EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Prijenos je na FACE TV sutra u 18
- legenda reala
- Kontakt:
U najavi programa Izvlačenje grupa za Eurobasket 18:00 ima na Face TV i na BHT1, pa eto ko nema Face 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo ko nije gledao snimak meca BiH-Rumunija, nismo mogli gledat zbog sjedece odbojke direktno
[youtube][/youtube]
Po meni najbolja grupa: Makedonija, V. Britanija, Hrvatska, BiH(
), Latvija, Svedska
Najgora grupa: Spanija, Litvanija, Italija, BiH
, Turska, Ceska 
[youtube][/youtube]
Po meni najbolja grupa: Makedonija, V. Britanija, Hrvatska, BiH(
Najgora grupa: Spanija, Litvanija, Italija, BiH
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zašto imam osjećaj da će biti kuknjava i razočarenje koga god da dobijemo.
Mahom sve kvalitetne ekipe na prvenstvu,u startu treba shvatiti da slabih ekipa nema na ovom takmičenju.
Po meni,najbolja opcija:
Makedonija
Velika Britanija
Njemačka
Bosna i Hercegovina
Belgija
Češka
Najgora opcija
Rusija
Slovenija
Crna Gora
Bosna i Hercegovina
Turska
Srbija
Mahom sve kvalitetne ekipe na prvenstvu,u startu treba shvatiti da slabih ekipa nema na ovom takmičenju.
Po meni,najbolja opcija:
Makedonija
Velika Britanija
Njemačka
Bosna i Hercegovina
Belgija
Češka
Najgora opcija
Rusija
Slovenija
Crna Gora
Bosna i Hercegovina
Turska
Srbija
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Pa šta hoćeš Dylane, realno kaka god da je grupa biće zajebana
Aco je i rekao samo mu je bitno da ne dobije Srbe i Turke ostali bubnjevi ga ne interesuju, sve je to tu negdje.
Nego ta tvoja najbolja opcija, pa Švedska je tri puta bolja opcija od Češke iz šestog bubnja, ako ćemo realno.
Prvi i drugi bubanj(osim Makedonije) sve je to ostalo tu negdje i od svih smo slabiji, Španija-Rusija-Francuska i za koga se odlučiti
Litvanija-Grčka-Slovenija-Velika Britanija opet se ti nemaš za šta odlučiti
Kakvu god grupu dobijemo idemo u Sloveniju ostaviti srce na terenu i to je to
PS Baš postadosmo ozbiljna reprezentacija, sve utakmice kvala postavljene na youtoube, a prethodnih desetak godina ne znam imaju li dvije utakmice postavljene
Aco je i rekao samo mu je bitno da ne dobije Srbe i Turke ostali bubnjevi ga ne interesuju, sve je to tu negdje.
Nego ta tvoja najbolja opcija, pa Švedska je tri puta bolja opcija od Češke iz šestog bubnja, ako ćemo realno.
Prvi i drugi bubanj(osim Makedonije) sve je to ostalo tu negdje i od svih smo slabiji, Španija-Rusija-Francuska i za koga se odlučiti
Kakvu god grupu dobijemo idemo u Sloveniju ostaviti srce na terenu i to je to
PS Baš postadosmo ozbiljna reprezentacija, sve utakmice kvala postavljene na youtoube, a prethodnih desetak godina ne znam imaju li dvije utakmice postavljene
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 nov 2012, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šveđane sam pratio u kvalifikacijama,nisu nimalo naivni,imaju i jednog NBA igrača koji igra bolje u NBA od Teletovića
A i nepoznanica su,za razliku od Čeha od kojih znaš šta možeš očekivati.
A možda jednostavno čim vidim neku skandinavsku ekipu uključi se alarm(Finci mi nabili komplekse
).
Evo vidiš Šveđanina
[youtube][/youtube]
A i nepoznanica su,za razliku od Čeha od kojih znaš šta možeš očekivati.
A možda jednostavno čim vidim neku skandinavsku ekipu uključi se alarm(Finci mi nabili komplekse
Evo vidiš Šveđanina
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam al naumpadnu mi Jirži Welsh, Lubos Barton,Jan Wesely sve su to samo ne loši košarkaši, sjeti se da su nas ne tako davno razbijali sa 15+ razlike
ima Benda još od poznatijih igrača.U kvalifikacijma su razbili Tursku sa 18 razlike.
Dok kod Šveda ne znam nikoga, a i ne sjećam se da su nas kad dobijali, mislim da im je jedan od rijetkih nastupa na prvenstvima onaj 2003 kad su bili domaćini
ma ima jedno desetak ekipa od kojih smo jači, ima i nekoliko s kojima smo tu negdje i isto tako 7-8 koje su jače od nas
Ma izaće ovo na dobro ne sumnjam ja u Haruna i Aca
Dok kod Šveda ne znam nikoga, a i ne sjećam se da su nas kad dobijali, mislim da im je jedan od rijetkih nastupa na prvenstvima onaj 2003 kad su bili domaćini
ma ima jedno desetak ekipa od kojih smo jači, ima i nekoliko s kojima smo tu negdje i isto tako 7-8 koje su jače od nas
Ma izaće ovo na dobro ne sumnjam ja u Haruna i Aca
Ma samo da ne dobijemo Grčku.
