Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

jocker123
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la jocker123 » 20 okt 2009, 21:52

nikad_izvini je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:najbolje je ovako uradit...pobjedit tamo u Lisabonu 4:0 :D odbit igrat revans...utakmica ce se registrovat 3:0 za Portugal i mi prolazimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zanimljivo je da je isti takav komentar napisan prije tvog komentara na jednom drugom portalu a nisu iste osobe jer jedna navija za Želju a tvoj nick to baš ne potvrđuje :mrgreen: Zar je baš dotle došlo da nisi u stanju smisliti neku zanimljivu opasku nego moraš da kopiraš i praviš se pametan :lol: :lol:
ajd bgt ne seri..Pa moze to svako izmisliti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 okt 2009, 21:54

rob do bagro je napisao/la:najbolje je ovako uradit...pobjedit tamo u Lisabonu 4:0 :D odbit igrat revans...utakmica ce se registrovat 3:0 za Portugal i mi prolazimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zanimljivo je da je isti takav komentar napisan prije tvog komentara na jednom drugom portalu a nisu iste osobe jer jedna navija za Želju a tvoj nick to baš ne potvrđuje :mrgreen: Zar je baš dotle došlo da nisi u stanju smisliti neku zanimljivu opasku nego moraš da kopiraš i praviš se pametan :lol: :lol:
vjeruj mi drug da ne znam da je neko to drugi napisao...nisam ja kloc neki pa da nekog kopiram ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

mukesh80
Kontakt:

Post Postao/la mukesh80 » 20 okt 2009, 21:58

Tarik14 je napisao/la:Portugal je kvalitetna ekipa ali me zaista nisu mnogo impresionirali u ovim kvalifikacijama. Patili su se dva puta protiv Albanije (0-0 kod kuce i pobjeda od 1-2 u Tirani u zadnoj minuti), izgubili od Danske (2-3 kod kuce), dva puta remizirali sa Svedskom itd. Sve u svemu, ceka nas tezak ispit ali uz cvrstu odbranu mozemo proci i ovu prepreku.
u pravu si tarice, kao i po ko zna koji put do sada

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 okt 2009, 21:59

jocker123 je napisao/la:
ajd bgt ne seri..Pa moze to svako izmisliti.
Ti si mu advokat ili te u pećini ne uče kako da se ponašaš ;) Niti sam koga vrijeđao, niti srao. Samo napisao, ko je tebe šta pitao ?

Čovjek odgovorio i to je to. Koji si ti faktor u cijeloj priči ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 20 okt 2009, 22:06

nikad_izvini je napisao/la: Ti si mu advokat ili te u pećini ne uče kako da se ponašaš ;) Niti sam koga vrijeđao, niti srao. Samo napisao, ko je tebe šta pitao ?

Čovjek odgovorio i to je to. Koji si ti faktor u cijeloj priči ?
Ja sam vise naucio u pećini nego ti u "kuci",ako mozda nisi shvatio ovo je forum u kojem svako moze iznositi svoje mišljenje..Ne znam javlja li se taj pojam na tvom brdu,ali eto da ti kazem sta je forum ;) .I jos samo da ti kazem da je odgovorio nakon mog posta

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 okt 2009, 22:23

znaci jedna opcija za vizu je potvrda o zaposlenosti a druga da si redovan student... eh sta npr ako si ucenik srednje skole ?
Kako onda do vize ???
ser del barça es el millor que hi ha !

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 20 okt 2009, 22:27

karte su vec u prodaji kostaju oko 200eura

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 20 okt 2009, 22:32

Scof1eld je napisao/la:znaci jedna opcija za vizu je potvrda o zaposlenosti a druga da si redovan student... eh sta npr ako si ucenik srednje skole ?
Kako onda do vize ???
pa kao sto postoji potvrda da si redovan student, tako postoji potvrda da si i redovan ucenik
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 20 okt 2009, 22:59

irfan41 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:znaci jedna opcija za vizu je potvrda o zaposlenosti a druga da si redovan student... eh sta npr ako si ucenik srednje skole ?
Kako onda do vize ???
onda moras sa mamom pu portugala!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 okt 2009, 23:01

džakailibu je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
Kako onda do vize ???
onda moras sa mamom pu portugala!!!!
al skontaj... ja sam punoljetan.. maturant... i neznam jel se moze dobit viza preko potvrde o redovnom skolovanju... a mogu jedino s necijom drugom ic :S
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 20 okt 2009, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 20 okt 2009, 23:02

Kad Rubin moze dobiti BARCELONU u gostima,onda mozemo i mi Portugal!!!!
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 okt 2009, 23:04

LIvada je napisao/la:Kad Rubin moze dobiti BARCELONU u gostima,onda mozemo i mi Portugal!!!!
A kvota 26 na Rubin :shock: sto tauzenku ne stavi.Sad bi auto novo vozao 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 20 okt 2009, 23:05

LIvada je napisao/la:Kad Rubin moze dobiti BARCELONU u gostima,onda mozemo i mi Portugal!!!!
Sve je moguce :D Moze to BiH u Lisabonu isto kao i Kazan u Barceloni :!:
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 20 okt 2009, 23:08

