LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Re: LA Lakers
8 razlike na poluvremenu?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
-
sirokibrig
- Kontakt:
upravu si klupa neočekivano dobra ja sam fan Heat ali Lakersi su mi na zapadu najdraži sa ovakvom igrom mogu dobiti svakoga samo što je teži slučaj pa i u ovoj utakmici da ovako velik procenat šuta bude mora stat šut kad tad i očekujem u 2.poluvremenu da počnu slati Howarda na liniju koji je očajan sa slobodnih kobe samo jedan asistencija i 3 skoka za triple double očito ga je igra KD-a napalila pa mora pokazati tko je još uvijek boss
- Ronaldo2012
- Kontakt:
opet svjetski mir u akciji
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- adriano_leite
- Kontakt:
Lakersi odlicno igraju, Kobe fantastican i ne forsira, dobra igra Gasola i Dwighta. Mali Morris izuzetno dobar. Eto forsira ga i ovaj sada asistent, a bilo je problematicno da ga Brown forsira
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
sirokibrig
- Kontakt:
bit će guravo kao što sam rekao u prijašnjem postu šalju Howarda na slobodna evo taman dok pišem double double kakav asist Kobea te 3-ca opet se odlijepili na +9 
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Dudo nisam gledao racionalniju igru od strane svih igrača, a posebno od Kobe-a.
Pau 15000 poena, congrats!
Jel' ono MWP namjerno opali Lina? Iako je krenuo rukom koja nije bila u inerciji odmah se izvinio, evo ga sad i izdominira bradu
Pau 15000 poena, congrats!
Jel' ono MWP namjerno opali Lina? Iako je krenuo rukom koja nije bila u inerciji odmah se izvinio, evo ga sad i izdominira bradu
- Ronaldo2012
- Kontakt:
namjernoRajKoothrappali je napisao/la:
Mi tek sada postajemo svjesni koliko nas je Brown unakazio.
Kosarka se tek vraca u Stappels.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
22 poena s klupe
KObe triple double
KObe triple double
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Ronaldo2012
- Kontakt:
dobri ste ..bas onako pametno odigrana gotovo svaka lopta je bila...nista nazor....niko nije ovako nadigrao houston..sve utakmice bile su im neizvjesne do zadnje minute...neno#4 je napisao/la:Mi tek sada postajemo svjesni koliko nas je Brown unakazio.
EDIT: A ovo za M. Browna, ovakva igra ne mora biti dokaz da je on bio kriv. Nekad je sama promjena trenera pozitivan sok za bolji pocetak.
Utakmica s dosta poena u kojoj je Hjuston nadigran, odlicno.
Starteri su zavrsili mec s dvocifrenim ucinkom.
Kobi - Stize do osamnaestog triple double-a u karijeri (22 poena, 11 skokova i 11 asistencija).
Gasol - 15.000 poena je presao veceras. Cestitke.
MWP - Dobro odigrana utakmica. Za 29 minuta je upisao 15 poena (sut iz igre 5-8).
Moris - Ovo je jedan od njegovih najboljih meceva, vjerovatno (12 poena, 5 asistencija).
Howard - Covjek je jednostavno masina. Odlicna vecer za Dvajta. (28 poena, sut iz igre 11-18, slobodna 6-12, 50%).
Siguran sam da ovo nije 100% od Dvajta. Igrao je na nekih 80% svojih mogucnosti, a i tako je odigrao fenomenalno.
Pola'ko kockice pocinju da se slazu.
Ne zaboravimo, Lejkersi igraju bez Nesa, ceka se njegov povratak.
Sve mi mirise da ce ovo biti odlicna sezona Lejkersa, ali da ne brzamo.
Otkako je Brown otisao, nije bilo ozbiljnijeg protivnika, osim Spursa, naravno, ali tada su kockice bile u izradi, nisu se jos pocele ni slagati.
Statistika Lejkersa:
Statistika meca
Tabela poslije vecerasnje utakmice:
Tabela
Ove sedmice Lejkerse ocekuju cetiri teske utakmice:

Ili "na nasem":
Utorak - Lejkers-Bruklin - 04:30
Srijeda - Sakremento-Lejkers - 04:00
Petak - Memfis-Lejkers - 02:00
Subota - Dalas-Lejkers - 02:30
Kao sto sam rekao, cetiri teske utakmice.
Bruklin, Sakremento i Dalas se mogu pobijediti. Narocito Bruklin, igra se u Stejpls Centru.
Kako Lejkersi slazu kockice? Do kojeg reda su dosli? Da li ih slazu kako treba ili ne, saznat cemo u mecu protiv prvoplasirane ekipe sa zapada, Memfisa. Ekipe koja na domacem parketu ove sezone ne zna za poraz.
Starteri su zavrsili mec s dvocifrenim ucinkom.
Kobi - Stize do osamnaestog triple double-a u karijeri (22 poena, 11 skokova i 11 asistencija).
Gasol - 15.000 poena je presao veceras. Cestitke.
MWP - Dobro odigrana utakmica. Za 29 minuta je upisao 15 poena (sut iz igre 5-8).
Moris - Ovo je jedan od njegovih najboljih meceva, vjerovatno (12 poena, 5 asistencija).
Howard - Covjek je jednostavno masina. Odlicna vecer za Dvajta. (28 poena, sut iz igre 11-18, slobodna 6-12, 50%).
Siguran sam da ovo nije 100% od Dvajta. Igrao je na nekih 80% svojih mogucnosti, a i tako je odigrao fenomenalno.
Pola'ko kockice pocinju da se slazu.
