Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma ovo je rutinski odrađeno, sada je na redu Swansea. Dali smo im prolaz u kupu, vrijeme je da nam se oduže. Svaka čast Suarezu i Enriqueu na fantastičnoj predstavi!
Može li neko postaviti highlights?
Može li neko postaviti highlights?
ka osto je nekad davno jedan veliki covjek rekao:"If you dont support us when we lose, then dont support us when we win"Senaid L.F.C je napisao/la:kako ovo zadnje boli procitati,7,8,9,10 mjesto.Pa kad smo tako nisko spali.Nije ovo do Rodgersa,nije do vlasnika(barem ne jos).Pocelo je to negdje u zadnjoj Rafinoj sezoni.Promjena vlasnika.Ameri.Hodgson.Niz losih transfera.Dolazak Kennya i dovodjenje Suarez(uz proslogodisnji CC jedina svijetla tacka od 2008-2009) i sad ne treba tjerati Rodgersa svi veliki su pocinjali strpljivo.Polako i putem.Pa imali smo padova.Krenuli smo sa dna,samo sa imenom i covjekom sa idejom o klubu.O liverpool wayu i drzali smo se toga do 2008 i onda je on stao.Klub stao.Klub zamro.Rezultati nestali i postali smo prosjek.Al evo nas tu.Volimo Liverpool ovakav i nadamo se za bolje sutra.keno94 je napisao/la:joe allen:
Total Passes 829
% of Passes Long 9
Passing Accuracy 92%
Passes per 90 minutes 69.08
Total Crosses 1
Successful crosses 0%
Chances Created 11
Total Tackles 33
Tackles Won 67%
jako dobar ucinak s obzirom da ne igra na svojoj poziciji
manchester izgubio od norwicha, chelsea od wba(steve clark) topši se razlika, sljedeci mec sa swanseajem, borba za 7,8,9 ili 10 mjesto, uz to 7 utakmica zaredom neporazeni
YNWA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Samo kod nas je normalno da oni ne postižu pogodke ili naprave asistencije.
Pa svaki veliki tim ima jednog takvog igrača, koji uvjek može postići pogodak: Yaya Toure, Song, Kroos, Alonso, Scholes...
Ne kažem ja da bi Allen trebao sada svaku utakmicu da postigne pogodak ili napravi asistenciju, ali jednom u deset utakmica bi trebao.

Ne kažem ja da bi Allen trebao sada svaku utakmicu da postigne pogodak ili napravi asistenciju, ali jednom u deset utakmica bi trebao.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- King Kenny
- Kontakt:
U tome i jeste razlika izmedju vrhunskog i prosjecnog veznjaka (mislim na zadnjeg veznog) svi koje si nabrojao su maltene podjednako dobri i ofanzivno i defanzivno,Allen je dobar u samo jednom smjeru,takav isti je i Lucas samo sto je on defanzivno jos kvalitetniji od Allena ali nijedan od njih ne moze u isti kos sa Toureom ili Alonsom,dalekoooo su od njih.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
allen je stvorio dosad 11 prilika sto uopste niej lose, a yaya toure ne igra na poziciji na kojoj sada igra allen, song je dosta ofanzivniji, za kroosa da ne pomijnjem, a alonso, eh alonso, koliko nam samo nedostaju oni njegovi sutevi sa distance kao npr onaj go protiv newcastlea sa nekih 60metarahanniz je napisao/la:Samo kod nas je normalno da oni ne postižu pogodke ili naprave asistencije.Pa svaki veliki tim ima jednog takvog igrača, koji uvjek može postići pogodak: Yaya Toure, Song, Kroos, Alonso, Scholes...

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
[youtube][/youtube]
Sve dok su nam takvi igrači, možemo sanjati samo LP, nažalost. Da je npr. tu sad Alonso umjesto Allena, ovaj tim bi vjerovatno imao bar 10 bodova više.King Kenny je napisao/la:U tome i jeste razlika izmedju vrhunskog i prosjecnog veznjaka (mislim na zadnjeg veznog) svi koje si nabrojao su maltene podjednako dobri i ofanzivno i defanzivno,Allen je dobar u samo jednom smjeru,takav isti je i Lucas samo sto je on defanzivno jos kvalitetniji od Allena ali nijedan od njih ne moze u isti kos sa Toureom ili Alonsom,dalekoooo su od njih.
Lucas nije nešta u ofanzivi, kao što si rekao, al zato je u odbrani odličan. Bez obzira na to, po meni on ne spada u prosječne igrače. Dok s druge strane Allen, bar po meni, je loš i u odbrani i naravno u napadu i zbog toga i jeste prosječan igrač. Lucas kad se vrati, bićemo duplo jači, realno.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu,sad ću vidjeti golove,ali ako neko ima snimak cijele utakmice,bilo bi odlično.
Očekivao sam da ćemo pročepiti

