu koja je lošija od nas i koja nas je u četiri godine pobijedila jednom, i to u utakmici koju su naši igrači odigrali mamurni od slavlja. Da podsjetim, slavili smo osvajanje duple krune kao najbolji tim u državi. Eto, onako usputni podatak. Nego, da se vratim temi, danas smo pobijedili ekipu koja je na svom terenu već ubjedljivo poražena od gorespomenutih (kao i od Širokog Brijega). Amar je prije dvije godine bio bijesan jer smo ih pobijedili samo 8:0... I tako dalje.

Da li da skrenem pažnju na to da su gorespomenuti remizirali u Gradačcu uprkos presmiješnom penalu za njih? Da su remizirali u Lukavici? Da su Olimpic pobijedili iz nepostojećeg penala? Sve su to ekipe koje smo mi na njihovom terenu pobijedili tako da čak ni gorespomenuti nisu mogli izmisliti primjedbu.

Ah, pa da... Zaboravio sam da mi sve njihove protivnike premiramo. To objašnjava zašto Travnik protiv njih na devedeset minuta uključi "Bayern mode". Zanemarite sve ovo što sam prije napisao. Ne znam kako sam mogao i pomisliti da "divovi" mogu izgubiti na terenu. Valjda sam opijen spektakularnom pobjedom u neosvojivoj trebinjskoj tvrđavi.
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 nov 2012, 19:26

:lol: ja komedije od ovih pitarasa...

samo ladno na ignore i pustite ih neka mastaju neke trofeje, barem jos godinu i pol dana ih nece vidjeti... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 17 nov 2012, 19:27

Batistuta je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Nema se sta pricati niti diskutovati oko ove utakmice, svake sedmice se u Evropi namjestaju utakmice, cak imamo sumnju u utakmice Lige prvaka da su namjestene sto se u nasoj ligi ne bi namjestalo i vidimo da se namjesta godinama. Od prosle sezone znamo da je Leotar za Zelju sigurna 3 boda i to je to. Ja iskreno ne bi volio da moj klub dolazi do ovakvih bodova , da se stavlja ljaga ali kao sto rekoh Boze moj utakmica se namjesti, nikom nista i idemo dalje. Mene mao boli sto je "Bosnjacki" klub Sloboda kolateralna steta i klub koji je poslat na dno za 3 gostujuca boda ali to nekome moral dozvoljava i to je to. Sretno dalje
Stani malo, ne zelim da te vrijedam niti cu, ali vjeruj mi da bi ti sve sasuo u lice da imam priliku cisto radi poganskog odnosa prema nama. ;) Ajde iznesi tvoj vid razmisljanja detaljno kada vec zelis raspravu, argumentovanu. Koliko ima utakmica u sezoni? Koliko se puta Sloboda mogla sami spasiti?, Zasto su dozvolili zadnje kolo da im neko drugi odlucuje o sudbini? (tocnije, igrali su opet za sebe, ali centra nisu prosli)...

E sada kada vec gledas na to sve sa pogresne strane, da ti i ja odgovorim na pogan nacin. Po vama, kada smo vec bili u poziciji da biramo izmedu Slobode i Leotara, je bi uvijek izabrao Leotar, cisto radi koreknte igre i odnosa godinama koji su imali prema nama. Meni samo nije jasno zasto se svi tada hvatate partiotizma nekog! Sta je nama Sloboda dala? Svaki put dole kada dodemo, dozive nas kao drzavni neprijatelj broj jedan, svaki put se odnose Tuzlaci prema navijacima Zeljeznicara kao najvecoj stoci, i vrijedaju ih markalama i slicnim ranama iz proslosti. Dakle, prema tome, Sloboda & Sarajevo = ANTI-ZELJO....nema tu price, dusmani se tope samo silom, jer se na silu uzvraca silom...

Nema tu sredine, budala samo ne vidi. Utakmica je savim korektna, cak je Leotar bar mo meni mogao komotno do remija, samo jbg, nisu znali. Dakle, ljudi gledajte sebe, ostavite se vise nas... Svi vi volite srati o Zelji i namjestanju kada se ne ostvare vasi personalni interesi, pa je najlakse reci, Zeljo nastalio.... Kada bi svi racionalno razmisljanji, pocevsi od repke, pa do ovog naseg nogometa, svima bi na odlicno bilo, ali ne. Kod nas svi cemo u tude prvo, pa cemo u svoje zadnji...

