FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke momcima na pobjedi u Banovicima..
Sad sto bolje se spremiti pred nastavak takmicenja uz solidna 4-5 pojacanja mozemo se borit za prvo mjesto u prvoj ligi..
Sad sto bolje se spremiti pred nastavak takmicenja uz solidna 4-5 pojacanja mozemo se borit za prvo mjesto u prvoj ligi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako Bog da se vratite gdje i pripadate,mada ovaj Vitez haman parama rjesava to pitanje.SRETNO
Ma Pero Gudelj ima pare, pa ovaj što ima ove CM markete, juče su oni dobili po 300 maraka premije za pobjedu u Gračanici, ljudi i igraju jedu teren i zato imaju i rezultate, e sad problem je što oni imaju dva kluba koji igraju na istom terenu u Vitezu, ovi što su niža liga ne žele da učestvuju u stvaranju uslova za ove ako uđu u Premier ligu, ne mogu tu da se dogovore nikako, sad dal će da prave novi stadion to se čeka, ali ovaj FIS ne bi me čudilo da im i to uradi jer nikad neće propasti, sve je do njihove uprave dakle šta oni odluče, i prošle sezone je Čapljina isto ovako gazila redom u prvom dijelu i u drugom odoše u sredinu tabele, tako da sve je moguće.....vatreni je napisao/la:Ako Bog da se vratite gdje i pripadate,mada ovaj Vitez haman parama rjesava to pitanje.SRETNO

Senad BINGO kupio FK Slobodu iz Tuzle,definitivno radi stadion do proljeca,generalni investitor !
glavni sponzor Panonica !!!!! (reklama na dresovima)
i sve ce se ovo desit nekad u 3-cem poluvremenu !!!!!!

glavni sponzor Panonica !!!!! (reklama na dresovima)
i sve ce se ovo desit nekad u 3-cem poluvremenu !!!!!!

Zadnja izmjena: trojan5, dana/u 18 nov 2012, 11:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nek se javi na pp ko poznaje onu crnu trebu sto je bila s vama na tribini

1947!
Sta ce ti ona ?Ljumani_Banovici je napisao/la:nek se javi na pp ko poznaje onu crnu trebu sto je bila s vama na tribini![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Da li je bilo pretjerane upotrebe sile od strane policije tokom jučerašnjeg incidenta u Živinicama
Priča o jučerašnjem napadu na dio simpatizera FK Sloboda koji su se vraćali sa utakmice a koji se dogodio u Živinicama od strane organizovane grupe, danas dobija i svoj nastavak. Ono o čemu nismo željeli pisati juče jer nismo imali dovoljno informacija je to da je jedan od simaptizera Slobode M.K. (21) prilikom intervencije policije izvučen iz auta te su mu nanasene teže tjelesne povrede i zadržan je u Policijskoj stanici Živinice.
boljatuzla.ba je zamolila svog advokata g-dina Mirnesa Ajanovića da odmah interveniše i ode do Živinica i da pokuša osloboditi bezrazložno zadržanog mladića. Nakon pravne intervencije advokata Ajanovića i provedene pravne procedure on je danas pušten na slobodu. Više detalja o cijelom ovom incidentu biće saopšteno na press konferenciji koja je planirana za početak slijedeće sedmice gdje će se prezentovati i dio dokaznih materijala i uznemirujuće fotografije koji dokumentuju pretjeranu upotrebu sile od strane policije u ovom slučaju.
Policija u vezi ovoga incidenta nema još uvijek nikakvo službeno saopštenje.
Priča o jučerašnjem napadu na dio simpatizera FK Sloboda koji su se vraćali sa utakmice a koji se dogodio u Živinicama od strane organizovane grupe, danas dobija i svoj nastavak. Ono o čemu nismo željeli pisati juče jer nismo imali dovoljno informacija je to da je jedan od simaptizera Slobode M.K. (21) prilikom intervencije policije izvučen iz auta te su mu nanasene teže tjelesne povrede i zadržan je u Policijskoj stanici Živinice.
boljatuzla.ba je zamolila svog advokata g-dina Mirnesa Ajanovića da odmah interveniše i ode do Živinica i da pokuša osloboditi bezrazložno zadržanog mladića. Nakon pravne intervencije advokata Ajanovića i provedene pravne procedure on je danas pušten na slobodu. Više detalja o cijelom ovom incidentu biće saopšteno na press konferenciji koja je planirana za početak slijedeće sedmice gdje će se prezentovati i dio dokaznih materijala i uznemirujuće fotografije koji dokumentuju pretjeranu upotrebu sile od strane policije u ovom slučaju.
Policija u vezi ovoga incidenta nema još uvijek nikakvo službeno saopštenje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Svaka čast na postu!kanarinac je napisao/la:e ovako iako sam navijac sarajeva,moram da priznam da mnogo volim slobodu ipak sam ja iz zivinica tu ljubav prema slobodi mi je prenio koliko toliko stari moj,i moram vam priznati da mi je danas u banovicima mnogo tesko bilo gledat slobodu u drugoj ligi vi to nikak realno ne zasluzujete,ali.....ovako da kazem o utakmici koju rijec moram vam reci da sam ja neki vodja slobode nista se ja nebi pojacavao drzo bi ovu ekipu uz par iskusnijih igraca kao i sto sada je mesic i nikolic imate sjejne mlade momke po meni ste odlicno odigrali takticki i to moram reci da me iznenadilo da divkovic nije na golu ali poslije utakmice sam skontao zasto je ribic sada prvi golman zaista je momak odradio posao bez ijedne greske jos penal odbranjen e jos jedno mali iz odbrane me fasciniro mislim da nema vise od 18 godina nosi broj 4 mali je masina kakos e smao postavlja izbija jednostavno najbolji vas danasnji igrac i ako uvijek ovako igra ja mu slobodno mogu reci da ce on daleko dogurat ostali iz zadnje linije su korektno odradili posao uz par gresaka salihovica sredinu je drzao sjajno omic moje komsije zivinicani memisevic i music sjajno odigrali pogotovo mali music uh kako je brz a smiga korektno a mesic e on zaista pravi razliku na terenu vidi se da je taj igrac iskusnije od ostalih jednog a isto tako i nikolic kapiten dosta dobro odradio posao...navijaci dobri ste bili sve pohvale ZIGE ZAGE ZIGE ZAGE BANOVIC EHHEH![]()
......i jos nesto sta bi u zivinicama jeste poderali manijake samo me to obradujte i recte da jeste
A što se tiče Tako Malenih iz živinica mislim da se još kriju po parku,haustorima itd.

