Nije to razlog tako tijesne pobjede... Ni kad je on bio na terenu nisu bolje igrali. KC odbrana me pozitivno iznenadila sinoc. Odigrali su odlicnu utakmicu, i oni su razlog ovako tijesne utakmice.rio_Ferdy88 je napisao/la:Najgore za njih je što im se Big Ben povrijedio ( i vjerovatno je to i razlog ovako tijesne pobjede), a dolaze im Ravensi, tako da će imati dosta problema ako se ne oporavi na vrijemeamerosm je napisao/la:Uh sinoc dosta teska pobjeda Steelersa na Heinz Fieldu protiv Chiefsa i to tek nakon produzetaka. Za mene licno jedno veliko iznenadjenje s obzirom da Chiefse smatram jednom od najgorih ekipa u ligi.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Postovanje treba zaraditi.
Welcome, valjda budes redovan za razliku od svojih prethodnikaMig_Mig je napisao/la:Evo jednog novog forumasa, a starog navijaca Colts-a :)usput da najavim direktan prijenos Indianapolis - New England
Arena sport BIH nedjelja 22:25pravo vrijeme da vidimo Andrew Luck-a
Inace, Ben povrijedjen dakle sad smo najveci favoriti za seed 5, a najbolja solucija su Ravensi, koji mozda budu seed 4 i u PO s njima, los QB i okasapljeni povredama - ide nam na ruku! Najgora opcija je Denver, cak gora i od Hjustona, iz vise razloga...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Uh jedva cekam narednu sezonu da vidim duel izmedju Coltsa i Broncosa u regularnom dijelu sezone.
Mada i utakmica u PO ne bi bila losa, ali ne bi to bilo to jer bi se igrala u Denveru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svakako da je i odbrana Chiefsa zaslužna za ovaj rezultat, ali ipak vjerujem da je Ben ostao u igri do kraja (bacio dole prikazani TD za izjednačenje u 2/4), da bi to Steelersi riješili bez produžetakakad_kako je napisao/la:Nije to razlog tako tijesne pobjede... Ni kad je on bio na terenu nisu bolje igrali. KC odbrana me pozitivno iznenadila sinoc. Odigrali su odlicnu utakmicu, i oni su razlog ovako tijesne utakmice.rio_Ferdy88 je napisao/la:Najgore za njih je što im se Big Ben povrijedio ( i vjerovatno je to i razlog ovako tijesne pobjede), a dolaze im Ravensi, tako da će imati dosta problema ako se ne oporavi na vrijemeamerosm je napisao/la:Uh sinoc dosta teska pobjeda Steelersa na Heinz Fieldu protiv Chiefsa i to tek nakon produzetaka. Za mene licno jedno veliko iznenadjenje s obzirom da Chiefse smatram jednom od najgorih ekipa u ligi.
Kakav catch Wallacea za TD sinoć

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jesi se to potrudio 
Nakon sinocnje pobjede Billsa nad Dolphinsima moze se reci da smo 99% osvojili diviziju.
Sto se tice ovih grbova samo se nadam da nece nikad u upotrebu doci ovaj Patriotsa koji se meni nikako ne svidja.
Sto se tice ovih grbova samo se nadam da nece nikad u upotrebu doci ovaj Patriotsa koji se meni nikako ne svidja.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cutler nece izgleda igrati dok Smith izgleda da hoce ...da makar im Smith ne igra mogli bi mi sa ovim QB ih i dobit ...samo da nam ovaj QB ima muda ebiga bacit..imao je protiv Houstona par prilika baciti loptu sam Marshall bio i nije...ali i kad baci Davis ispusti ebi je
.
Jos uvjek ne mogu da vjerujem da je iskliznula lopta iz ruku Marshallu za onaj TD
fuckkk izgubili smo dvije utakmice gdje protivnik se nije naigrao, a nismo ni mi, ali eto opet nikako nevalja da te pobjedi ekipa koja nij pokazala se u najboljem svijetlu...sad moramo dobiti SF i bez Cutlera ..moraju sad igrati za njega ebiga
Jos uvjek ne mogu da vjerujem da je iskliznula lopta iz ruku Marshallu za onaj TD
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sutra necu kuci gledati NFL, da odmah znate, sretno nek' Coltsi dobiju!