Znaš da nas neće nešto nadigrati,a opet znaš da ćemo izgubiti.
Uvjek tako s njima.
Znaš da nas neće nešto nadigrati,a opet znaš da ćemo izgubiti.
Uvjek tako s njima.
http://www.fibatv.com/europe/live" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje ce bit stream izvlacenja ali neznam jel se sta placa
Kako god prođe žrijeb, neće nam biti lagano. Skoro da i nema loših reprezentacija. Mnogi su prošlo prvenstvo mislili da će biti lagano protiv Makedonije i Finske (uključujući i nas) pa smo vidjeli šta je bilo...ostaviti srce na terenu i to je to. Ja se nadam da smo sa Petrovicem dobili jednu novu dimenziju, prije svega u mentalitetu..kako su nas samo repke kao Italija dobijale, uvijek jedva, ali rezultat je na kraju bio na njihovoj strani...Ali opet, koliko bi samo bilo lakše kada bi dobili Makedonce umjesto Španjolaca npr...Ništa, sad sjesti pred tv i proučiti šta god
Volim te BiH
Volim te BiH
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Malo pre su testirali ždrijeb i grupa A bi izgledalo tako:
-Španija
-Slovenija
-Hrvatska
-BiH
-Turska
-Srbija

-Španija
-Slovenija
-Hrvatska
-BiH
-Turska
-Srbija

Dobro bi bilo da iz prva dva sesira dobijemo ili Makedoniju ili VB, a idealno bi bilo obje. Od ostalih ekipa iz ova dva sesira mozda mozemo pobjediti Francuze (koji ce biti vjerovatno bez najvecih zvijezda), Ruse (pitanje kako ce izgledati bez Blatta), te Grke. Ali ipak da bi dobili nekog od ove tri ekipe moramo imati bas neki lud suterski dan. Iz treceg sesira ne bi Hrvatsku, pa ni Crnu Goru koja se pokazala kao veoma jaka reprezentacija u ovim kvalifikacijama, a jos ce biti pojacani Pekovicem, koji je trenutno vjerovatno najbolji igrac s prostora Ex Yu, tu ce biti i Vucevic. Njemacka bi iz ovog sesira bila idealna opcija, bez obzira sto ih vodi Kari. Iz posljednja dva sesira izbjeci Tursku i Srbiju, a dobiti Belgiju i Svedsku.
Ima li neko drugi stream? Ne da mi se registrovat ovdje.dino-92 je napisao/la:http://www.fibatv.com/europe/live
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadam se da se neće ponoviti ovo dva putaiskratel je napisao/la:Malo pre su testirali ždrijeb i grupa A bi izgledalo tako:
-Španija
-Slovenija
-Hrvatska
-BiH
-Turska
-Srbija
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
super, po zakonu vjerovatnoce sada su daleko manje sanse da se to desiVedad87 je napisao/la:Nadam se da se neće ponoviti ovo dva putaiskratel je napisao/la:Malo pre su testirali ždrijeb i grupa A bi izgledalo tako:
-Španija
-Slovenija
-Hrvatska
-BiH
-Turska
-Srbija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zamjenis Spaniju Makedonijom, jedino hebe 5 sesir da je tu Crna gora i eto ga Yugaiskratel je napisao/la:Malo pre su testirali ždrijeb i grupa A bi izgledalo tako:
-Španija
-Slovenija
-Hrvatska
-BiH
-Turska
-Srbija
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Najbolja opcija:
Makedonija
Velika Britanija
Crna Gora
BiH
Belgija
Švedska
Najgora opcija:
Rusija
Grčka
Njemačka
BiH
Turska
Srbija
Ovako bi to po meni izgledalo
Makedonija
Velika Britanija
Crna Gora
BiH
Belgija
Švedska
Najgora opcija:
Rusija
Grčka
Njemačka
BiH
Turska
Srbija
SAMO ČELIK !
Ne bih bas Crnu Goru, prije bih Njemacku bez njihove zvijezde, naravnoViper je napisao/la:Najbolja opcija:
Makedonija
Velika Britanija
Crna Gora
BiH
Belgija
Švedska
Najgora opcija:
Rusija
Grčka
Njemačka
BiH
Turska
Srbija
Ma lakse bi mi igrali protiv CG nego protiv Njemacke 100%Vedad87 je napisao/la:Ne bih bas Crnu Goru, prije bih Njemacku bez njihove zvijezde, naravnoViper je napisao/la:Najbolja opcija:
Makedonija
Velika Britanija
Crna Gora
BiH
Belgija
Švedska
Najgora opcija:
Rusija
Grčka
Njemačka
BiH
Turska
Srbija
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.