You'll never walk alone.
- the scouser
- Kontakt:
Iskreno, nisam se nadao pobjedi, jeste da je Wigan u pitanju, ali smo zaredali sa remijima da sam očekivao miroljubivih 1-1
, tako da mi je ova pobjeda iznenađenje. Nadam se da ćemo zadržati ovaj momentum, i nastaviti biti efektivni, pogotovo protiv manjih timova, i da ovo neće biti samo bljesak, kao što se znalo desiti pod Kennyem ili Royem.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Imaš na ArenaSport3 u ponedjeljak snimku, u 12:00h.VolimLiverpool je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,sad ću vidjeti golove,ali ako neko ima snimak cijele utakmice,bilo bi odlično.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
da nam je sad alonso koji ima 31 god (uskoro puni), uz to u 20 utakmica ove sezone ima svega 3 asistencije, govorili bi kako ej ostario da je postao smetnja liverpoolu(kao sto se govori za gerrarda) pa bi molili boga da dodje mladi allen (22 god) koji je prosle sezone pruzao odlicne partije u dresu swanseaja. isti onaj allen koji je nakon 7-8 kola proglasavan najboljim igracem liverpoola, kojeg su svi hvalili i koga su nazvali velski xavihanniz je napisao/la:Sve dok su nam takvi igrači, možemo sanjati samo LP, nažalost. Da je npr. tu sad Alonso umjesto Allena, ovaj tim bi vjerovatno imao bar 10 bodova više.King Kenny je napisao/la:U tome i jeste razlika izmedju vrhunskog i prosjecnog veznjaka (mislim na zadnjeg veznog) svi koje si nabrojao su maltene podjednako dobri i ofanzivno i defanzivno,Allen je dobar u samo jednom smjeru,takav isti je i Lucas samo sto je on defanzivno jos kvalitetniji od Allena ali nijedan od njih ne moze u isti kos sa Toureom ili Alonsom,dalekoooo su od njih.
Lucas nije nešta u ofanzivi, kao što si rekao, al zato je u odbrani odličan. Bez obzira na to, po meni on ne spada u prosječne igrače. Dok s druge strane Allen, bar po meni, je loš i u odbrani i naravno u napadu i zbog toga i jeste prosječan igrač. Lucas kad se vrati, bićemo duplo jači, realno.

Zadnja izmjena: keno94, dana/u 17 nov 2012, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
- King Kenny
- Kontakt:
Naravno da nije prosjecan,Lucas je odlican igrac ali nije kalibar Alonsa ili Yaye,i sto se njega tice dosta sam skeptican,koliko ce mu trebati vremena da povrati staru formuhanniz je napisao/la:Sve dok su nam takvi igrači, možemo sanjati samo LP, nažalost. Da je npr. tu sad Alonso umjesto Allena, ovaj tim bi vjerovatno imao bar 10 bodova više.King Kenny je napisao/la:U tome i jeste razlika izmedju vrhunskog i prosjecnog veznjaka (mislim na zadnjeg veznog) svi koje si nabrojao su maltene podjednako dobri i ofanzivno i defanzivno,Allen je dobar u samo jednom smjeru,takav isti je i Lucas samo sto je on defanzivno jos kvalitetniji od Allena ali nijedan od njih ne moze u isti kos sa Toureom ili Alonsom,dalekoooo su od njih.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Tako sam sretan, tako sretan sto te imam... Luis Suarez. 
Jose najbolji bok lige

Jose najbolji bok lige

@keno, Ako ko zna precijeniti svoje igrače, onda su to Britanci, ima milion dokaza. Eto, ako ima neko, ko posjećuje temu, a da ne navija za Liverpool, nek' nam napiše svoje mišljenje o Allenu.
@King Kenny, valjda me nisi krivo shvatio, nisam mislio da ti kažeš da je Lucas prosječan igrač.
I usput da ti se zahvalim zbog dovođenja Suareza.
@King Kenny, valjda me nisi krivo shvatio, nisam mislio da ti kažeš da je Lucas prosječan igrač.

I usput da ti se zahvalim zbog dovođenja Suareza.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Najviše nastupa u historiji kluba: 244. Luis Suarez 69;
Najviše golova u historiji kluba: 82. Luis Suarez 34;
Najviše nastupa u Premiershipu za Liverpool: 57. Luis Suarez 56;
Najviše golova u Premiershipu za Liverpool: 13. Luis Suarez 25.
Ako bude pametan, biće legenda kluba.
Najviše golova u historiji kluba: 82. Luis Suarez 34;
Najviše nastupa u Premiershipu za Liverpool: 57. Luis Suarez 56;
Najviše golova u Premiershipu za Liverpool: 13. Luis Suarez 25.
Ako bude pametan, biće legenda kluba.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hvala,taman kad obavim neke obaveze.hanniz je napisao/la:Imaš na ArenaSport3 u ponedjeljak snimku, u 12:00h.VolimLiverpool je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,sad ću vidjeti golove,ali ako neko ima snimak cijele utakmice,bilo bi odlično.

Enrike očekivano uz Suareza najbolji.
You'll never walk alone.
Daleko je on od najboljeg beka lige. Treba on još puno pure pojesti, ove dvije utakmice su ništa. Treba igrati ovako konstantno, tokom cijele sezone.kmecalica je napisao/la:Tako sam sretan, tako sretan sto te imam... Luis Suarez.
Jose najbolji bok lige![]()
![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Reini je jako dobro godio odmor, Enriqeu također.
Svi u odbranu jedan je Luis.
Svi u odbranu jedan je Luis.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
He scores when he wants!!!
That is

Ja mislim da je to do brade
That is

Ja mislim da je to do brade
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.