Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 18 nov 2012, 14:31

Primavera dobila Novaru 2-0 (Padovan, Beltrame)

U utakmici Brescia-Sassuolo, Boakye ponovo strijelac, dok su Chibsah (Sassuolo) i Bouy (Brescia) odigrali cijelu utakmicu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 18 nov 2012, 16:59

Juve i dalje na +4, iako postoji veliki zal za prosutim bodovima protiv Lazia. Nadam se da opet pocinje seria Juventusovih pobjeda i konacno odvajanje u sampionatu. Ovaj kiks konkurenata dobro je dosao, tako da igraci mogu u miru docekati Ligu Prvaka...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 nov 2012, 17:08

Sudac utakmice Juventus - Chelsea bice Cüneyt Çakır iz Turske, njegovi pomocnici su Bahattin Duran i Tarik Ongun...cetvrti sudac je Emre Eyisoy.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 nov 2012, 17:10

Dobro prođe ovo kolo, iako sam mislio da će Inter nakon pobjeda nad nama bolje igrati, a oni lošiji. Samo kad smo ovako sa +3 prednosti više se kalkuliše u jačim utakmicama, nekad se zadovolje i bodom.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 nov 2012, 17:11

Ma normala, šteta što se Marchetti razbranio sinoć jer smo mogli još pobjeći, ali nema brige.

Zanimljiva je borba za drugo mjesto u ligi, prescrittima i napoliu se izgleda priključila i definitivno Fiorentina za koju je i Conte rekao prije početka sezone da će ići na gornji dio tabele.

U utorak je možda i najbitniji meč godine, meč od kojeg mnogo toga zavisi, ako dobijemo Chelsea, igrači će dobiti na motivu te ako riješimo narednih 5 mečeva kako treba, a vraća se Conte, urađen je veliki posao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 18 nov 2012, 17:18

Ako se prodje dalje u CL samo je nebo granica za Juventusa. Onda ocekujem dominaciju u talijanskom prvenstvu...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 nov 2012, 19:32

protiv Celzija moraju pocet Vucinic i Kvaljarela inace nas nigdje nema, ono prkno ako pocne opet ce ga iznijet odozdo stoperi Celzija kao i prvu tekmu. Koliko je lik nafuran toliko je i limitiran.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 18 nov 2012, 19:39

Montegrino mora jednosatvno igrati protiv Rusa u Utorak.... Jedan fantazista nam treba..... Jos nema Terrya sto znaci da ce igrati onaj kloc Cahill a nije daleko ni Luiz.... Dva preslaba igraca.... Vucina bi se mogao poigrati sa njima..... Kvalja mora igrati koliko god bio limitiram jer nam treba jedan gol igrac i koji je jak, a da to nije Matrix.....
Malca ni u kojem slucaju od prve min, jedino ako Montegrino ne bude spreman, jer ce ga one drvosjece izudarati i on protiv takvih nema sanse.... Ubaciti ga ako budemo kojim slucajem vodili jer tad cemo igrati na kontre a Mali je u tom segmentu nas najjaci igrac....

Ne znam sto al' sam ubjedjen da 100% dobijamo ovu susu iz Londona..... Jedino ona krila im zaustaviti.... Torresa pustiti jer je on ionako nas igrac tj. jedna manje kod njih..... Msm da to mogu uraditi Chiello i Barza, onaj mi je malo sumnjim, al' ako ne bude pehova i on ce odigrati dobru utakmicu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 nov 2012, 19:40

Ni david luiz ne igra zbog kartona.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 18 nov 2012, 19:47

Andrej je napisao/la:Ni david luiz ne igra zbog kartona.
To je gore jer igrati bolji igrac Bane Ivanovic na stoperu, a vjerovatno Azpilicueta na desnom bocnom i to je sansa Asi koji je fantastican 1 na 1 igrac da bude itekako zapazen........
Znaci Mirkecu i Quagsu ce biti dosta teze....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 18 nov 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 nov 2012, 19:47

Ja sam ubijeđen da ako Di Matteo kojim slučajem postavi taktiku ala prošlogodišnji Chelsea, mogli bi mi do sutra igrati, a da ne damo gol.