TKO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Samo je pitanja vremena... ;)
Kao sto sam rekao stimanje utakmica je svakodnevnica u Evropi, Ligi prvaka, kvalifikacijama i to je legitimno, ko je sposoban, ima mogucnost to i uradi i tu je kraj diskusije.
" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj klip i go Leotara iz zadnjeg kola mnogo toga govori, da je pravne drzave ovo bi se istrazilo ali kazem kada se u Ligama petice zmiri kod nas je to javna tajna. E sad meni je bezveze da me neko uvjerava da Zeljo nije pustio Leotaru pa ovi njima sada vratili, pa da onda Osim licemjerno izjavljuje i baca floskule " bila je korekta utakmica, imali uslove igre bla bla", pa necemo se lagati to je valjda svakome jasno.
@evo Dzole objasnio jedan dio, ja ću drugi pošot vidim niko do sad nije imao viđenje kao ja. Ne volim što će ovo biti kao pravdanje, ali mi navijači Želje se i razlikujemo od ostalih jer čak ne volimo kad nam se svira nepostojeći penal a kamoli šta drugo.
Prošle godine je to bila treća ili četvrta teorija zavjere zaredom. Prvo je bilo da ćemo pustiti SLobodu, Slaviju, Goška pa na kraju Leotara. I eto fulili smo jednom. Nismo pobjedili. Volio bi i da smo tada pobjedili ali nismo. DA li je pušteno ne znam, ali znam da Leotar nije kupio. DA je imao para kupio bi raniej protiv Zrinje kojima nije ni trebalo ili protiv nekog trećeg ili bi doveli igrače i ostali regulara. Što bi čekali Želju da rizikuju do zadnjeg kola? I da su imali nešto sitno ne bi Amar sigurno dao obraz zbog par hiljada a pogotovo radi tri boda sigurice sljedeće sezone. Da je Velež nije zijanio sad ne bi niko pričao ništa. Jedino zbog čega bi mogao Željo pustiti su viši interesi, a to je da ne ispadnu dva srpska kluba jer su se Srbi bunili kod smanjenja lige da će biti malo njihovih klubova pa se možda ide na to da se poveća broj srba da bi ih se kasnije što više plasiralo u ligu 10 ili 12. Kao što vidite ove godine su sve prilike da će ispasti dva iz Federacije. Jedan je već ispao malte ne. Velež je zeznuo jer je možda GOŠK trebao ispasti kao federalni pošto je SLoboda zijanila samo 1 razlike. Nisam rekao da je Velež namjerno fulio, ali morao je ispasti federalni ligaš. Ako je zbog toga Željo pustio i ja bi. Moramo na neki način graditi ovu ligu. Moraju se dati neki popusti. Nisam ni ja za tako nešto ali imaš nekad ljude koji opstruiraju moraš nekad ići i neregularno da bi došao do konačnog cilja jer u ovoj državi ima mnogo mafije a ne možeš ih kulturno smaknuti nego moraš i ti biti bezobrazan i prefrigan. KAo što Zeman reče pratiti će nas ovo ali isto tako moramo biti svjesni da ako budemo uzimali ligu lako i bježali svima uvijek će biti teorije zavjere kao prošle godine i sigurno će se opet desiti da negdje kiksamo jer je to normalno. Dinamo se već godinama susreće sa tim. Od koga god zijane nije regularno.
Mene samo nervira što naši šute mada je i bolje da šute jer ako reaguju moglo bi biti mi se pravdamo. ALi ja bi to radio tužbama. Prvo se priča o Ivici, pa Sesar kaže sudija mu rekao da će ga zapamtiti na derbiju pa šta bi na derbiju ništa, pa onda Dragan priča kako Željo stimuliše, pa onda ove SLavije, SLobode, Leotari.
Pa Željo se kažnjava a za iste stvari ostali se ne kažnjavaju (ipitari među njima). Istovremeno se šuti o žalbama Olimpica zbog ne izlaska u Evropu i penala, priča se da se tener Rudara žalio zbog faula nad Ramićem a zaboravlja se da se taj isiti trener žalio i protiv Sarajeva i to dosta žešće. Na kraju pretprošle sezone je prošlo neopaženo da je Sarajevo uzelo mjesto u Evropi sa tri pobjede u gostima u zadnja tri gostovanja (i to jedno protiv Leotara) itd da ne nabrajam dalje. MOžda ja znam pouzdano da je Sarajevo to kupilo i to znam i ko je dao pare. Ko je došao u Sarajevo malo prije kraja te sezone?
Zato molim vas ne zamarajte nas više. Željo je časno osvojio ove titule i pokazao i još pokazuje da najbolji ovdje.
Kupuju se i prodaju se tekme godinama (i Željo je sigurno i svi drugi pa i najmanji klubovi)i to i u Evropi kao što kaže @batistuta ali protiv Leotara se jest poklopilo par stvari ali poklapat će se i ubuduće i to na sve strane pa vas molim da nas popustite. Drago mi je bilo što je Sarajeov izašlo u Evropu prije OLimpica ali sam poslije Levskog i svega što sam čuo od meni bliskih pitara srdačno navijao za Zetu a sad nakon svega što sam naveo iiz ove sezone mi se jednostavno gadi ovo Sarajevo (osim DIne Selimovića).

