Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ma ovaj Ferrari je olupina od bolida.Dok zagriju gume izgube 10 sekundi za konkurencijom.Smjesno.
Zao mi je onakve velicine sto vozi u ovom trulom Ferrariju.
Zao mi je onakve velicine sto vozi u ovom trulom Ferrariju.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Navijam za Ferrari i Alonsa, ali ovo je smijesno bgm. Pa mrtvaca, nmg da vjerujem. 
- Nail for Real
- Kontakt:
Hamilton!
Dobro je sto Alonso ima Massu iza sebe.
Dobro je sto Alonso ima Massu iza sebe.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Alonso svaku trku izvlaci maksimum iz bolida. Jednostavno ovaj ferrari je prelos.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Izgleda da ni bezobrazluk poput "uklanjanja" Masse da bi tobože Alonso imao čisti dio staze neće pomoći Ferrariju ovdje ... baš me interesuje šta bi oni "moralisti" rekli da se isto desilo u Red Bull-u 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Kako nije pomoglo, pa Alonso je treci a startao je sedmi. Sta si ti ocekivao sa ovakvim bolidom ?
Pogrešno sam se izrazio: nije im pomogao u borbi za 1. poziciju i smanjivanje razlike kako se optimistično najavljivalo zadnjih 10-ak dana u svakom mogućem intervjuu.neurofunk je napisao/la:Kako nije pomoglo, pa Alonso je treci a startao je sedmi. Sta si ti ocekivao sa ovakvim bolidom ?
U Brazilu ce biti ludnica, kao i uvijek. Nista jos nije ni blizu gotovog.
- majestic24
- Kontakt:
Hvala Hamitlonu...ipak je velika razlika izmedju 20 i 13 bodova prednosti.
Do Brazila u Ferrariju nemogu nista promijeniti,al bez obzira na to,Red Bull nece imati ovakvu prednost kao danas. Alonso neka amina za kisu.
Biti ce svega definitivno
Vozac(i) utrke definitivno Hamilton i Massa.
Do Brazila u Ferrariju nemogu nista promijeniti,al bez obzira na to,Red Bull nece imati ovakvu prednost kao danas. Alonso neka amina za kisu.
Biti ce svega definitivno
Vozac(i) utrke definitivno Hamilton i Massa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kako će bit' gotovo kad će padat' kiša ... ne treba ti meteorolog ...
yep, po prognozama ce biti kisa i u subotu i u nedjeljuGenghis je napisao/la:Kako će bit' gotovo kad će padat' kiša ... ne treba ti meteorolog ...
Steta za Michaela, bio je na dobroj poziciji prije starta i dobar start a onda slijedi gupljenje pozicija, gdje na kraju zavrsi 16.
Ne volim Hamiltona ali neka nije pobjerdio Seb radi Alonsa i slijedece utrke, koja ce biti dosta zanimljiva
Ne volim Hamiltona ali neka nije pobjerdio Seb radi Alonsa i slijedece utrke, koja ce biti dosta zanimljiva
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Alonso mora rizikovati u Brazilu ako zeli titulu, jer mora uzeti 14 bodova vise od Vettela...Bice zanimljivo naredne sedmice u Brazilu, ali me iznenadjuje termin utrke koji je zakazan za 17 h po nasem vremenu ako je vjerovati onim komentatorima sa RTL-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Red Bull ovjerio konstruktorsku titulu.
- brunoconti
- Kontakt:
ovaj klinjo Vettel je imao moju podrsku, al nakon one radio veze smucio mi se. Samo sto nije zaplakao kad ga je Hamilton pretekao.
Jest, u 2 po lokalnom, u 5 po našem .amerosm je napisao/la:Alonso mora rizikovati u Brazilu ako zeli titulu, jer mora uzeti 14 bodova vise od Vettela...Bice zanimljivo naredne sedmice u Brazilu, ali me iznenadjuje termin utrke koji je zakazan za 17 h po nasem vremenu ako je vjerovati onim komentatorima sa RTL-a.
Hmmm...Nesta mi je u sjcanju uvijek bilo da se ova utrka vozila u 19 h po nasem vremenu - no to nije vise vazno. Najvaznije da Vettel odvozi na Interlagosu pametnu utrku i da ga bolid slusa i tada odbrana titule nece doci u pitanje.Genghis je napisao/la:Jest, u 2 po lokalnom, u 5 po našem .amerosm je napisao/la:Alonso mora rizikovati u Brazilu ako zeli titulu, jer mora uzeti 14 bodova vise od Vettela...Bice zanimljivo naredne sedmice u Brazilu, ali me iznenadjuje termin utrke koji je zakazan za 17 h po nasem vremenu ako je vjerovati onim komentatorima sa RTL-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zaslužena pobjeda Hamiltona.
Vettel mu je odolijevao koliko je mogao, ali Lewis je danas jednostavno bio maestralan. Bolid ga je služio što je rezultiralo pobjedom. Vettel na kraju može biti zadovoljan. Završio je kao drugi, opet povećao prednost u odnosu na Alonsa i ima sve u svojim rukama pred posljednju utrku. A kao i prethodna dvojca, i Alonso može biti itekako zadovoljan. Na startu je po običaju odradio sjajan posao koji mu je omogućio podijum. Ferrariev bolid je krš teški. Realno.
U Brazilu će biti ludnica. Meni odmah padne na um duel između Masse i Hamiltona i ona spektakularna završnica. Ako bude kiša Alonso će biti u prednosti, i mislim da mu je to jedina šansa.
Vettel mu je odolijevao koliko je mogao, ali Lewis je danas jednostavno bio maestralan. Bolid ga je služio što je rezultiralo pobjedom. Vettel na kraju može biti zadovoljan. Završio je kao drugi, opet povećao prednost u odnosu na Alonsa i ima sve u svojim rukama pred posljednju utrku. A kao i prethodna dvojca, i Alonso može biti itekako zadovoljan. Na startu je po običaju odradio sjajan posao koji mu je omogućio podijum. Ferrariev bolid je krš teški. Realno.
U Brazilu će biti ludnica. Meni odmah padne na um duel između Masse i Hamiltona i ona spektakularna završnica. Ako bude kiša Alonso će biti u prednosti, i mislim da mu je to jedina šansa.
FK Pjetlovi
Alonso može ovo uzeti u Brazilu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lewis se pobjedom oprašta od McLarena

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..