Italijan je to.

Ako Chelsea prihvati otvoren meč, a sa ovakvim igračima bi to trebao biti slučaj, očekuje nas odličan meč u kojem bi nijanse mogle odlučivati.

Chelseu odgovara bod i ubijeđen sam da ide neka zatvorena varijanta sa njihove strane uz kontre sa brzim krilima, otprilike ono što svi igraju protiv nas.

Mi jednostavno moramo zabiti ono što stvorimo ili ćemo biti rutinski kažnjeni.
Dobra igra se zaboravlja ako nema golova, sutra se niko neće sjećati da smo mi imali 30 udaraca i 18 kornera protiv Nordsjaellanda već da su oni uzeli bod. Rezultat i samo rezultat.

#MaxOUT

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 18 nov 2012, 21:02

Pozz svima :D

Meč sa Chelseaom ce biti pravi spektakl, od samog navijanja i koreografije do sigurno uzbudljive utakmice, jer ipak su to u ovom trenutku jedni od najjacih klubova na svijetu koji jednostavno ne mogu odigrati losu utakmicu.

Treba vjerovati da ovi momci mogu do pobjede, jer Chelsea ima dosta bolnih tacki koje je Conte sigurno uocio tokom proslog meca sa njima, a i tokom ovih njihovih kikseva u Premier Ligi. Mi i nemamo nekih slabih tacki osim slabe realizacije, ali treba ja sam ubjedjen da cemo im dati gol, pogotovo nakon ovih promasaja protiv Lazia.

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 18 nov 2012, 21:06

Eto sinosnji X ipak nije toliko los nakon kiks od intera i napolia ;) ... Al jos dan i danas razmisljam kako je moglo ostati 0-0.... U srijedu mora Vucinic da igra inace nema golova... Pirlo se isto vraca , velki plus...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 nov 2012, 21:09

1:08
[youtube][/youtube]

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 nov 2012, 21:18

Oldično, na San Siro idemo mirno sa sigurnom prednošću, kojom ne možemo izgubiti prvo mjesto.

Ali, do tada... Chelsea, utakmica polusezone..pa onda aBd i Shakhtar, jer je LP trenutno prioritet.

Vjerujem da možemo dalje aBd.

FORZA JUVENTUS!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 nov 2012, 21:30

I dalje jedini navijači koji aplaudiraju ekipi kada kiksa. 8-)

[youtube][/youtube]

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 18 nov 2012, 21:32

NIsta novo bili i ostali Lo Stile Juve!!!

i da....http://football-italia.net/27447/juve-r ... -complaint" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZA JUVE
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 18 nov 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 18 nov 2012, 21:37

AvantiSignora je napisao/la:NIsta novo bili i ostali Lo Stile Juve!!!

i da....
http://football-italia.net/27447/juve-r ... -complaint" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZA JUVE
:lol: ovo je bilo fantasticno, OWNED pateticare big time
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 nov 2012, 21:53

Doktorski. Kakvu mi gospodu u klubu imamo!

Šta se javlja pacovčina matora nakon svake utakmice. A ko fol prije par kola izjavljuju ''nećemo komentarisati sudije, nije to naš stil'' ... plakao bi da nije smiješno :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 18 nov 2012, 21:55

L'Avvocato je napisao/la:Doktorski. Kakvu mi gospodu u klubu imamo!

Šta se javlja pacovčina matora nakon svake utakmice. A ko fol prije par kola izjavljuju ''nećemo komentarisati sudije, nije to naš stil'' ... plakao bi da nije smiješno :lol:
Kad im igrac protiv Juventusa preskoci liniju i dobije penal onda je sve uredu a sad se nesto zali, hoce jos jedan neregularan penal.Imaju totalno selektivnu i kratku memoriju.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.