Ja kao neko ko nikad u svom zivotu nije imao nekog ljubimca (osim temagocija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dubrava je napisao/la:Ja kad sam god imao ljubimca neki mu se belaj dogodio i zato već par godina nemam ništa.
Njemačkog ovčara mi još prije rata zgazio traktor, za vrijeme rata geler mi ubio kanarinca, u Zg sam imao neke crvene ribe pa sam im dao previše hrane i uginule, poslije imao papigu (naučio je da jede mahune, pitu, da mi se penje po ramenu itd.) i pobjeglo stvorenje kad je mater prala prozore.
Sad mi bratova cura ima zeca, al neda da dođe kod nas![]()
A želja mi je imati ovčara ponovno, naravno da se zove Rex
don burza, Ne znam kako u BiH, al u zg su labradori jako skupi.. Sad, opet je stvar je li imaš kuću ili stan, kuća je daleko veća prednost za imati malo veće šćene.
Aha.. Labrador je idealan za malu djecu, a i općenito, tako da s time ne možeš omašiti nikako. Umiljato, drago, razigrano biće. Što se tiče njegove veličine, također je taman, ne naraste previše, a nije ni omalen.don_burza je napisao/la:Ma imam kucu druze tako da to nije problem
I oko nabavke mi nije problem jer mi zet od druga radi sa tim pa bi dobio ono "ko za mene "
Odlican.azTer je napisao/la:
bigl - meni najjače pseto ikad
Jarane,ako nikad u zivotu nisi imao ljubimca,uzmi psa koji je vec provjereno naucen na kucu inace ces proklinjati onoga koji ti ga je dao,prodao...don_burza je napisao/la:Ne znam jel postoji slicna tema al eto ako postoji neka neko premjesi post tamo
Ja kao neko ko nikad u svom zivotu nije imao nekog ljubimca (osim temagocija) bih volio da nabavim/kupim svom sinu od dvije godine neko stene . Eh sad me zanima koja rasa je najbolja i najlojanija . Konto sam labradora uzeti pa me zanima vase misljenje.
Nadji štene tornjaka,nek odrasta s malim,za kuću nema boljeg psa,s djecom strpljiv maksimalno,vjeran do smrti ,za mene nema boljeg psa ako imaš kuću(prostora).don_burza je napisao/la:Ne znam jel postoji slicna tema al eto ako postoji neka neko premjesi post tamo
Ja kao neko ko nikad u svom zivotu nije imao nekog ljubimca (osim temagocija) bih volio da nabavim/kupim svom sinu od dvije godine neko stene . Eh sad me zanima koja rasa je najbolja i najlojanija . Konto sam labradora uzeti pa me zanima vase misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], sirBobbyMoore i 1 gost.