EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Nismo mogli goru grupu dobiti...
Mogli je bolje, ali je moglo i gore....bas mi je krivo za Srbe..da nismo njih izvukli pa hajde..Crna Gora zeznuta...Jedino Makedonija sto je dobra iz prvog sesira...vidjet cemo kako ce se to sve odvijati
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Svakog mozemo dobit, od svih mozemo izgubit 
Prolaze tri ekipe iz svake grupe. Grupa koja niti smrdi niti mirise. Mislim da su prva dva mjesta rezervisana za Srbiju i Litvaniju, dok je nama jedina sansa da pobjedimo Crnogorce i Makedonce u sto nesta i nevjerujem.vedofeelgood je napisao/la:Koliko ekipa prolazi iz grupe dalje ????
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bilo bi bolje da smo u grupi A,koja je definitivno najslabija.
Ali i ovo je bolje nego grupa D sa Rusima,Grcima i ostalim.
Prosječan žrijeb za nas,nit lak nit težak,grupa u kojoj nema nepobjedivih niti totalnih autsajdera,pa vidjećemo koliko pobjeda Acini puleni mogu ostvariti tu.
Ali i ovo je bolje nego grupa D sa Rusima,Grcima i ostalim.
Prosječan žrijeb za nas,nit lak nit težak,grupa u kojoj nema nepobjedivih niti totalnih autsajdera,pa vidjećemo koliko pobjeda Acini puleni mogu ostvariti tu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Balkansko-Baltička grupa.
Jbg, da ne dobismo iz ovog zadnjeg šešira Srbiju, grupa bi bila odlična, ovako bit će svašta. Ovdje svako svakog može pobijediti! Treba na vrijeme osigurat' sredstva za smirenje, definitivno će nam trebati naredne godine. 
Kazu moze apaurin u apoteci bez receptavoltron30 je napisao/la:Balkansko-Baltička grupa.Jbg, da ne dobismo iz ovog zadnjeg šešira Srbiju, grupa bi bila odlična, ovako bit će svašta. Ovdje svako svakog može pobijediti! Treba na vrijeme osigurat' sredstva za smirenje, definitivno će nam trebati naredne godine.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hajde sta vam je, yebo vas Srbija, raspadaju se, bez pomoci FIBE ne bi ni prosli na prvenstvo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Edin Džeko @EdDzeko
Solidna grupa za kosarkase, ocekujemo prolaz aBd :) #Zmajevi- vedofeelgood
- Kontakt:
Mi, Srbi i Litvanci idemo dalje 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Nije mi nikako drago sto smo dobili Crnu Goru...za Srbe da ne govorim...Litvanci nisu kao prije, ali su opet jaci od nas...Opet, realno gledajuci, mozemo svakog dobit'...a mozemo i izgubiti..sve zavisi od forme nasih kosarkasa...pa sta bude
- crvenocrni
- Kontakt:
Isto napis'o ali ne htjedoh postatvedofeelgood je napisao/la:Mi, Srbi i Litvanci idemo dalje
ebo im jesenice pleme !!! nadao sam se da ce makar biti Koper
Kao što sam i očekivao. Bio 100% siguran, kada sam vidio grupe.
Grupa A u Ljubljani (kapaciteta dvorane 6.000)
Grupa B u Jesenicama (kapaciteta dvorane 5.500)
Grupa C u Celju (kapacitet 5.200)
Grupa D u Kopru (kapacitet 4.240)
U Jesenicama živi največa dijaspora BiH, tako, da je za očekivati puno ljudi tamo. A ima i dijaspore drugih iz bivše ex-yu.
U Jesenicama živi največa dijaspora BiH, tako, da je za očekivati puno ljudi tamo. A ima i dijaspore drugih iz bivše ex-yu.
Litvanija i Crna Gora blagi favoriti, naravno ako prepostavim najbolje sastave. Sve u svemu, dosta izjednacena grupa, tacnije dosta dosta zayebano. Valjda mozemo do drugog kruga.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znas li gdje ima raspored tekmi ?iskratel je napisao/la:Kao što sam i očekivao. Bio 100% siguran, kada sam vidio grupe.
Pobjedit cemo Makedoniju,Litvu ,Srbiju...izgubit cemo od Latvije i CG 
kako su ovi zmajceci suge pleme...daBogda i Slovenija a i Italija ispali odmah!!! dodijeliti talijanima Koper...
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroB ... 13_Group_B" onclick="window.open(this.href);return false;anti_zli je napisao/la:Znas li gdje ima raspored tekmi ?iskratel je napisao/la:Kao što sam i očekivao. Bio 100% siguran, kada sam vidio grupe.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa to je bilo več poznato odmah. Italija htijela da igra u Kopru zbog blizine pa eto, dobili Italiju.edo07 je napisao/la:kako su ovi zmajceci suge pleme...daBogda i Slovenija a i Italija ispali odmah!!! dodijeliti talijanima Koper...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.