Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 18 nov 2012, 21:55

:lol:

Koji kraljevi, objavili presudu na oficijelnom sajtu, naslov No Comment i može se skinuti pdf.
http://www.juventus.com/wps/wcm/connect ... OD=AJPERES" onclick="window.open(this.href);return false;
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 nov 2012, 21:56

Oni ne mogu bez sudija i standardnih žalopoljki. Vazda im neko kriv, a sebe ne gledaju...

Sad će ih Parma dobit i slijedi raspad sistema, jer onda nakon Palerma ulaze u seriju težih utakmica, gdje će se sve slabosti te ekipe vidjeti.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 18 nov 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 nov 2012, 21:57

matori magarac je malo nervozan :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 18 nov 2012, 21:57

Pogba je napisao/la::lol:

Koji kraljevi, objavili presudu na oficijelnom sajtu, naslov No Comment i može se skinuti pdf.
http://www.juventus.com/wps/wcm/connect ... OD=AJPERES" onclick="window.open(this.href);return false;

Bas sam to vidio ranije, al bilo bi dobro da to neko i provede na eng :mrgreen:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 nov 2012, 22:01

Lijepo inter kiksao, i dalje imamo prednost, sto nisam ni sumnjao, nema Juve konkurenciju u ligi!

Sad se okrenuti Chelsea i abd pobjediti!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 nov 2012, 22:03

LateraleSinistro je napisao/la: Kad im igrac protiv Juventusa preskoci liniju i dobije penal onda je sve uredu a sad se nesto zali, hoce jos jedan neregularan penal.Imaju totalno selektivnu i kratku memoriju.
Maaah klasika kad je taj klub u pitanju. Jednostavno ne znaju da se ponašaju u porazu dostojanstveno.

Al' su mi komični i oni i navijači drugih klubova koji nas hejtaju. Čim se neka greška desi Juve kriv. Palermu se svira penal protiv Cesene u kupu, Juve namješta. Avelinu poništen gol u 90-oj minuti, Juve namješta. :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 18 nov 2012, 22:08

L'Avvocato je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la: Kad im igrac protiv Juventusa preskoci liniju i dobije penal onda je sve uredu a sad se nesto zali, hoce jos jedan neregularan penal.Imaju totalno selektivnu i kratku memoriju.
Maaah klasika kad je taj klub u pitanju. Jednostavno ne znaju da se ponašaju u porazu dostojanstveno.

Al' su mi komični i oni i navijači drugih klubova koji nas hejtaju. Čim se neka greška desi Juve kriv. Palermu se svira penal protiv Cesene u kupu, Juve namješta. Avelinu poništen gol u 90-oj minuti, Juve namješta. :D
Pa da, zasto trazit krivca u svojoj propaloj odbrani koja primi 5 golova u dva meca od realno slabijih timova kad mozes Juve okrivit a to je popularno.Zato ce daleko dogurat sa tim stavom sem ako opet ne namjeste kakav skandal pa da im se da scudetto od papira.Valjda im je takav najsladji, bez znoja sa dobrim advokatima i uredjajima za kvalitetno prisluskivanje i rezanje audio snimaka.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 nov 2012, 22:14

:mrgreen:
Dobar ovaj zadnji dio.

A iz pouzdanih izvora znam da je ovo sve djelo mafije i Moggia, njegova šapa sve stigne, sve mečeve kupuju i kontrolišu ligu, samo ne znam šta mu bi protiv prescritta, nije stigao uplatiti. :idea: :cry: :lol:

A kažu i da mi kontrolišemo sudije u Engleskoj, čujem da smo u dobrim odnosima sa Unitedom i njima kupujemo sudije, a u Španiji držimo nivo, i Barci i Realu pomognemo.

To je ta hobotnica, ne mislim na Marchettia. :o :lol:

Inače, pokušajte mi molim vas osvježiti pamćenje, ko je ono bijaše pričao kako su sudije samo ljudi, da nemaju loše namjere i da ih ne treba napadati jer svi manje-više budu oštećeni, ali im se opet negdje vrati?! :o :idea: :geek:

#MaxOUT

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 nov 2012, 22:33

dok je Anjelija u juventusu navijaci mogu biti spokojni, covjek ima muda ko i njegovi preci sto su imali, 2006 se nece ponoviti

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 nov 2012, 22:49

Smiješni su bgm, danas gledao njihovu utakmicu i nisu mogli do zadnji 10-15 minuta ništa ljudi ih razbili (igraju na kontre protiv Kaljarija :lol: ) i nista i onda za faul koji je započeo van 16 metara plaču da je penal, a sjetimo se nekoliko kola nazad i penala za Cataniju i golova iz ofsajda koji su zabili, ali džaba kad je u korist Juventusa greška samo je to bitno. Sjetimo se gola Quagliarelle protiv Catanije kad je lopta bila pola metra u golu nismo plakali toliko za tim, a oni svako malo pričaju o tim golovima, pa penal nad Marchisio u derbiju. Umjesto da pišu kako su igrači imali loš pristup utakmici oni se okomili na sudije :roll: .