Pozdravi starog puno

- Probisvjet
- Kontakt:
Nacelnice Jasmine Imamovicu, ako je tacna informacija sto sam je sada dobio, povlacim sve ruzno sto sam rekao!
Uz to ako je to istina sto ste rekli da cete pomoci Slobodi da se vec ove sezone vrati u PL i kako rekoste da nastavljate izgradnju, tj. jest zavrsetak sjevara i pocetak gradnje istoka na Tusnju imate moj glas u narednih deset godina, nije samo mene nego moje familije i mnogobrojnih prijatelja!
Uz to ako je to istina sto ste rekli da cete pomoci Slobodi da se vec ove sezone vrati u PL i kako rekoste da nastavljate izgradnju, tj. jest zavrsetak sjevara i pocetak gradnje istoka na Tusnju imate moj glas u narednih deset godina, nije samo mene nego moje familije i mnogobrojnih prijatelja!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
A odakle je ta informacija?Probisvjet je napisao/la:Nacelnice Jasmine Imamovicu, ako je tacna informacija sto sam je sada dobio, povlacim sve ruzno sto sam rekao!
-
- Kontakt:
Vitez ove sezone igra jako dobro i to nije samo do love, ekipa im je na okupu već dvije godine i prošlu si bili dobri i zato i jesu najveći favoriti. Za razliku od Čapljine u Vitezu ima ljudi sa lovom (oko 10 milionera) koji obrću novac i neće im biti problem uložiti lovu, kako mi je prijatelj rekao oni imaju sa svim ti bogatunima sastanaka slijedeće sedmice i ako odluče uložiti lovu ode Vitez u premijer ligusodagrad je napisao/la:Ma Pero Gudelj ima pare, pa ovaj što ima ove CM markete, juče su oni dobili po 300 maraka premije za pobjedu u Gračanici, ljudi i igraju jedu teren i zato imaju i rezultate, e sad problem je što oni imaju dva kluba koji igraju na istom terenu u Vitezu, ovi što su niža liga ne žele da učestvuju u stvaranju uslova za ove ako uđu u Premier ligu, ne mogu tu da se dogovore nikako, sad dal će da prave novi stadion to se čeka, ali ovaj FIS ne bi me čudilo da im i to uradi jer nikad neće propasti, sve je do njihove uprave dakle šta oni odluče, i prošle sezone je Čapljina isto ovako gazila redom u prvom dijelu i u drugom odoše u sredinu tabele, tako da sve je moguće.....vatreni je napisao/la:Ako Bog da se vratite gdje i pripadate,mada ovaj Vitez haman parama rjesava to pitanje.SRETNO
Obraduj nasProbisvjet je napisao/la:Nacelnice Jasmine Imamovicu, ako je tacna informacija sto sam je sada dobio, povlacim sve ruzno sto sam rekao!

