NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2012, 02:20

Sada u Cetvrtak treba dobiti Jetse i onda imamo 10 dana vremena da se pripremimo za Dolphinse. Nadam se da ovakvu partiju mogu ponoviti i u NY i moram priznati nekako me strah te utakmice poucen iskustvom iz one utakmice koju smo igrali na domacem terenu.

Inace veceras je izjednacen rekord francize po broju postignutih poena. Prije smo Titanse na snijegu dobili 59:0, a BB je po broju pobjeda vec 8 trener svih vremena, a od 7 pozicije ga dijele tri pobjde. Takodjer ovo je 5 utakmica u eri BB-a gdje smo postigli preko 50 poena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 nov 2012, 09:01

Jao kakvi smo mi pehovi, nakon ovakve tekme, ostajemo bez Gronka zbog slomljene podlaktice :( slika

Sad bi potpisao poraz sinoć od 100p razlike samo da se Gronk nije povrijedio :cry:

Ovako smo ostali bez najveće prijetnje i teško da će neko od ostalih TE uspjeti da ga i približno nadoknadi, a još ni Hernandez nije spreman 100%, tako da nam poraz(i) ne ginu u nekoliko narednih tekmi, i to baš kad smo uspjeli ući i lijep ritam u napadu, ali i u odbrani ;)

Izgleda da će po početnim prognozama biti out 4-6 sedmica, što znači gotovo sigurno do kraja reg sezone, a očekuju nas dueli sa Ninersima, Texansima, Jetsima :cry:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2012, 11:53

Povreda Gronka mi je pokvarila ovo divno jutro, no sta je tu je idemo dalje to je Americki fudbal i povrede su sastavni dio toga.

Siguran sam da u napadu i bez njega imamo dosta kvalitetnog oruzija, a protiv Jetsa se ocekuje povratak Hernandeza tako da se izostanak Gronka nece mozda previse osjetiti.

Najvaznije je da BB pocne raditi na odbrani, za koju i dalje smatram da su joj potrebne promjene posebno u strucnom stabu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2012, 18:12

veceras jedni i drugi bez svojih QB-kova :)..bice zanimljivo ...ali opet ce ova utakmica biti kao Bears-Houston takmicenje ko ce vise lopti izgubit uvjeren sam u to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 nov 2012, 18:16

Cestitke fanovima Patsa. Luck pokazao da je jos zelen, al' sazrit ce polahko, tesko je igrat tekmu gdje se zna da odbrana nece nista zaustavit i gdje si u rezultatskom minusu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2012, 19:42

Izgleda da cemo ostati i bez Jones-a. :( :( Skupo smo platili sinocnju pobjedu, i ako se ne brinem previse zbog Gronka jer se Hernandez vraca.

@ Edine

hvala na cestitikama, mozes li mi reci je li ono sinoc bila najgora utakmica Lucka od kako je dosao u NFL - naravno statisticki.

Bice zaniljiva utrka izmedju Rodgersa, Manninga i Bradya za titulu MVP-a, gdje Rodgers ima blagu prednost.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 19 nov 2012, 20:03

Kakva je krampa QB Baltimora Flako, da se naježiš :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2012, 20:36

amerosm je napisao/la:Izgleda da cemo ostati i bez Jones-a. :( :( Skupo smo platili sinocnju pobjedu, i ako se ne brinem previse zbog Gronka jer se Hernandez vraca.

@ Edine

hvala na cestitikama, mozes li mi reci je li ono sinoc bila najgora utakmica Lucka od kako je dosao u NFL - naravno statisticki.

Bice zaniljiva utrka izmedju Rodgersa, Manninga i Bradya za titulu MVP-a, gdje Rodgers ima blagu prednost.
,meni ce biti zanimljivije ko ce biti Comeback Player of the Year ..Manning ili Peterson...treceg nema sigurno, a nezahvalno je jednog ostavit bez nagrade..ovu nagradu trebaju da podjele i da su pametni tako bi uradili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 nov 2012, 20:48

amerosm je napisao/la:Izgleda da cemo ostati i bez Jones-a. :( :( Skupo smo platili sinocnju pobjedu, i ako se ne brinem previse zbog Gronka jer se Hernandez vraca.

@ Edine

Ma najgora, kako nije, znao sam na 14:7 da gubimo, al' 100% sam znao.

Jednostavno odbrana nije mogla nista zaustavit, a cekao sam samo kad ce Luck poceti bacati INT-ove. Ona prva 2 drivea od pocetka sezone nismo imali, onako da otvorimo, znao sam da ce u nastavku bit lose...

No hajd', ne boli vec upisani poraz, idemo sad protiv Billsa na pobjedu!

