AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
dosta boljih igraca imamo na klupi...nevjerovatno sta alegri radi
edit:
evo el sharawy ga dade...mali zlata vrijedi..steta sto sad zlaja nije u klubu kakav bi tandem bili
edit:
evo el sharawy ga dade...mali zlata vrijedi..steta sto sad zlaja nije u klubu kakav bi tandem bili
nismo mogli bolje potrefit da damo gol ,pred poluvrijeme ,sad ce im allegrija zagrijat guzicu ,moze jos svasta bit ,nije ovo gotovo 

grande Milan
Ma nije Milan odigrao ništa spektakularno ali Napoli nije uopće bolji bio čak bih rekao da je Milan bolje stajao. 3 šuta u okvir i 2 gola dali i to prvi da bog sačuva. Sreća za ovaj gol pred sami kraj. Ali po ko zna koji puta ove sezone Milan ganja deficit od jednog ili dva gola.
P.S. Fašista truba, od 3 šuta 2 mu išla po sredini i oba gol
P.S. Fašista truba, od 3 šuta 2 mu išla po sredini i oba gol

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma dajte ljudi gledate li vi utakmicu ,Milan nije bio losiji ,dapace bio je opasniji od Napolia ,ali eto nekako sretno utrpase 2 gola , Abbiati sta se desava nasim golmanima primaju jako glupe golove ,odbrana i nije toliko losa ,a sto se tice napada tu bi trebao samo jedan pravi centralni napadac jer sredina dobro prenosi loptu od odbrane do napada ,i da dodam da je Montolivo pogodio onu sansu sada bi bilo 2:2 a takodje da je i ElS pogodio ono na dodavanje Boatenga ,trebao je ondje leci na loptu .Uglavnom bitno je da igra lici na nesto uopste nismo losi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
EEE moj Abiiati
kakva dva gola covjek primi pa ono je smijesno!

i čorava koka zrno ubode! poraz znači otkaz alegriju, jer je totalni kreten, kad mu facu vidim, otisao bi mu lično odnijeti sode bikarbone..stomak mu ne varii otkako je ispusto skudeto!
Steta sto je Merkel otjeran, pa Paloschi, Valotti je klasa za Nocerina i sve ostale princeve i princeze..a nova frizura kod samozvanog princa, garant po direktivi Don Silvija, cini mi se da i mexes ne smije imati irokezu
hahhahaha
Jedino mali Saraf moze da radi sta hoce, nas mali Princ (real, not fake)
Steta sto je Merkel otjeran, pa Paloschi, Valotti je klasa za Nocerina i sve ostale princeve i princeze..a nova frizura kod samozvanog princa, garant po direktivi Don Silvija, cini mi se da i mexes ne smije imati irokezu

Jedino mali Saraf moze da radi sta hoce, nas mali Princ (real, not fake)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Aplauz za pass Robinha
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
10. gol idemo!!!!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
IL FARAAAAAOOOOOOONEEEEEEEE DAIII RAGAZIIIII

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
hahaha,kako Kevin otrese Cavanija..

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
**** ti glupog Nocerina kako zasra zadnji napad , mogao je dati pass da Faraon izadje sam pred De Sanctisa -.-
Sloboda Tuzla !!!
Ipak dobar rez. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kako je ovaj Nocerino glup ne kontam izbaci Montoliva a ostavi ovog kloca??? Ne zna pas odigrati 10m od sebe za Shaarawya...
Sve u svemu bod odličan a da nije bilo egzibicija Abbijatija uzela bi se i 3. Šaraf je potvrdio sa 10. golom da je fenomen i učvrstio se na 1. mjestu strijelaca. Konstant zemlja jak igra ko mašina nema šta. Šteta na kraju moglo se i bolje ali rekao sam i bod je tu ko kuća.
Sve u svemu bod odličan a da nije bilo egzibicija Abbijatija uzela bi se i 3. Šaraf je potvrdio sa 10. golom da je fenomen i učvrstio se na 1. mjestu strijelaca. Konstant zemlja jak igra ko mašina nema šta. Šteta na kraju moglo se i bolje ali rekao sam i bod je tu ko kuća.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Zaslužen bod Milana, kao i što sam najavljivao, iznenadili su. Ne do kraja, ali nakon 0:2 i bod mnogo znači.
Neloša igra, podsjeća me na Juve od prije 2-3 sezone. Treba tu serija dobrih rezultata da vrate samopouzdanje, jer vidi se da su u grču, a ova utakmica može biti jedna od prekretnica. Vidjelo se da ima želje i borbe i igrači su dali sve od sebe.
Sada slijedi Juve, pa ćemo vidjeti.
El Shaarawy je strašan igrač. Ja sam ga primjetio u play offu za Seriju A, kad su igrali Padova i Novara i odmah mi se svidio na prvu. Tacchinardi je nekad prošle godine za njega rekao da ga podsjeća na Del Piera, a evo to sada i opravdava.
Neloša igra, podsjeća me na Juve od prije 2-3 sezone. Treba tu serija dobrih rezultata da vrate samopouzdanje, jer vidi se da su u grču, a ova utakmica može biti jedna od prekretnica. Vidjelo se da ima želje i borbe i igrači su dali sve od sebe.
Sada slijedi Juve, pa ćemo vidjeti.
El Shaarawy je strašan igrač. Ja sam ga primjetio u play offu za Seriju A, kad su igrali Padova i Novara i odmah mi se svidio na prvu. Tacchinardi je nekad prošle godine za njega rekao da ga podsjeća na Del Piera, a evo to sada i opravdava.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
da je Nocerino dao samo pass malo ranije za Sarawija ali nije, ja ne znam sta se dogodilo sa Nocerinom .baresi#6 je napisao/la:Kako je ovaj Nocerino glup ne kontam izbaci Montoliva a ostavi ovog kloca??? Ne zna pas odigrati 10m od sebe za Shaarawya...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobro je ispalo jbat ga
makar smo otkrili ko je Niang

makar smo otkrili ko je Niang

- IlPrincipe
- Kontakt:
Stephan El Shaarawy: "Posvećujem golove svojim suigračima koji su izgarali na terenu, također i Abbijatiju koji je napravio dvije greške, ali nas je više puta spasio. Odigrali smo sjajno, odigrali smo najbolju utakmicu do sada. Nadam se da je i Berlusconi ponosan na nas. Sada se okrećemo narednoj utakmici, koju igramo u srijedu."
Niang ima muda, kapa do poda za onaj šut
Niang ima muda, kapa do poda za onaj šut

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- L'Avvocato
- Kontakt:
desilo mu se to da se vratio na svoj normalni nivo, uvijek je bio panjina od igrača samo što ga prošle sezone ukenjalo opasno s golovimameho-medo je napisao/la: da je Nocerino dao samo pass malo ranije za Sarawija ali nije, ja ne znam sta se dogodilo sa Nocerinom .
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.