Ne zaboravimo, Lejkersi igraju bez Nesa, ceka se njegov povratak.
Sve mi mirise da ce ovo biti odlicna sezona Lejkersa, ali da ne brzamo.
Otkako je Brown otisao, nije bilo ozbiljnijeg protivnika, osim Spursa, naravno, ali tada su kockice bile u izradi, nisu se jos pocele ni slagati.
Statistika Lejkersa:
Statistika meca
Tabela poslije vecerasnje utakmice:
Tabela
Ove sedmice Lejkerse ocekuju cetiri teske utakmice:

Ili "na nasem":
Utorak - Lejkers-Bruklin - 04:30
Srijeda - Sakremento-Lejkers - 04:00
Petak - Memfis-Lejkers - 02:00
Subota - Dalas-Lejkers - 02:30
Kao sto sam rekao, cetiri teske utakmice.
Bruklin, Sakremento i Dalas se mogu pobijediti. Narocito Bruklin, igra se u Stejpls Centru.
Kako Lejkersi slazu kockice? Do kojeg reda su dosli? Da li ih slazu kako treba ili ne, saznat cemo u mecu protiv prvoplasirane ekipe sa zapada, Memfisa. Ekipe koja na domacem parketu ove sezone ne zna za poraz.
Zadnja izmjena: IloveN, dana/u 04 dec 2012, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Stappels se ne vraća sigurnoneno#4 je napisao/la:Mi tek sada postajemo svjesni koliko nas je Brown unakazio.
Može samo u Staples
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo izgleda zaista interesantno, jedva cekam D' Antonija i Nasha da zauzmu svoje pozicije, mislim da nas nakon uvodnog terora ocekuje jedna uzbudljiva sezona.
SI AMO CONte!!!
Odlicna utakmica sinoc i ubjedljiva igra i pobjeda protiv ozbiljnijeg protivnika (uz sav respekt prema ekipa koje smo prije Rocketsa dobili). Odigrali su dosta pametno i nije bilo fosiranja i rezultat nije mogao izostati.
Nadam se samo da se u ovom show-u odbrana nece zapostaviti, jer ce biti utakmica gdje u napadu nece sve ici kako treba. Takodjer ne znam sto FO Ebanksa jos drzi u rosteru, bolje je da mu daju otkaz i dovedu kvalitetnu zamjenu na trojci.
Nadam se samo da se u ovom show-u odbrana nece zapostaviti, jer ce biti utakmica gdje u napadu nece sve ici kako treba. Takodjer ne znam sto FO Ebanksa jos drzi u rosteru, bolje je da mu daju otkaz i dovedu kvalitetnu zamjenu na trojci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Večeras je bilo odlicno i teško će se moći ponoviti ovakva igra i ovakvi procenti šuta. Sad će biti dosta zgusnutiji raspored, pa bi valjalo otresti Netse i Kingse, a onda kod Medvjeda pa šta bude.
Je li se vraća Blake protiv Brooklyna?
Je li se vraća Blake protiv Brooklyna?
Ko bi rekao da ce se pricati o otkazu za Ebanksa nakon onakve njegove predsezone. MWP igra najbolju sezonu od kad je i Lakersima i nadam se da ce to jos bolje izgledati kad se kompletna ekipa uigra i kad trener bude na klupi.
Nadam se da ce prestati glasine o trejdu Gasola jer nam je to djelimicno upropastilo i proslu sezonu. Zasto pobogu neko zeli dati najbolju cetvorku na svijetu? Ok 33 su mu godine, ali jos 3 sezone on ce biti extra klasa, nakon toga svakako moramo u rebuilding. Zato pustite Paua na miru...
Nadam se da ce prestati glasine o trejdu Gasola jer nam je to djelimicno upropastilo i proslu sezonu. Zasto pobogu neko zeli dati najbolju cetvorku na svijetu? Ok 33 su mu godine, ali jos 3 sezone on ce biti extra klasa, nakon toga svakako moramo u rebuilding. Zato pustite Paua na miru...
SI AMO CONte!!!
Otkaz Ebanksu se trazi iz razloga sto ima problema sa zakonom i pitanje kada ce ponovo moci biti na parketu da pruzi svoj maksimum.Mitar je napisao/la:Ko bi rekao da ce se pricati o otkazu za Ebanksa nakon onakve njegove predsezone.
Za mene je licno bolja solucija da se istom uruci otkaz i dovede igrac koji ce moci pruziti svoj maksimum za te novce, nego ovako dajes 1 milion $ za igraca, a nemas koristi.
Slazem se s tobom sto se MWP-a tice i mislim da je on definitivno najvece iznenadjenje ove sezone, a sto se Gasola ne znam sta da ti kazem.
Al' kako brat igra u svojoj sedamnaestoj sezoni...straaaasno 
Nakon sinocnje utakmice Bryant je stao u odbranu Gasola, ali glasine oko moguces trade-a nikako da prestanu
Nadam se da ce Kupchak po tom pitanju uskoro s njim porazgovarati, jer ce inace kao i protekle sezone upasti u jednu crnu rupu iz koje je izasao kada je prosao deadline.Teammate Kobe Bryant spoke highly of Gasol on Sunday night.
"Hopefully, people will talk about him a little bit, sing his praises a little bit," Bryant said. "He's not the type to toot his own horn. I think it's important for the city of Los Angeles to pay him respect for what he's done for this franchise. He kind of goes under the radar, slips under the map for whatever reason, but he’s a fantastic player."
jel mi može neko reć' što je Dwight počeo nositi headband oko glave??
msm baš je ružan s onim
msm baš je ružan s onim
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.