Sto se tice borbe za MVP, Rodgers je prestig'o Manninga u zadnje dvije sedmice, al' sve se to moze okrenut, dok Brady zaostaje, nije nemoguce da se tu ukljuci i Brees, mada tesko...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2012, 20:58

Brees nema sanse da bude MVP prvo zbog rekorda kakav crni on i MVP.. dobar strasan po meni da ima visinu bio bi najbolji QB svih vremena.. ebe ga ona visina covjek se na prste dize da baci loptu i da vidi svoje recivere.. samo rekord ga ba ebe strasno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 nov 2012, 21:30

SaltCityAttack je napisao/la:Brees nema sanse da bude MVP prvo zbog rekorda kakav crni on i MVP.. dobar strasan po meni da ima visinu bio bi najbolji QB svih vremena.. ebe ga ona visina covjek se na prste dize da baci loptu i da vidi svoje recivere.. samo rekord ga ba ebe strasno
Kakva visina rođak o cemu pricas lik je svake godine jedan od najboljih QBa ne sputava ga to nimalo. Jedini razlog sto nije u razgovoru za najbolje svih vremena je sto domace tekme igra u zatvorenom stadionu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 nov 2012, 21:47

Ma Cutler ce biti MVP, zbog omjera ako nista :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2012, 22:12

Veliki udarac za Broncose...
Willis McGahee out 6-8 weeks
http://www.nfl.com/news/story/0ap100000 ... er-broncos

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 nov 2012, 22:14

Steta, tesko da ce Broncosi bez njeg do seed 2, jedino da Manning sam prekuca, mada tu je i Hillman, mozda on nesto ponudi...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 00:52

bear grylls je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Brees nema sanse da bude MVP prvo zbog rekorda kakav crni on i MVP.. dobar strasan po meni da ima visinu bio bi najbolji QB svih vremena.. ebe ga ona visina covjek se na prste dize da baci loptu i da vidi svoje recivere.. samo rekord ga ba ebe strasno
Kakva visina rođak o cemu pricas lik je svake godine jedan od najboljih QBa ne sputava ga to nimalo. Jedini razlog sto nije u razgovoru za najbolje svih vremena je sto domace tekme igra u zatvorenom stadionu.
halo ba covjek je nizak, ali jedan od najboljih QB.. uz Manninga meni najbolji i Favra zadnjih ovih godina... samo nizak je da je nizak jeste..pogledaj samo kako se on penje na prste da vidi..pa lik da je veci unistio bi sve
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 nov 2012, 02:37

SaltCityAttack je napisao/la:
halo ba covjek je nizak, ali jedan od najboljih QB.. uz Manninga meni najbolji i Favra zadnjih ovih godina... samo nizak je da je nizak jeste..pogledaj samo kako se on penje na prste da vidi..pa lik da je veci unistio bi sve
Ma kakva visina burazeru, nea to veze, pa uzo je superbowl. Prosle godine je bio u prici za MVP ali je zasluzeno otislo Rodgersu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 02:44

vidi svasta nema visina nista sa ovomposizijom QB?...nema klinac brate pa kako da on vidi pored onolikog Webba u Bearsima i ostalih mrcina?..daj ba ljudi staje vama..pa ja ne znam sta me koji klinac citirate kao da sam ja rekao da on nije dobar...sto vise ja ga stavljam ispred svih samo zbog njegove visine.pa da ima visinu prekucao bi ovu ligu to hocu da kazem..samo ne moze biti MVP najvise zbog rekorda ebiga cisto sumnjam

Gledaj odmah smo krenuli penalty 15 yardi nigdje veze sad cemo se karat u guzu zbog ovog ..ovako to kod nas uvjek
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 02:57

ko kod nas zove ovaj play samo daje meni znat..dv aputa trci Forte uzima 8 yardi i onda treci put idemo bacamo 2 yarda gdje ovaj QB je ne moze snaci...pa daj Bushu da trci pizda ti materina kad si vec 2 puta fortea koristio sta si sad nasao bacat u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 03:01

imamo nalosiju 3th down odbranu u ligi definitivno...vazda ovo dozvoljavamo na 3th down...dobar im ovaj QB on je za Smitha doktor 10-0 nas vode uzas pocetak
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 03:15

i kad mi ljudi kritikuju Cutlera :)...ma on izvlaci maksimum pored onog OL i offensa ..kakav crni ovaj i QB i qurac

odrana kao da nije nasa ovo je neka druga odbrana ... isto kao i prosle godine odlican pocetak 7-2 i onda povrede i karanje u guzu ...svaki navijac Bearsa treba da se klanja Cutleru , jer bilo koji QB da dodje ovdje bi bio gori najlosi QB lige vjerujte mi :)...ovaj nema muda da baci loptu

ko im je ovaj QB ubija momak :)..Smith sto je igro igro je...svaki je bacio covjek ni jednu nije da mu nisu uhvatili

edit:

opet penal ma gotovo je ginemo ko nikad so sad :)...presmjesni smo do sada....smjesni smo da ne moze biti smjesnije posebno u odbrani sto me posebno iznenadjuje

17:0 sta je ovo u pm pa kakva je ovo igra..jest da ovo nije TD treba ovo chelenge ali Smith nece po bicaju ebiga :)

za 7 minuta utkamice ljudi uzeli 207 yardi odlicno nema dalje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.