NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Dzoni
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Dzoni » 18 nov 2012, 05:37

Clippersi razvalili Bullse 101:80
Od trenutka kad su poveli pa sve do kraja utakmice nisu ispustali vodstvo,Bullsi nisu mogli cak,ni u jednom momentu,da smanje na jednocifren zaostatak barem.
Kod pobjednika najefikasniji Griffin 26 p. (11/18 FG) 10 skokova,2 asistenicje i ukradene lopte.
Crawford 22 p. (6/10 FG) tri trojke iz pet pokusaja,7/7 FT
Barnes sa klupe 13 poena,a Jordan 7 blokada.

Kod Bullsa Boozer 22 p. i 12 skokova.
Deng 14 p. uz sut iz igre 5/16.
Noah 0/6 iz igre,ukupno 4 poena
Rip ubacio 14.
Prelosi Bullsi veceras.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2012, 12:03

Bynum povrijedio i lijevo koljeno. :( :(
Smatra se da je slican problem kao i sa desnim koljenom i njegov povratak sredinom Decembra je upitan.

Zao mi je Bynuma, i nadam se da ce se ubrzo vratiti na parket i poceti pruzati partije kao protekle sezone za nas.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 nov 2012, 12:22

ja peha covjeka , doduse slabo trenira i sebe cuva , poljen a toliko talenta i potencijala , zalosno :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 nov 2012, 12:29

Kobe Bryant je napisao/la:ja peha covjeka , doduse slabo trenira i sebe cuva , poljen a toliko talenta i potencijala , zalosno :roll:
Rijesili ste ga se na vrijeme ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 nov 2012, 12:59

Bynum je momak koji ima koljena covjeka od 60 godina i sve one price kako je bolji od Howarda u ofanzivi itd. su smijesne, jer covjek ce opet nastaviti sa povredama i daj Boze da se ne oprosti u 28-oj. Philla se pravo usrecila, tesko njoj, sreca da ga nisu produzili odmah po dolasku iz Lakersa, ovako ce mu makar cijena pasti osim ako ne bude budala koji mu daju max ugovor.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 nov 2012, 13:51

adriano_leite je napisao/la:Bynum je momak koji ima koljena covjeka od 60 godina i sve one price kako je bolji od Howarda u ofanzivi itd. su smijesne, jer covjek ce opet nastaviti sa povredama i daj Boze da se ne oprosti u 28-oj. Philla se pravo usrecila, tesko njoj, sreca da ga nisu produzili odmah po dolasku iz Lakersa, ovako ce mu makar cijena pasti osim ako ne bude budala koji mu daju max ugovor.
Bolji je on od Howarda u ofanzivi pa da ima i tri povrijeđena koljena.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 nov 2012, 15:53

Carlo je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Bynum je momak koji ima koljena covjeka od 60 godina i sve one price kako je bolji od Howarda u ofanzivi itd. su smijesne, jer covjek ce opet nastaviti sa povredama i daj Boze da se ne oprosti u 28-oj. Philla se pravo usrecila, tesko njoj, sreca da ga nisu produzili odmah po dolasku iz Lakersa, ovako ce mu makar cijena pasti osim ako ne bude budala koji mu daju max ugovor.
Bolje imati u timu igraca koji odigra 60% utakmica u sezoni, ostatak propusti zbog povreda, nego najdominantnijeg centra danasnjice i uz Jamesa najvecu zivotinju koja trci/leti parketima?
Alal vera...

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 nov 2012, 16:19

adriano_leite je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Bolje imati u timu igraca koji odigra 60% utakmica u sezoni, ostatak propusti zbog povreda, nego najdominantnijeg centra danasnjice i uz Jamesa najvecu zivotinju koja trci/leti parketima?
Alal vera...
Može on letiti i trčati koliko hoće, ali kakve mu to koristi? Imaš naprimjer Lopeza koji je igračina samo tako i mogu slobodno reći najbolji centar lige u ofanzivi. Ne treba mu nikakva brzina da bi bio dominantan. Može Howard skakati i do vrha dvorane, ali džaba mu kad ne zna ništa osim primiti loptu i zakucati.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 nov 2012, 16:35

Bynum je bolji u ofanzivnom dijelu igre od Howarda, tu nema dvojbe...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 18 nov 2012, 16:41

Da li je iko primjetio da veceras Harden po prvi put kao vodje ekipe dolazi kod MWPa u LA , bas me zanima da li i kakvog pozdrava biti :)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 nov 2012, 17:30

Carlo je napisao/la: Može on letiti i trčati koliko hoće, ali kakve mu to koristi? Imaš naprimjer Lopeza koji je igračina samo tako i mogu slobodno reći najbolji centar lige u ofanzivi. Ne treba mu nikakva brzina da bi bio dominantan. Može Howard skakati i do vrha dvorane, ali džaba mu kad ne zna ništa osim primiti loptu i zakucati.
Poenta je bila u zdravstvenom stanju i jednog i drugog, fizickoj spremi itd. Dzaba ti igrac da je Jordan, ako on u 7 godina odigra 392 utakmice regularnog dijela sezone od mogucih 558 utakmica, a drugo je to sto je i PO utakmica propustio sijaset. U buducnosti samo moze biti gore, nikako bolje.

