Reinstalirao sam, vidjeću hoće li mi se ponovo dešavati, ako bude onda ću kopirati to.bavarian_bk je napisao/la:Jesi probao obrisati Save iz foldera Konami ?Carlo je napisao/la:Skinuo sam patch, ali imam problem.
Usao sam u igru, a logo premier lige, bundes lige i klubova su onakvi kakvi su prije bili, dakle pes united i tako dalje. Sta ciniti?
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ja igram neki jenkey patch i svima bi ga preporucio, ev jucer je izasla nova verzija patcha......
New league :
Liga Adelante : 18 teams
Serie B : 18 teams
Brazilian Serie B : 18 teams
J.League division 2 : 22 teams
U23 : 7 teams
New features :
League server : allow to add unlimited LEAGUE
Ingame league switcher : allow to switch between 5 "2nd division league" which want to play in FL mode
Kitserver 13.1.2.0 : support euro kits
Gameplay tool 2.01 : update adboard server + chantserver
Ingame stadium switcher
Stats Switcher : between KONAMI default & PSD
More 90~ new teams included Classic Japan
Real UEFA CL mode : full 32 real teams in UEFA CL
Will be able to transfers in ML with Copa Liberadores teams
Update Master League real boots option
4500 new faces & hairs
1000~ new players
Added many young players
12 scoreboards
Adboardserver : support team's adboard
New referee kit assign for big leagues
Realistic replay logo for EPL, Liga BBVA, Bundesliga, Serie A
Banner-server : realistic banner patch for over 120 teams
81 HD boots
Correct home ground for almost teams
....
neznam smije li se ovdje stavljati link......
New league :
Liga Adelante : 18 teams
Serie B : 18 teams
Brazilian Serie B : 18 teams
J.League division 2 : 22 teams
U23 : 7 teams
New features :
League server : allow to add unlimited LEAGUE
Ingame league switcher : allow to switch between 5 "2nd division league" which want to play in FL mode
Kitserver 13.1.2.0 : support euro kits
Gameplay tool 2.01 : update adboard server + chantserver
Ingame stadium switcher
Stats Switcher : between KONAMI default & PSD
More 90~ new teams included Classic Japan
Real UEFA CL mode : full 32 real teams in UEFA CL
Will be able to transfers in ML with Copa Liberadores teams
Update Master League real boots option
4500 new faces & hairs
1000~ new players
Added many young players
12 scoreboards
Adboardserver : support team's adboard
New referee kit assign for big leagues
Realistic replay logo for EPL, Liga BBVA, Bundesliga, Serie A
Banner-server : realistic banner patch for over 120 teams
81 HD boots
Correct home ground for almost teams
....
Jok.eldo je napisao/la:
Igram ovu igricu, naložio se pravo, nije loša...installirao sam neki patch QPES2013_V3, zadovoljan sam sa istim.
Samo mi nešto nije jasno, kako je onako teško igrača dovesti u klub jbt.
Pjanića, Begovića i Neymara sam pokušao dovest, ma nema šanse...jedino da pokušam još sa puškom da ih natjeram da dođu.
tu trojicu nabrojanih, ja mislim da niko nikad nije uspio da dovede na ML u svoj tim.....mandraX je napisao/la:Jok.eldo je napisao/la:
Igram ovu igricu, naložio se pravo, nije loša...installirao sam neki patch QPES2013_V3, zadovoljan sam sa istim.![]()
Samo mi nešto nije jasno, kako je onako teško igrača dovesti u klub jbt.
Pjanića, Begovića i Neymara sam pokušao dovest, ma nema šanse...jedino da pokušam još sa puškom da ih natjeram da dođu.
Ja ću im dat' večeras što neće doći, ako neće milom - hoće silom.
Imal' ikakav fazon da im ja ponudim cifru koju želim?
Nekako mi glupo ono da im samo mogu ponuditi ugovor, bez uređivanja cifri i sl.
E'o da je neki mali klub, pa bi razumio što neće da dođu.
al' ono, igram sa Barcom (kasnije ću uzeti nešto slabije, dok se uštelim
) i opet neće mamlazi. 
Imal' ikakav fazon da im ja ponudim cifru koju želim?
Nekako mi glupo ono da im samo mogu ponuditi ugovor, bez uređivanja cifri i sl.
E'o da je neki mali klub, pa bi razumio što neće da dođu.
Ja sa Swanseom odigrao polusezonu.Trenutno sam 9ti.
Ma ne mozes dovesti takve igrace dok ne odigras barem 2,3 dobre sezone.
A i meni je glupo sto ti ne mozes nuditi para koliko ti hoces i sto ne mozes ponuditi nekog igraca.
To je moglo na pes 2008 ili 2009 ako se ne varam.
Ma ne mozes dovesti takve igrace dok ne odigras barem 2,3 dobre sezone.
