EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LloriS
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la LloriS » 18 nov 2012, 23:16

vidovitadjemila je napisao/la:
makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji

PS
debelo se nadam savovicu jer bi nam donio toliko vaznu stabilnost u skok igri, a pogotovu mi se svidja jer je i racionalan igrac
Ama znam ja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje... ;)
Jarane promijeni temu na forumu, odi na bilijar komentarisi, nema smisla to sto pricas "oni nemaju kvalitet" pozz
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 18 nov 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 nov 2012, 23:17

Ne provaljuj se vise, ziv bio. Dzaba srce, kad mogu samo cigle bacat.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 nov 2012, 23:17

makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji

PS
debelo se nadam savovicu jer bi nam donio toliko vaznu stabilnost u skok igri, a pogotovu mi se svidja jer je i racionalan igrac
[/quote]
Ama znamja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje... ;)[/quote]

:) Pero :?: uvjek igrao u solidnim timovima,gec im je bio srce,a vlado prevodio loptu..info,info.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 18 nov 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2012, 23:21

-Uh ovo gore ne treba ni komentarisat...

Sto se tice grupe, ja sam zadovoljan. Mozemo i Srbiju tuci, mada se sada s njima nikad ne zna. Ekipa koja moze da izgubi skoro sve utakmice u grupi, a i s druge strane da odu daleko.. Makedonci nece ovo prvenstvo biti ni blizu nivoa proslog. Igraci ostarili, bez Antica i Ilijevskog, ima tu par mladih ali nije to vise to.

Optimista sam, imamo dobru ekipu, savez dobro radi, Aco vodi ove momke lijepo, samo da Mirza dobije koji minut u ekipi vise do ljeta i to je to. Nadam se da nece povreda biti.

Mene licno je strah Latvije. Ne leze nam, nikako.. Mozemo biti u formi, mozemo imati vrhunskog trenera, sigurno imamo bolje igrace, ali s njima cemo uvijek nekako biti u egalu. Dzaba, tricasi, ali hajde samo neka nema Finske.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 18 nov 2012, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 nov 2012, 23:24

LloriS je napisao/la:

PS
Ama znam ja to za Ilijevskog i Antica.Ma prije proslog prvenstva ko je dao Makedoniji ikakve sanse.I koje prije toga bio Pera Antic.Pa njega je i proslavilo to prvenstvo.Ja vama pricam o necemu drugom.makedonijha nikada nema vrhunske igrace,ali igraju ljudi fanaticno i imaju srce vece za 30 posto od ostalih.Tako je i u rukometu.Uostalom vidjecete o cemu pricam na prvenstvu.Za njih sam siguran da prolaze.Moje misljenje,koje se zadnjh godina na svim takmicenjima pokazuje kao tacno da su Makedonci mozda na velikim takmicenjima u dvoranskim sportovima i najborbenija evropska reprezentacija.Uvjek imaju veliku podrsku navijaca,igraju za svoju zemlju na tim takmicenjima bas iz razloga sto nemaju mnogo nafuranih zvjezda u svojim redovima,kao pojedine reprezentacije koje se menekenisu na sampionatima, i rezultat ne izostaje... ;)
Jarane promijeni temu na forumu, odi na bilijar komntarisi, nema smisla to sto pricas "oni nemaju kvalitet" pozz
Sta tebi jarane nije jasno.Napisi neki argumenat nesto pametno jbg.Nemoj ni komentarisati ako neznas o cemu pricas niti imas nikakve argumente.I neces mi ti odredjivati kako cu i sta da pisem.Nemoj da komentarises moje postove na tako glup nacin.A sto se bilijara tice i tu sam bolji od tebe.Hajde u 3 dobijene ako hoces .Izaberi po koliko i gdje :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 nov 2012, 23:25

floyd je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: makedonija bez ilijevskog i antica, ostarjelog gecevskog dosta je slabija ekipa od one na EP u litvaniji

PS
Pa naravno. Ovaj jos konta da tamo Gecevski hara...ili mozda i Naumovski.

Savovica treba zaboravit. I ako ne treba njima (srbiji) ucinice sve da ne pojacaju svog konkureta. Sta ocekivat od jednog troprstasa protiv srbije? To bi isto bilo kao kad bi stavili patriotu Supica u barazu protiv Srbije.
igracemo mi jos 4 utakmice osim srbije, a u svim tim utakmicama pogotovu protiv crnogoraca mislim da savovic itekako moze pomoci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 nov 2012, 23:29

Sta tebi jarane nije jasno.Napisi neki argumenat nesto pametno jbg.Nemoj ni komentarisati ako neznas o cemu pricas niti imas nikakve argumente.I neces mi ti odredjivati kako cu i sta da pisem.Nemoj da komentarises moje postove na tako glup nacin.A sto se bilijara tice i tu sam bolji od tebe.Hajde u 3 dobijene ako hoces .Izaberi po koliko i gdje :lol:
sem Mcaleba i daleko ispod Samardziskog navedi mi preostale visoko kvalitetne igrace Makedonije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 nov 2012, 23:35

