red_black je napisao/la:Litvanija i Latvija sigurno idu dalje, a treca ekipa koja prolazi je ona koja nekim cudom ne bude diskvalifikovana zbog neizbjeznog sranja na tribinama (moj favorit za to trece mjesto je Makedonija). Elem, najmanje ce tu kosarke biti, nazalost...
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mozemo mi ovo proci...vjerujem ja u Acu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bit će ovdje turnira 
Kako neko navede,bodovi se prenose dalje.Tako da nema govora o ''rasterecenju''bhsport je napisao/la:Litvanci bi mogli obezbjediti prolaz prije zadnje tekme pa uci u nju rastereceno, ako nam bude trebala ta pobjeda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Grupa po mjeri, možemo imati omjer 5:0 i 0:5, al bukvalno tako
Grupa izjednačena Litvanci malo odskaču, Srbi se bespotrebno dižu nisu oni više nikakva sila da će nas nabiti 20 razlike, utakmica koju će odlučiti 1-2 lopte.
Da je Sabe selektor bio bi uvjeren u poraze protiv Litvanije i Latvije jer taj stil košarke nama nikad nije odgovarao, sa puno šuteva iz vana brzom transformacijom odbrana-napada, znamo šta nam Finci uradiše, pa i ova Latvija nas nabi u Rigi, a i u Skenderiji smo se provukli kroz iglene uši.
Crna Gora,Makedonija igraju drugačiji stil svoju igru baziraju na jakoj odbrani, a u napadu većinom idu na individualni kvalitet pojedinaca.Svakako ekipe koje možemo dobiti sa našim napadačkim potencijalom.
Srbi nit smrde niti mirišu.
Sve u svemu solidna grupa iz koje se nadam prolazu dalje, dosta će ovisiti i o rosterima ekipa kao i o širini, realno Makedonci,Crnogorci,Latvijci i mi smo tu negdje sa rosterom i širinom klupe.Dosta su nam jače prve petorke od rezervnih, ako ih neki i imaju
Još je rano išta prognozirati, ima 7-8 mjeseci do priprema za Eurobasket, tad će dosta stvari biti jasnije.Svakako da trebamo pobjediti prvu utakmicu koja će možda i biti ključ svega, jer bi protiv Srba ušli rasterećeni, njihovi navijači su nas već podcjenili, a tad smo najbolji.
Za sad toliko, čekamo juni-juli i spiskove reprezentacija, možda se npr Teodosić ili Krstić povrijede pa propuste prvenstvo šta znate ili Valenciunas
Grupa izjednačena Litvanci malo odskaču, Srbi se bespotrebno dižu nisu oni više nikakva sila da će nas nabiti 20 razlike, utakmica koju će odlučiti 1-2 lopte.
Da je Sabe selektor bio bi uvjeren u poraze protiv Litvanije i Latvije jer taj stil košarke nama nikad nije odgovarao, sa puno šuteva iz vana brzom transformacijom odbrana-napada, znamo šta nam Finci uradiše, pa i ova Latvija nas nabi u Rigi, a i u Skenderiji smo se provukli kroz iglene uši.
Crna Gora,Makedonija igraju drugačiji stil svoju igru baziraju na jakoj odbrani, a u napadu većinom idu na individualni kvalitet pojedinaca.Svakako ekipe koje možemo dobiti sa našim napadačkim potencijalom.
Srbi nit smrde niti mirišu.
Sve u svemu solidna grupa iz koje se nadam prolazu dalje, dosta će ovisiti i o rosterima ekipa kao i o širini, realno Makedonci,Crnogorci,Latvijci i mi smo tu negdje sa rosterom i širinom klupe.Dosta su nam jače prve petorke od rezervnih, ako ih neki i imaju
Još je rano išta prognozirati, ima 7-8 mjeseci do priprema za Eurobasket, tad će dosta stvari biti jasnije.Svakako da trebamo pobjediti prvu utakmicu koja će možda i biti ključ svega, jer bi protiv Srba ušli rasterećeni, njihovi navijači su nas već podcjenili, a tad smo najbolji.
Za sad toliko, čekamo juni-juli i spiskove reprezentacija, možda se npr Teodosić ili Krstić povrijede pa propuste prvenstvo šta znate ili Valenciunas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Teska grupa, al nadat se prolazu. Najgore smo prosli s Crnom Gorom i Srbijom. Ne toliko srbijom, koliko CG. A Latvijce ako krene sut za tri, onda nam oni dodju kao Finci - katili.