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 nov 2012, 19:27

Carlo je napisao/la: Može on letiti i trčati koliko hoće, ali kakve mu to koristi? Imaš naprimjer Lopeza koji je igračina samo tako i mogu slobodno reći najbolji centar lige u ofanzivi. Ne treba mu nikakva brzina da bi bio dominantan. Može Howard skakati i do vrha dvorane, ali džaba mu kad ne zna ništa osim primiti loptu i zakucati.
Poenta je bila u zdravstvenom stanju i jednog i drugog, fizickoj spremi itd. Dzaba ti igrac da je Jordan, ako on u 7 godina odigra 392 utakmice regularnog dijela sezone od mogucih 558 utakmica, a drugo je to sto je i PO utakmica propustio sijaset. U buducnosti samo moze biti gore, nikako bolje.
Ne znam ja kakvu je poentu tvoj post imao i kakva veze uopšte ima povrijeđeni Bynum s ofanzivnom igrom Howarda i zašto si to uopšte spominjao? Niđe veze. Rekoh već, Bynum i Lopez su daleko bolji ofanzivni igrači od Howarda.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 18 nov 2012, 23:28

elninho_resTO je napisao/la:Da li je iko primjetio da veceras Harden po prvi put kao vodje ekipe dolazi kod MWPa u LA , bas me zanima da li i kakvog pozdrava biti :)
Ako nece izmedju njih dvojice bice sigurno izmedju D'antonija i Lina.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 nov 2012, 23:56

Carlo je napisao/la:
Ne znam ja kakvu je poentu tvoj post imao i kakva veze uopšte ima povrijeđeni Bynum s ofanzivnom igrom Howarda i zašto si to uopšte spominjao? Niđe veze. Rekoh već, Bynum i Lopez su daleko bolji ofanzivni igrači od Howarda.
Versatilniji jesu, bolji nisu. Dwight mozda ima 2-3 poteza u ofanzivi to stoji ali koga boli ****? Opet ga nemogu zaustaviti.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 nov 2012, 00:05

Sta ti znaci versatilniji?Hoces reci imaju bolju ledjnu tehniku?Ne treba im 5 zakucavanja da udju u ritam??Mnogo bolji je Bynum ofanzivno,a teze ga je i cuvati zbog visine,s obzirom da koristi i lijevu i desnu ruku!Covjek ima i skok-sut,za razliku od Howarda!Znaci ima vise nacina da postigne kos,samim time,teze ga je braniti,a pouzdan je i na slobodnim bacanjima,sto nije zanemarljivo...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 nov 2012, 00:26

Meni je iskreno bilo zao kada je otisao Endi iz Lakersa, ali on nema grama mozga. Koliko postigne u napadu, toliko primi u odbrani, prakticno nista ne odbrani. Ali najveci je problem kada on malo iskrene zglob ili ostane lezati na protivnickoj polovini. U pet ujutro gledas u ekran ili tv i molis Boga da nije opet. To mi se desilo jedno deset puta u protekloj sezoni.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 nov 2012, 04:17

Carlo je napisao/la:
Pa da je ofanzivno Jordan, dzaba mu kad je covjek stalno povrijedjen, zar je toliko tesko skontati? Nema Philla od njegove ofanzive nista jer je covjek polomljen i moze dodji na tekmu samo u odijelu i sa mikrofon-frizurom i posmatrati Phillu sa klupe :lol: . Sumnjam da ima Philla veci ucinak Bynuma nego Lakersi Howarda.

Mes Que Un Club!

sirokibrig
Kontakt:

Post Postao/la sirokibrig » 19 nov 2012, 04:42

prvi triple double KD-a u njegovoj karijeri svaka čast :D osim što je poznat kao scorer dokaz da može asistirati bolje i od Westbrooka koji igra samo za svoju statistiku

sirokibrig
Kontakt:

Post Postao/la sirokibrig » 19 nov 2012, 05:06

kako je chicago loš bez D.Rosea bit će čudo ako imadnu prednost domaćeg twrena u playoffu (ako se kojim slučajem nekako tamo dovuku)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 nov 2012, 07:46

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.