A i meni je glupo sto ti ne mozes nuditi para koliko ti hoces i sto ne mozes ponuditi nekog igraca.
To je moglo na pes 2008 ili 2009 ako se ne varam.
skino sam ja i mogu ti reci da je dosta dobra igram sa B.DortmundFCL je napisao/la:jel ko skinuo fifu menager 13
-
DrinaLights
- Kontakt:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5300_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
aj molim vas lijepo da mi neko kaze zbog cega su ove dvije ikonice za pes ovakve, ovo za balkansku ligu2013 i pes2013.. do sada sam svaki put kada hocu da igram moro ponovo da krekujem igricu i onda se pojavi normala ikonica, instaliram patch i igram.. a sad za balkansku ligu nema peca, a ovakva ikona je postala kada sam inslitaro patch, odnosno fix za taj patch.
aj molim vas lijepo da mi neko kaze zbog cega su ove dvije ikonice za pes ovakve, ovo za balkansku ligu2013 i pes2013.. do sada sam svaki put kada hocu da igram moro ponovo da krekujem igricu i onda se pojavi normala ikonica, instaliram patch i igram.. a sad za balkansku ligu nema peca, a ovakva ikona je postala kada sam inslitaro patch, odnosno fix za taj patch.
- schweinsteiger
- Kontakt:
smijes,neka me neko od moderatora ili admin ispravi ako grijesim,ali patchevi ne krse nikakva autorska prava.eldo je napisao/la:
oni se i prave da bi ih ljudi skidali...
#miasanmia
-
gojzerica
- Kontakt:
Možda ti antivirus pronalazi virus u tom exe fajlu? Meni se to dešavalo sa Fifom, pa sam uvijek isključivao antivirus kad hoću da igram.DrinaLights je napisao/la:http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5300_n.jpg
I meni se svako malo to dešava, a nemam antivirusa. Svejedno moraš mjenjati crack, džaba ti.gojzerica je napisao/la:Možda ti antivirus pronalazi virus u tom exe fajlu? Meni se to dešavalo sa Fifom, pa sam uvijek isključivao antivirus kad hoću da igram.DrinaLights je napisao/la:http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5300_n.jpg
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ako imaš nod32 onda imaš u postavkama neznam kako se sad zove al imaš da ti ne pretražuje određene foldere i tamo dodaš fajl od pes-a.Tako sam i ja imo problem na 2012 za hnl patchom.
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
-
DrinaLights
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo 3 - 0 FK Zeljeznicar - PES 13 - Said Husejinovic 3x
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mogao si bar staviti igrace kako treba kod INSTITUCIJEDrinaLights je napisao/la:
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
DrinaLights
- Kontakt:
Master liga. Ako si igro znas o cemu se radi10DelPiero je napisao/la:Mogao si bar staviti igrace kako treba kod INSTITUCIJEDrinaLights je napisao/la:
moze li link od patcha koji koristis,ak se ne smije ovdje da lijepi, mozes li poslati na ppDrinaLights je napisao/la:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ako ikako moze, da i meni posaljetemandraX je napisao/la:Moze li na PP neko da mi posalje link za download ovog PES-a 2013 za PC?
Ako ikako moze nek' bude torrent.![]()
Hvala unaprijed.
1947!
Jel' izašao ovaj PES 13 za ps2, al' da ima engleski jezik?
Imam ovaj neki, samo francuski i njemački jezik...a i neki transferi nisu odrađeni, npr. Hulk, Modrić itd.
Imam ovaj neki, samo francuski i njemački jezik...a i neki transferi nisu odrađeni, npr. Hulk, Modrić itd.
- raul-zakon
- Kontakt:
Onaj osjećaj kad poslije 3 sezone patnje sa dugovima i hadaljima od igrača, skupiš neke parice i u sezoni 2015/16 nabiješ Borussiu 0-8 na Westfalenu. 
Inače, igram sa Energie Cottbus-om.
Inače, igram sa Energie Cottbus-om.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ajde raja ovako .... mala help 
Zajebao sam PES 13ku skidanjem raznoranih patcheva i gluposti .... sad cu je obrisati i instalirati nanovo zato mi treba sugestija vasa koji je najbolji patch ... sa svim transferima, ligama , grbovima i ostalim glupostima. I ako moze da stavite torent link uz komentar da li je potrebno za instalaciju istog imati prethodne verzije ili je jednostavno dovoljno instalirati taj.
Zajebao sam PES 13ku skidanjem raznoranih patcheva i gluposti .... sad cu je obrisati i instalirati nanovo zato mi treba sugestija vasa koji je najbolji patch ... sa svim transferima, ligama , grbovima i ostalim glupostima. I ako moze da stavite torent link uz komentar da li je potrebno za instalaciju istog imati prethodne verzije ili je jednostavno dovoljno instalirati taj.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.