Jedino protiv Litvanije imamo siguran poraz...a ostalo, borba.
Bice zanimljivo vidjet koga ce Aco povest u Slo. U ovakvoj formi, ja bi digao ruke od Kuzmica (prekriziti), a Pasalica gurao prije Gordica da odmara Zacka.
Radi li se ista na Omicu, zna li iko? Ima li kakvih nagovjestaja?
Jedino protiv Litvanije imamo siguran poraz...a ostalo, borba.
Bice zanimljivo vidjet koga ce Aco povest u Slo. U ovakvoj formi, ja bi digao ruke od Kuzmica (prekriziti), a Pasalica gurao prije Gordica da odmara Zacka.
Radi li se ista na Omicu, zna li iko? Ima li kakvih nagovjestaja?
Prolazimo dalje.Crna Gora je prvi favorit a i Makedonci bi trebali proći
Očekujem samo poraz od Latvije 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- vidovitadjemila
Realno gledajuci previse smo se nafurali u ovim kvalifikacijama.Spustimo se na zemlju malo.Dosta zavisi od ucinka Mirze u NBA ove sezone.To je covjek oko koga se sve vrti htjeli mi to priznati ili ne.
Litvanija je i na papiru i realno br 1 u grupi.Latvija nezgodna ali ako mislimo i sekunde o prolazu njih moramo dobiti.Makedonija je do fanatizma borbena i njih se bojim jer ovaj put imaju i kvalitet i realno su bolji od nas.Crna Gora ima 10- O u kvalifikacijama ali za njih mislim da su reprezentacija koju sigurno mozemo pobjediti.Nisu oni neki bauk koliko se to cini.Gledao sam neke njihove tekme u kvalifikacijama i dosta se toga i poklopilo i imali su dosta srece u pojedinim trenutcima.A nikako nemoj da bilo ko podcjeni Srbe zbog ovih kvalifikacija.To je strasna reprezentacija sa najboljim selektorom na prvenstvu.Neko gore rece da zavisi u kakvom ce sastavu doci.Licno mislim da ako dodju u najjacem kandidati su za medalju.
Mi smo tu negdje da prodjemo dalje ili ne.Ipak se nadam da cemo nekom zagorcati zivot .Realna prognoza ove grupe je da dalje idu Litvanija ,Makedonija i Srbija.
Litvanija je i na papiru i realno br 1 u grupi.Latvija nezgodna ali ako mislimo i sekunde o prolazu njih moramo dobiti.Makedonija je do fanatizma borbena i njih se bojim jer ovaj put imaju i kvalitet i realno su bolji od nas.Crna Gora ima 10- O u kvalifikacijama ali za njih mislim da su reprezentacija koju sigurno mozemo pobjediti.Nisu oni neki bauk koliko se to cini.Gledao sam neke njihove tekme u kvalifikacijama i dosta se toga i poklopilo i imali su dosta srece u pojedinim trenutcima.A nikako nemoj da bilo ko podcjeni Srbe zbog ovih kvalifikacija.To je strasna reprezentacija sa najboljim selektorom na prvenstvu.Neko gore rece da zavisi u kakvom ce sastavu doci.Licno mislim da ako dodju u najjacem kandidati su za medalju.
Mi smo tu negdje da prodjemo dalje ili ne.Ipak se nadam da cemo nekom zagorcati zivot .Realna prognoza ove grupe je da dalje idu Litvanija ,Makedonija i Srbija.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ma kakva Makedonija, oni ce doživjeti debakl, bit ce zadnji u grupi, vidjecete!
- vidovitadjemila
Ko ima onakvo srce kao Makedonci,nikada ne moze dozivjeti debakl.A imaju oni i kvalitet to su pokazali zadnjh godina ,i protiv nas realno...Batko je napisao/la:Ma kakva Makedonija, oni ce doživjeti debakl, bit ce zadnji u grupi, vidjecete!
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Grupa je ok ,moglo je i gore..Srbija je favorit,mi prolazimo, za ostale ne znam.
