BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

anton 1983
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 16:16

GOTZE JE SILOVO NOGOMET!!!

CIJENA MU JE SKOČILA 3O MILJONA EURA!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2012, 16:20

Gotzinho legenda. Ako ode daj u Arsenal al' da bog da on postao legenda BVBa, svjetskog fudbala sigurno hoce. Kralj. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 nov 2012, 17:37

Ja "zanimljivog" drugog poluvremena. :lol:

Odrađeno koliko treba, sad se okrećemo Ajaxu i prolazu u knock-out fazu. 8-)

slikaGotze majstor!slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2012, 17:48

Ocekivao sam ubjedljiviju pobjedu BVB-a, ali oni su pitanje pobjednika vec rijesili u prvom poluvremenu i u nastavku rutinski odradili posao i cuvali snagu za utakmicu u Amsterdamu.

Nego jeste li ovo danas igrali u nekim novim dresovima, ili se meni cini gledajuci ove slike ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 17 nov 2012, 17:52

amerosm je napisao/la:Ocekivao sam ubjedljiviju pobjedu BVB-a, ali oni su pitanje pobjednika vec rijesili u prvom poluvremenu i u nastavku rutinski odradili posao i cuvali snagu za utakmicu u Amsterdamu.

Nego jeste li ovo danas igrali u nekim novim dresovima, ili se meni cini gledajuci ove slike ?
Ma neki "bozicni" dresovi,za naredne 2-3 utakmice...

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 nov 2012, 18:19

Ma rutinska pobjeda,mogli su cini se dati koliko su htjeli,ali ovako je taman! ;) Tri boda,niko se nije povrijedio,mjera,jos yayo kiksao,fina subota,nema sta! 8-)
Goetzinho-sta reci,carobnjak,a jeste li primjetili kako leti Rojsonji u zagrljaj kad je zabio :lol: ma ima tu nesto vise od prijateljstva :lol: Neka nama njih dvojice,nek nose igru a van terena ako se lizu...stas! :lol: sala mala
Idemo sad u LP i matematicki osigurati prolaz i da osvajanje Evrope pocne! :P
p.s.nisu nam losi ni ovi dresovi ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2012, 18:23

@ anelkabvb

hvala na odgovoru za dresove. Pametan potez Vase uprave s obzirom na veliki broj navijaca, a takodjer je bilo pametno odabrati proizvodjaca opreme gdje cete biti privilegovani, i ako je PUMA nakon objave izgleda dresova donekle morala trpijeti kritike od strane navijaca.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 nov 2012, 18:47

Sta je to Gotze uradio ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 nov 2012, 19:07

M4kaveli je napisao/la:Sta je to Gotze uradio ?
slikaslika
8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 19:14

Šteta samo što malo fali ovaj dio di je prešo golmana. Da je bar gif sekundu prije...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 nov 2012, 22:03

anton 1983 je napisao/la:Šteta samo što malo fali ovaj dio di je prešo golmana. Da je bar gif sekundu prije...
[youtube][/youtube]

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 18 nov 2012, 10:39

Ljudi jeste li i vi primjetili ili se meni cini koliko je Kuba popravio tehniku(ne od ove tekme nego ima vec podugo),i prije sam to mislio pisati ali...zaboravim!Uvijek je davao sve od sebe,ali je bio vise trkac,dobar u napadu i u odbrani,nedostatke nadoknadjivao trkom a sad...u dosta situacija mislim da je lopta najsigurnija kod njega,nema vise nabi pa trci za njom,sad hladno predribla trojicu,sprda se s odbranom,daje dobre pasove...STRAAASNOOO!
Kuba ZVIJER! ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 nov 2012, 22:41

Semir bvb je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Sta je to Gotze uradio ?
slikaslika
8-)
Maradona style :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 nov 2012, 23:23

Ovaj tim me stvarno sve vise i vise fascinira. Najvise ih pratim uz moj Milan :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2012, 00:02

slika

:lol: :lol: :lol: Nije mu se svidjela brzina kojom vracaju loptu u igru u stvar je preuzeo u svoje ruke. Definitivno najludji trener u Bundesligi.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 19 nov 2012, 11:08

Za Ajax najavljen (po meni) najjači mogući sastav: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Gündogan - Blaszczykowski, M. Götze, Reus - Lewandowski.

Očekujem odličnu utakmicu pošto obje momčadi igraju sjajan napadački nogomet. U najidealnijem scenariju (naša pobjeda i remi u Manchesteru) već sutra možemo osigurati i prvo mjesto. slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 nov 2012, 11:12

KSIVLE je napisao/la:Za Ajax najavljen (po meni) najjači mogući sastav: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Gündogan - Blaszczykowski, M. Götze, Reus - Lewandowski.

Očekujem odličnu utakmicu pošto obje momčadi igraju sjajan napadački nogomet. U najidealnijem scenariju (naša pobjeda i remi u Manchesteru) već sutra možemo osigurati i prvo mjesto. slika
u srijedu se igra utakmica ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 19 nov 2012, 11:16

Znam, znam, ali već se po medijima može naći potencijalni sastav. :)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 19 nov 2012, 11:27

Ja sam ubijedjen da cemo dobit u srijedu,Ajax se mora otvorit a nama to odgovara...igrali su kukavicki u prvoj utakmici,nece moc tako i u dugoj...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 nov 2012, 11:31

anelkabvb je napisao/la:Ja sam ubijedjen da cemo dobit u srijedu,Ajax se mora otvorit a nama to odgovara...igrali su kukavicki u prvoj utakmici,nece moc tako i u dugoj...

Mene nije strah ajaxa koliko me je strah nas samih. Lako se nalozimo na ove velike, a pocesto nam se obije od glavu ono "lako cemo" kada igramo sa slabijim ekipama ;)

Ako budu upola trcali i igrali presing kao protiv citija i reala, dobit cemo ajaxa 2 razlike!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.