Sutra cemo na dijelu gledati dva najbolja secondary-ja svih vremena.Edin TM87 je napisao/la:Sutra necu kuci gledati NFL, da odmah znate, sretno nek' Coltsi dobiju!
Uh kako ce ova tekma bit dobra, kol'ko su losi secondaryi, tol'ko su dobri front linei, bit ce guravoamerosm je napisao/la:Sutra cemo na dijelu gledati dva najbolja secondary-ja svih vremena.Edin TM87 je napisao/la:Sutra necu kuci gledati NFL, da odmah znate, sretno nek' Coltsi dobiju!![]()
Odlicno je sto je utakmica pomjerena, pa ce biti u direktnom prijenosu na ESPN America.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vec je poceo se izvlaciti cim kaze bice guravo
...nema vec se on sprema da pogine
..evo nema ga ni na forumu sutra ahhahaa...edine sisoooooooooo budi ovdje 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da cemo opet biti bez Hernandeza
, dok je Branch opet otpusten, zajedno sa Williamsom iz ST, a na njihovo mjesto iz practice squad dolazi Salas koji je WR, te naravno Talib na CB 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U slucaju poraza crno nam se pise. Kako nama ovdje na forumu, tako i igracima sa obzirom na konacni plasman.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da cemo opet biti bez Hernandeza, dok je Branch opet otpusten, zajedno sa Williamsom iz ST, a na njihovo mjesto iz practice squad dolazi Salas koji je WR, te naravno Talib na CB
Razumjem da ga nije htio voditi u London, ali koji su razlozi sto protiv Billsa nije bio u sastavu i izgleda veceras protiv Coltsa. Ja kako znam povredu nije obnovio - ili mi je promakao taj clanak.
Bjezi dojko, ja sam upis'o poraz od Patsa na pocetku sezone, znaci na njima je pritisak, Coltsi su 4 on the road, tako da ne moraju dobit ovo, Patsi su favoriti, a to znaci da je ne mogu bit' zajebavan na kraju, a oni moguSaltCityAttack je napisao/la:vec je poceo se izvlaciti cim kaze bice guravo...nema vec se on sprema da pogine
Pisat cemo se u ponedjeljak. Iako nema Hernandeza, nebitno, mi ne mozemo cuvat Edelmana
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 18 nov 2012, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
- randy_moss
- Kontakt:
Uvijek sam volio njegov entuzijazam.Edin TM87 je napisao/la:Bjezi dojko, ja sam upis'o poraz od Patsa na pocetku sezone, znaci na njima je pritisak, Coltsi su 4 on the road, tako da ne moraju dobit ovo, Patsi su favoriti, a to znaci da je ne mogu bit' zajebavan na kraju, a oni moguSaltCityAttack je napisao/la:vec je poceo se izvlaciti cim kaze bice guravo...nema vec se on sprema da pogine
![]()
![]()
![]()
Pisat cemo se u ponedjeljak. Iako nema Hernandeza, nebitno, mi ne mozemo cuvat EdelmanaA kamoli Welkera, Lloyda i Gronka. Jos nam se vraca smijesni Powers, tako da ce onaj Butler nece startati, sto je prosle sedmice napravio dar mar u odbrani (2 INT, TD, FR), al' Mathis i Freneey pocinju, cuvaj se Tomice
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
u utakmici Packers Lions nesto slicno kao Bears-Texans..samo se gube lopte
...Packersi losi danas skroz..Detroit ovaj im QB izgubio par lopti sve tu negdje kad su bili u najmanju ruku svaki put imali siguran FG...Ruse Rogersa opasno satrase ga..gledam Rogersa i vidim Cutlera
..zabrinuto lice ne zna ni sam sta da radi jadan
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovaj opet profula FG
... Packersi blizu poraza , ali bice ovo gutavo jos 7 minuta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
TD Packersi....
Izgleda da ce se Texansi izvuci na kraju protiv Jaguarsa.
Izgleda da ce se Texansi izvuci na kraju protiv Jaguarsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.