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Zalim onog kome je Mirnes advokat

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma malo se zainteresov'o ... pa reko mozda ima neko da me malo upozna... nesto mi fino izgledala preko terenafukara87 je napisao/la:Sta ce ti ona ?Ljumani_Banovici je napisao/la:nek se javi na pp ko poznaje onu crnu trebu sto je bila s vama na tribini![]()

1947!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Trebao si joj prići ha jaLjumani_Banovici je napisao/la:
ma malo se zainteresov'o ... pa reko mozda ima neko da me malo upozna... nesto mi fino izgledala preko terena..

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
vidio je u pola prvog poluvremena .. napustio na poluvremenu, kontam neko je zna od vas pa da malo priupitam..SultanSulejman je napisao/la:Trebao si joj prići ha jaLjumani_Banovici je napisao/la:
ma malo se zainteresov'o ... pa reko mozda ima neko da me malo upozna... nesto mi fino izgledala preko terena..
nego gdje vam je ajla bila.. ne bojkotuje valjda

1947!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto se utakmice tice,sasvim zadovoljavajuce za ovaj nivo takmicenja...moglo je tu jos par golova past al sta je tu je...mi NAKO,VISE LOSI NEGO DOBRI a onda skontajte na sta banovicani lice..i dalje sam misljenja da smo svoje sanse za povratak u miki maus ligu prokockali i da je ovo samo pirova pobjeda...10 bodova je prevelik zaostatak i matematika je sljedeca..za ulazak i prvo mjesto trebaju nam SVE pobjede na proljece...znaci,domen naucne fantastike..morala bi se tu dovest strasna pojacanja tipa huseinovica pa da se demoliraju svi redom a kako stari stoje i u toj varijanti bi morali cekat rezultate viteza jer mislim da su oni jedini konkurent..gracanlije su poslije euforija,novim stadiona,muzurovica,osima i ostalog pali k.u.r.c.u za usi te ce najvjerovatnije biti u gornjem dijelu tabele al ne i napasti to mjesto PL..i za kraj..j.e.d.i.t.e **** ACAB ovci debilni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Odakle ti ta informacija ? reci i nama da znamoooProbisvjet je napisao/la:Nacelnice Jasmine Imamovicu, ako je tacna informacija sto sam je sada dobio, povlacim sve ruzno sto sam rekao!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuo od covjeka bliskog opcinskim kretanjima i dogadjajima.harry_90 je napisao/la:Odakle ti ta informacija ? reci i nama da znamoooProbisvjet je napisao/la:Nacelnice Jasmine Imamovicu, ako je tacna informacija sto sam je sada dobio, povlacim sve ruzno sto sam rekao!

Nadam se da im je doslo iz zicegu u vugla!
- Probisvjet
- Kontakt:
Šta se dogodilo u subotu u Živinicama?
Na ovo pitanje ćemo pokušati odogovriti sutra na press konferenciji koju zajednički sazivaju portala BoljaTuzla.ba, Dosije.ba i udruženja „Front“ i „BH SOLIDARNOST“ a povodom brutalnog premlaćivanja simpatizera FK „Sloboda“ Mirze Karaća od strane službenika Policijske uprave Živinice.
Press će se održati u utorak 20.11.2012. godine, u Tuzli u zgradi političkih stranaka, ul. Kojšino 7 (kod Skvera), II sprat, sa početkom u 10,00 sati, a novinarima će se obratiti Mirza Karać.
Na ovo pitanje ćemo pokušati odogovriti sutra na press konferenciji koju zajednički sazivaju portala BoljaTuzla.ba, Dosije.ba i udruženja „Front“ i „BH SOLIDARNOST“ a povodom brutalnog premlaćivanja simpatizera FK „Sloboda“ Mirze Karaća od strane službenika Policijske uprave Živinice.
Press će se održati u utorak 20.11.2012. godine, u Tuzli u zgradi političkih stranaka, ul. Kojšino 7 (kod Skvera), II sprat, sa početkom u 10,00 sati, a novinarima će se obratiti Mirza Karać.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.