Sinoć kad je Barzagli pogodio jednog igrača Lazia u ruku, koja je bilo uz tijelo niko nije ovdje napisao, jer to i nije bio penal, ali da je to bilo njima Juventus, Moggi i NASA bi bili krivi. Ali neka plaču sad su pravi ljudi uz Juventus i mogu da plaču godinama, imaju sreće samo što ih je zastara spasila.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 nov 2012, 22:53

Da ne zaboravimo ni jednu situaciju od sinoć koji su režimski milanski mediji preskočili čak i spomenuti, čist faul nad Vidalom u gotovo identičnoj situaciji kao ona danas. :idea:

#MaxOUT

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 nov 2012, 22:55

bla bla bla toliko ih ja razumem, protiv kijeva gol iz ofsajda za pobjedu, protiv milana penal ne sviran i cist gol nepriznat, protic katanjie ocigledniji penal nego danas ne sviran, protiv bolonje golovi nakon faula i ofsajda golove davali, sad nesto cmizdre, jadnici, bas mi ih zao :geek:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 nov 2012, 23:06

Pogba je napisao/la:Da ne zaboravimo ni jednu situaciju od sinoć koji su režimski milanski mediji preskočili čak i spomenuti, čist faul nad Vidalom u gotovo identičnoj situaciji kao ona danas. :idea:
Eee da, to je bio očigledan prekršaj, samo ne znam jel' bilo u 16 ... mislim da nije, al je čist faul bio.

Pa nisam vidio da je iko od nas sinoć bilo šta sudiji prigovarao.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 18 nov 2012, 23:10

Ja sam se tuzio na nekoliko situacija gdje su ljudi u crnom napravili par gresaka na stetu Juventusa. Offiside u kojem GIo nije bio; faula nad Vidalom i dodatno vrijeme na kraju utakmice od 5 minuta, iako je bilo valjanja i odugovlacenja laziala.

Opet se niko nije oglasio iz Juvetusa jer su greske svakodnevnica i treba pustiti sudije da rade svoj posao. Ono danas nije ni vidjelo penala, jer je apsolutno bio van 16. Ali problem nihov je u cinjenici da svaki izgubljeni bod smanjuje sanse za scudetta, a sto je jos gore pobjedili su Juve i opet zaostaju 4 boda :lol: . Dok sa druge strane Juventini puni samopuzdanja ne obaziru se na svakodnevne sudijske greske...

Najbolje od Juventusa ocekujemo u nastavku sezone kada se smanje obaveze prema Lp. Nek se krve za 2 mjesto, scudetto je razervisan 8-) za najbolju ekipu Kalcia. Fino je to objasnio trener Lazia...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 19 nov 2012, 16:49

Sretno protiv plavaca jedina ekipa koju gotivim u Italy od srca vam zelim pobjedu. :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 19 nov 2012, 16:55

DevilS je napisao/la:Sretno protiv plavaca jedina ekipa koju gotivim u Italy od srca vam zelim pobjedu. :P

Nadam se da cemo dobiti sutra, imam neki dobar osjecaj. Neko ce morati platiti za sve sto smo masili dosada :mrgreen: ,,

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 nov 2012, 17:01

Juventus se odlučio na neobičan korak u davanju odgovora Massimu Morattiu.

Interov predsjednik se jučer obrušio na suce koji su u posljednje 3 utakmice oštetili njegovu momčad, kazavši kako se radi o sličnim događajima koje je već doživio za vrijeme Calciopolia.

Na službenoj web stranici Juventusa je izašla izjava "Bez komentara".

U prilogu je postavljena datoteka u kojoj je vidljiva presuda tužitelja FIGC-a Stefana Palazzia, u kojoj stoji kako je i Inter bio uključen u već spomenuti skandal, ali nije mogao biti kažnjen zbog zastare.

Objavljenu presudu možete pronaći na ovom http://www.juventus.com/wps/wcm/connect ... OD=AJPERES" onclick="window.open(this.href);return false;.

Kakvo spustanje na zemlju, hvala Agnelli 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 19 nov 2012, 18:08

Evo koji su pozvani za sutra.,,

1 Buffon
2 Lucio
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone

Joj kad bi i dobili... :mrgreen:

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 19 nov 2012, 18:14

Meni licno nece bit tragedija ako ispadnemo jer po mom misljenju ne mozemo osvojit LP. Sutra vala ne mozemo izgubit, ako ispadnemo dobijamo vise vremena i mnogo vise snage za odbranu scudetta sto mi je licno veci prioritet i draza stvar.Sve to iz jednog prostog razloga a to je ne sposobnos dovodjenja postenih napadaca i zbog toga nemogucnost da se posteno borimo za tu LP.Ovako bolje je osigurat prvenstvo pa slijedece ljeto se pojacat.
By the way, ako ispadnemo to znaci da idemo u Europa Ligu, a ja odmah Conteu predlazem da stavi drugu ekipu i djecu nek igraju pa ako ispadnu odmah tim bolje, jer ono takmicenje i smijuriju ne trebamo ni igrat, trosit se bezveze a zarada ...
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 19 nov 2012, 18:23

Mirko Vucinic
In partenza per il ritiro. Pronti per la grande sfida! ### Leaving for the retreat. Ready for the big match!

Twitter

"pronti".. Spremni smo "..... Valjda igra od prve min.. treba ce na terenu jer oni ostali ne znaju zabiti i da nema gomana :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.