Pa ne prolazi 5 ekipa iz grupe nego 3, sta je sa srbima i litvancima onda ???LBJ MVP je napisao/la:Prolazimo dalje.Crna Gora je prvi favorit a i Makedonci bi trebali proćiOčekujem samo poraz od Latvije
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nemas pojma.vidovitadjemila je napisao/la:Ko ima onakvo srce kao Makedonci,nikada ne moze dozivjeti debakl.A imaju oni i kvalitet to su pokazali zadnjh godina ,i protiv nas realno...Batko je napisao/la:Ma kakva Makedonija, oni ce doživjeti debakl, bit ce zadnji u grupi, vidjecete!
izvini to mi se razmisljanje ne svidjalegenda reala je napisao/la:
vidis ako bi se teodosic ili krstic povrjedili to bi bio tezak udarac srbiji, ali ako bi se nama (pupupupupupu naletu bilo) teletovic povrjedio to bi bila katastrofa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hahaha...tacno ocekujem "spektakl" na tribinama. Sto Aco rece, da nas samo povrede zaobidju, i idemo se igrati kao au(t)cajderi, a napraviti rezultat,koji ce svi pamtiti.NEZALAGANJE je napisao/la:red_black je napisao/la:Litvanija i Latvija sigurno idu dalje, a treca ekipa koja prolazi je ona koja nekim cudom ne bude diskvalifikovana zbog neizbjeznog sranja na tribinama (moj favorit za to trece mjesto je Makedonija). Elem, najmanje ce tu kosarke biti, nazalost...![]()
![]()
![]()
Welcome to the 90's! Sta ce rece i osta ziv,moj ti!??
![]()
![]()
Kindže, kindže...
Kakva crna Makedonija, pa glavni igraci su im se oprostili od repke Ilievski, Antic i Gecevski mislim, ko im je onda glavni Mccaleb, Samardziski, braca Stojanovski, Cekovski i to je to, puno je kvalitetnija CG od njih, i ako mi vec ne mozemo proci po tvom nekom misljenju onda su to CG, SRB i LIT reprezentacije koje bi trebale dalje, ali ja mislim da bi mi mogli dalje preko CG barem se nadam !!vidovitadjemila je napisao/la:Realno gledajuci previse smo se nafurali u ovim kvalifikacijama.Spustimo se na zemlju malo.Dosta zavisi od ucinka Mirze u NBA ove sezone.To je covjek oko koga se sve vrti htjeli mi to priznati ili ne.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvanijifloyd je napisao/la:Nemas pojma.vidovitadjemila je napisao/la:Ko ima onakvo srce kao Makedonci,nikada ne moze dozivjeti debakl.A imaju oni i kvalitet to su pokazali zadnjh godina ,i protiv nas realno...Batko je napisao/la:Ma kakva Makedonija, oni ce doživjeti debakl, bit ce zadnji u grupi, vidjecete!
PS
debelo se nadam savovicu jer bi nam donio toliko vaznu stabilnost u skok igri, a pogotovu mi se svidja jer je i racionalan igrac
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa naravno. Ovaj jos konta da tamo Gecevski hara...ili mozda i Naumovski.nerminh74 je napisao/la: makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji
PS
debelo se nadam savovicu jer bi nam donio toliko vaznu stabilnost u skok igri, a pogotovu mi se svidja jer je i racionalan igrac
Savovica treba zaboravit. I ako ne treba njima (srbiji) ucinice sve da ne pojacaju svog konkureta. Sta ocekivat od jednog troprstasa protiv srbije? To bi isto bilo kao kad bi stavili patriotu Supica u barazu protiv Srbije.
- vidovitadjemila
Ama znam ja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje...makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji
PS
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 18 nov 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zezam senerminh74 je napisao/la:izvini to mi se razmisljanje ne svidjalegenda reala je napisao/la:
vidis ako bi se teodosic ili krstic povrjedili to bi bio tezak udarac srbiji, ali ako bi se nama (pupupupupupu naletu bilo) teletovic povrjedio to bi bila katastrofa
A Mirza se neće povrijediti nemaš brige, dok za ove ostale zvijezde ti ne mogu garantovati
Makedonci su ostali na Bo Mcalebu i onoj braći Stojanovski faktički.
E sad ne znamo kakve su im nove nade, al javio bi se onaj Makedonac da se fali kako su najjači na svijetu da imaju čime
Oni su na prošlom Eurobasketu igrali Pero,Bo,Gečevski,Ilievski, braća Stojanovski,Samardžinski i onaj debeli što se pojavio niodkud a bio jedan od bitnijih kotača(zaboravio sam mu ime).Gledo sam malo njega i Gečevskog protiv Igosa i nije to to više + nema Pera i Vlade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.