likma23 je napisao/la:Ovu temu sam vec bio otvorio na nekom drugom forumu, pa reko hajd da i ovdje pokusam, naravno, ukoliko admin ne obrise temu a nadam se da nece

Sta vi mislite o ovome? Da li bi ste se vi upustili u ovaj oblik veze? Ja sam invalid od rodjenja, u kolicima sam. Vecinu stvari mogu uradit ali mi zato treba dosta vremena... Pa eto sta vi mislite o ovome? Nadam se da ce tema zazivit i da je nece admin izbirisat

Jbg ovo je sportski forum,ne medicinski uz dužno poštovanje tvod invaliditeta

Takođe ovo je pitanje na koje svak može dati odgovor,ali zapravo pravi odgovor ne smije sadržavati generalizaciju...
Imajuć u vidu u koji nam kur.c cjelokupno društvo ide, imajuć u vidu sve moguće podjele,imajuć u vidu svu situaciju, hendikepirani ljudi su zaista najugroženija vrsta,ugroženija dakako od ****, manjina i svih ostalih....
Ne želeći da ulazim dublje u tvoj slučaj, imam rođaka koji ima paralizu od rođenja,rođen sa sedam mjeseci,sad mu je 24ta.... Hvala bogu psihički je zdrav,ujedno inkubator mu je oštetio i vid pa na jedno oko vidi svega 10% na drugo oko 50%, što je najgore postoje indicije da i neke druge organe može oštetiti... Posmatram ga kako raste jer smo isto godište i njegovo ponašanje... Naravno sve je to od osobe do osobe,ali bojim se da osobe sa invaliditetom uglavnom uz sve to imaju određenu dozu kompleksa,što po meni apsolutno ne trebaju imati,jer biti hendikepiran ne zanči biti manje vrijedan,naprotiv....
Što se tiče ulaska u vezu, da se razumijemo,kao relativno zdravo biće želim biti sa zdravom djevojkom,ne zbog toga što hendikepiranu smatram bolesnom ili manje vrijednom,već zbog hiljadu nekih stvari poput naraštaja,međusobnog poštovanja i svega ostalog.