Pero :?: uvjek igrao u solidnim timovima,gec im je bio srce,a vlado prevodio loptu..info,info.
Timovi u kojimaje Pero igrao do prvenstva su Zvjezda ,Akademik Sofija,Lokomotiv Kuban i Spartak st. Petersburg tako da o nekim vrhunskim timovima nema govora.Druga Evropska liga i to njeno dno,u najmanju ruku.Tek je poslije prvenstva otisao u Olimpiakos.dobro znam o cemu pricam ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 nov 2012, 23:40

Pero :?: uvjek igrao u solidnim timovima,gec im je bio srce,a vlado prevodio loptu..info,info.
Timovi u kojimaje Pero igrao do prvenstva su Zvjezda ,Akademik Sofija,Lokomotiv Kuban i Spartak st. Petersburg tako da o nekim vrhunskim timovima nema govora.Druga Evropska liga i to njeno dno,u najmanju ruku.Tek je poslije prvenstva otisao u Olimpiakos.dobro znam o cemu pricam ;)
Pise solidnim a ne vrhunski.Gec im srce bio,a Vlado kreator igre.Sta u opste da ti objasnjavam,kada ne pratis ovaj sport.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 nov 2012, 23:41

nerminh74 je napisao/la:
sem Mcaleba i daleko ispod Samardziskog navedi mi preostale visoko kvalitetne igrace Makedonije
Ja vama govorim da Makedonci nemaju vrh igrace ali imaju reprezentaciju,naveo sam gore i razloge.Borba srce i fanatizam.I opet ce na ovom prvenstvu iskrsnuti neki Antic,budite uvjereni.Srbi imaju vrh igrace ,ponasaju se ko piyde i zamalo ne ispadose iz kvaslifikacija.E o tome vam pricam...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 nov 2012, 23:43

lumani je napisao/la:
Pise solidnim a ne vrhunski.Gec im srce bio,a Vlado kreator igre.Sta u opste da ti objasnjavam,kada ne pratis ovaj sport.
Pratim itekako sve sportove ali vi nikako necete da svatite da je u sportu srce i zelja najbitnija stvar.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 nov 2012, 23:45

sa ovim igracima,nista nije moguce.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 18 nov 2012, 23:50

lumani je napisao/la:sa ovim igracima,nista nije moguce.
Ma prvenstvo ce sve pokazati, svako ima svoje misljenje.I pravo na njega. pozdrav...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 nov 2012, 00:56

Ja se neadam da ce Mirza zaigrat u NBA, inace nam se crno pise ako on ne bude u dobroj formi. Ovako realno gledajuci Grupa je gurava sve u 5 deka, daleko od toga da se ne moze proci lici mi na ovu fudbalsku u kvalifikacijama.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 19 nov 2012, 02:45

Bas sam napisao tamo na teletovicevoj temi , stvarno mi je krivo ako se ne uspije nametnuti u ovoj sezoni i da presjedi na klupi osjetit cemo to itekako na eurobasketu...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 nov 2012, 07:49

Dobili smo najtežu skupinu. Mislim da su minimalne šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja. Volim petrovića, drag mi je ali roster je siromašan da bi se neko čudo napravilo.
Svi koji misle da je srbiji zadnji šesir mjerilo kvaliteta su u velikoj zabludi. Srbija & Litvanija su favoriti ne samo grupe nego i cijelog takmičenja. Crnogorci & makedonci su u nekakvom uzletu, euforiji i imaju solidno popunjene rostere.
A BiH i Latvija borba za 5 mjesto...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 19 nov 2012, 10:13

KOLIKO GLUPOSTI NA OVOM FORUMU,NAJBOLJE SE ISKLJUCITI JEDNO 10 DANA.
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 nov 2012, 10:16

Miljan je napisao/la:KOLIKO GLUPOSTI NA OVOM FORUMU,NAJBOLJE SE ISKLJUCITI JEDNO 10 DANA.

Pokušaj malo duže... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 19 nov 2012, 10:38

1. kolo - 4. septembar

Serbia vs. Lithuania
Macedonia vs. Montenegro
Latvia vs. Bosnia and Herzegovina

2. kolo - 5. September

Bosnia and Herzegovina vs. Serbia
Montenegro vs. Latvia
Lithuania vs. Macedonia

3. kolo - 6. September

Montenegro vs. Bosnia and Herzegovina
Macedonia vs. Serbia
Latvia vs. Lithuania

4.kolo - 8. September

Bosnia and Herzegovina vs. Macedonia
Lithuania vs. Montenegro
Serbia vs. Latvia

5.kolo - 9. September

Lithuania vs. Bosnia and Herzegovina
Latvia vs. Macedonia
Montenegro vs. Serbia

:D :o :) :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2012, 11:07

Racunica je jasna, moramo dobiti prvu tekmu sa Latvijom, zatim jednu od Srbije ili Crne Gore i Makedonce, tada prolazimo u drugi krug.
Najvaznije je dobro startati i dernuti Latviju koja ce namuciti mnoge. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.