Kao druga stvar reprz Portugala nije ni blizu Barce u svijetu nogometa jer puno jaci repki ima,,, :lol:

0-2 u Portugalu siguran sam da imamo sanse da pobijedimo sa ovim igracima samo da su malo brzi i bolji u odbrani al na kontre igrati...

tama36
Kontakt:

Post Postao/la tama36 » 20 okt 2009, 23:35

Rui Kosta upozorava u portugalskoj štampi da rep. portugala neće biti nimalo lako igrati protiv bosne

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 20 okt 2009, 23:47

don Ciro je napisao/la:Kao druga stvar reprz Portugala nije ni blizu Barce u svijetu nogometa jer puno jaci repki ima,,, :lol:

0-2 u Portugalu siguran sam da imamo sanse da pobijedimo sa ovim igracima samo da su malo brzi i bolji u odbrani al na kontre igrati...
Uh sto si ti optimistican, shvatam ja to sve patriotizam, svjetsko prventsvo ovo ono al ljudi otrijeznite se malo i shvatite da su nam sanse male, ja se samo uzdam u nas napad da moze zabit koji gol, a te price 0-2 u Portugalu to su price za malu djecu.

Ovako smo i prije Spanije svi govorili nakantat cemo ih makar 2-0, isto ko da nam Estonija dolazi, pogledajte malo njihove igrace i shvatite da oni imaju puno vise sansi da odu na SP nego mi, al opet kazem nadam se da ih mozda mozemo iznenadit kojim golom.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 okt 2009, 23:57

Lovac je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Kao druga stvar reprz Portugala nije ni blizu Barce u svijetu nogometa jer puno jaci repki ima,,, :lol:

Uh sto si ti optimistican, shvatam ja to sve patriotizam, svjetsko prventsvo ovo ono al ljudi otrijeznite se malo i shvatite da su nam sanse male, ja se samo uzdam u nas napad da moze zabit koji gol, a te price 0-2 u Portugalu to su price za malu djecu.

Ovako smo i prije Spanije svi govorili nakantat cemo ih makar 2-0, isto ko da nam Estonija dolazi, pogledajte malo njihove igrace i shvatite da oni imaju puno vise sansi da odu na SP nego mi, al opet kazem nadam se da ih mozda mozemo iznenadit kojim golom.
@Lovac 95% raje tjera strah i belaj na ovaj nacin.
Svako normalan zna da su nam sansee male,ali dok postoje znaci zivi smo 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 21 okt 2009, 03:11

Lovac je napisao/la:

cinjenica je da Portugal ima jaci tim ali nismo ni mi kanta da nam svako moze dati koliko hoce golova to smo dkazali !Utakmicu sa Spanijom u zenici nemoj uzimati kao primjer jer opste je poznato da nam ta utakmica nije bila vazna pitanje baraza je prije rijeseno a pored toga bili smo optereceni zutim kartonima tako da se desilo to sto se desilo ..Ali baraz i utakmica sa Portugalom je nesto sasvim drugo i siguran sam da nasi momci imaju znanja snage i moci da naprave i ovaj poslednji skok i preskoce Portugal pa pobogu njima je jedna Albanija uzela bod u portugalu kvalifikacioni ciklus su katastrofalno odigrali a sto je najbitnije odbrana im je suplja i siguran sam da Dzeko, Ibisevic i Muslimovic uz pomoc Misketovih,Pjanicevih,Salihovicevih lopti postici gol a zasto ne i dva ?
Jos jedna stvar koja nam ide na ruku jeste to sto Portugalci igraju slican fudbal kao i Spanija ali su daleko daleko losiji od Spanije a bogami BiH uvijek dobro namuci Spaniju...Prema tome s pravom se nadamo prolazu i sa punim pravom smo optimisticni i trebamo biti na kraju krajeva mi imamo Ciru imamo dobru ekipu i uz sve to i dozu srece mislim daje misija JA itekako moguca..A nedaj boze ako se desi pa ne prodjemo niej sramota izgubiti ni biti nadigran od Protugala ! Iskreno ja vec razmisljam kakva ce nas grupa zapasti u JA.....:P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2009, 03:37

Albaniju i nerjesen rezultat protiv Portugalije zaebite.
Tu su Portugalci naograisali ko ludi 37 suteva na gol :shock: i nista.
P.S zaebite isto tekmu protiv Spanije i nas.
Ciro ,,prodao,, kao i Rijeku i iran da se levati nalijepe ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 21 okt 2009, 09:35

samo da izdrzimo prvih 20-25 minuta a da ne primimo gol i veoma cemo blizu biti SP..Portugal ne zna da igra pod pritiskom, stoga ako nam ga ne uvaljaju u prvih 20-25 minuta, imat cemo realno velike sanse za prolaz..A da ne spominjem sta bi bilo da mi prvi damo gol....
No imam neki strah od nase odbrane i nasih gluposti, strah od penala, strah od crvenog......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.