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 19:31

Dobro je prosla danasnja utakmica,nisu igrali bitni igraci ocistili se kartoni sad udarit jako na olimpic pa ih poderat po dvadeseti put ili koji vec ne znam ni sam :mrgreen: . I onda siroki kao slag na kraju,mozda za prvo mejsto ako ne imacemo dobru zalihu pred pocetak polusezone u odnosu na ostal epratitelje a pitari ce past siguran sam kad krenu teske utakmice prvih 5-6 kola.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2012, 19:35

TMovac je napisao/la:Opet kopirate sa ORGA pa koji vam je k.urac vise?
E kao da je "ORG" pentagon, cia, sipa, kgb i to sve u jednom pa nista ne smije procuriti :lol: :lol:
terabajt je napisao/la:Dobro je prosla danasnja utakmica,nisu igrali bitni igraci ocistili se kartoni sad udarit jako na olimpic pa ih poderat po dvadeseti put ili koji vec ne znam ni sam :mrgreen: . I onda siroki kao slag na kraju,mozda za prvo mejsto ako ne imacemo dobru zalihu pred pocetak polusezone u odnosu na ostal epratitelje a pitari ce past siguran sam kad krenu teske utakmice prvih 5-6 kola.
Bice guravo sa Sirokim sa pristupom i zalaganjem iz zadnjih utakmica ali nisu ni oni u nekoj formi.. Prvo apsolvirati Olimpik u kupu.. Ni tu ne smije biti nikakvog opustanja.. Mislim da ce nam polusezonska pauza dobro doci..
BUDI ŽELJO !!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 nov 2012, 19:41

@DzoleZeljo
O tom nekom njihovom patriotizmu i zalu Slobode najbolji primjer su njihovi postovi od par godina i slucaja Gavaric,neka se malo vrate i neka procitaju sta su pisali o Tuzli,Tuzlacima i kakve su zelje iskazivali prema FK Sloboda.
Ja i danas zalim za onim porazom u Trebinju radi nas samih a ne radi Slobode(pa i Velez je izgubio kuci pa to ne bode oci a brate imali 30 kola da se izvade),protiv Tuzle i Slobode nemam nista iako su protiv nas znali cesto zapeti i dobiti nas radi interesa drugih i zelim im da se vec ove sezone vrate PL jer i Tuzla kao grad i Tuzlaci to zasluzuju.A o ovim licimjernim patriotima sa Koseva i njihovoj velikoj ljubavi prema Slobodi svaki komentar je suvisan.
življenja i ponašanja.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 17 nov 2012, 19:43

znal se kakva je "situacija" sa Zebom
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2012, 19:44

zeljo1 je napisao/la:znal se kakva je "situacija" sa Zebom
I mene zanima,ma bice sve OK,nego hoce li neko golove postaviti :) ?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 17 nov 2012, 19:46

dino lj je napisao/la:@DzoleZeljo
O tom nekom njihovom patriotizmu i zalu Slobode najbolji primjer su njihovi postovi od par godina i slucaja Gavaric,neka se malo vrate i neka procitaju sta su pisali o Tuzli,Tuzlacima i kakve su zelje iskazivali prema FK Sloboda.
Ja i danas zalim za onim porazom u Trebinju radi nas samih a ne radi Slobode(pa i Velez je izgubio kuci pa to ne bode oci a brate imali 30 kola da se izvade),protiv Tuzle i Slobode nemam nista iako su protiv nas znali cesto zapeti i dobiti nas radi interesa drugih i zelim im da se vec ove sezone vrate PL jer i Tuzla kao grad i Tuzlaci to zasluzuju.A o ovim licimjernim patriotima sa Koseva i njihovoj velikoj ljubavi prema Slobodi svaki komentar je suvisan.
Nek si me dopunio. Zaboravio sam reći sve ovo i tačno ovako kako si ti napisao.
+1

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2012, 21:36

Situacija sa Zebom na klimavim nogama, nemojte se cuditi ako na zimu ode

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], hadzibake, ritam21, TigerWoods i 31 gost.