NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi taj vama presao vjerujvatreni je napisao/la:Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
pabizo je napisao/la:Jarane nesto cu ti kazati-Zvijezdu samo spasava povratak g.Cvitkušica a nacuo sam preko nekih jarana da tog malog Ordagica samo može dovesti u Zvijezdu upravo VELIKI GOSPODIN CVITKUŠIĆ,,,,,,vatreni je napisao/la:Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ordagić je igač Ade Husare i koliko sam čuo gledajući utakmicu od pouzdani ljudi iz Srebrenika da je za njega zainteresovano više klubova i da će on u Želju ili Sarajevo, kod nas bi vjerovatno igro i mogo napredovat a dal će igrat u Želji ili Sarajevu je sad pitanje ali opet tamo bi se borio za prvo mjesto i Evropu a kod nas se mora borit za opstanak ali Ordagić je mlad i dobar igrač i nama bi on dobro došao.pabizo je napisao/la:Jarane nesto cu ti kazati-Zvijezdu samo spasava povratak g.Cvitkušica a nacuo sam preko nekih jarana da tog malog Ordagica samo može dovesti u Zvijezdu upravo VELIKI GOSPODIN CVITKUŠIĆ,,,,,,vatreni je napisao/la:Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.
Koji si ti degen,mozes ratovati sa Turbicem ruku pod ruku,ha ha,ustvari on ce te kupiti za pivo da ti jurisaspravirealinjo18 je napisao/la:**** vas ivica i sunce zarko vodite ga kuci ucero vam on,sta sad nisu lose igrali pa izgubili istina da smo u gabuli al ko ne voli zvijezdu ima brate gradina,orasje,modrica treba biti optimista ja jesam do zadnje sekunde ovog prvenstva i volim grad i klub jer nemam drugi,ovde sam rodjen prezivio rat i ako treba jos cemo ratovati sa ovim degenima sto traze ivicu i ostale smrdonje i upamtite ovaj post 17.112012.g. 15:32 h...Zvijezda nece ispasti VOLIM TE ZVIJEZDO !!!!!!!!!!!!!

-
- Kontakt:
Slabo ko da ce doci u Zvijezdu, igraci se najcesce vracaju u klubove iz kojih su dosli..vatreni je napisao/la:Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.
Nemoj tako,,,kada se vrati g.Cvitkusić sve ce biti drugacije i puno bolje jer čovek ima magiju a doma se ne bih gubilo i ne bih suci radili što hoce jer g.Cvitkušic ima autoritet-----DA ,DA,BAŠ TAKO,,,,,,ČEKAMO TE IVICE U ZVIJEZDUNkBratstvoGracanica je napisao/la:Slabo ko da ce doci u Zvijezdu, igraci se najcesce vracaju u klubove iz kojih su dosli..vatreni je napisao/la:Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kakav igrač Ade Husare. Ne lupajte.Zmajjj je napisao/la:Ordagić je igač Ade Husare i koliko sam čuo gledajući utakmicu od pouzdani ljudi iz Srebrenika da je za njega zainteresovano više klubova i da će on u Želju ili Sarajevo, kod nas bi vjerovatno igro i mogo napredovat a dal će igrat u Želji ili Sarajevu je sad pitanje ali opet tamo bi se borio za prvo mjesto i Evropu a kod nas se mora borit za opstanak ali Ordagić je mlad i dobar igrač i nama bi on dobro došao.pabizo je napisao/la:Jarane nesto cu ti kazati-Zvijezdu samo spasava povratak g.Cvitkušica a nacuo sam preko nekih jarana da tog malog Ordagica samo može dovesti u Zvijezdu upravo VELIKI GOSPODIN CVITKUŠIĆ,,,,,,vatreni je napisao/la:Pratim ovog malog Ordagića iz Gradine.Momak je mlad talentovan i mislim da će ga ulovit brzo neko.Igra sve bolje i bole i danas je pravio probleme Čeliku.Ne znam da li se taj igrač moze dovesti na polusezoni.Bratsvo definitivno gubi utrku za ulaskom u PL.,imaju par dobrih igrača i mozda tu ima materijala za nas jer lagano gube ambicije za PL.
Prije bi potpisao ugovor lik samnom nego sa Adom

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Emir Halilović donio pobjedu svojoj ekipi.Nek mu je sretno i neka mu taj klub bude odskočna daska za bolji klub i jaču ligu.
Jaka ova nabrojana trojka nema sta ni ja nisam vjerovao,ali rezultati sve govore.
realno gledajuci kada se malo sumira sve ,na pocetku sezone mnogi ljudi su vjerovali da se zvijezda moze boriti za evropu medutim nakon samo 2 kola to se ispostavilo netacnim i nemogucim,ljudi su se razocarali u zvijezdu i to traje i sada.u takvoj atmosferi sve nam je islo nizbrdo na par gostovanja smo bili blizu bodova ali nista ,i onda na kraju ispade da je ovaj poraz od leotara najgore sto nam se dogodilo..ja iskreno zalim samo za ta tri boda i naravno tu podrazumijevam i pobjedu protiv travnika,a ako travnika ne pobijede onda treba sve rastjerat od trenera sportskog i vecinu igraca...igracima fali motivacije znaci do trenera je vidi se da nema autoritet i to je razlog sto smo tu gdje jesmo..iskreno sramota me je kad vidim zvijezdu gdje se nalazi...moralo je bolje ovaj grad ovaj klub ovi ljudi koji daju svoje pare za klub zasluzuju puno vise od trenera i igraca....sramota im je rastjerali su svijet sa tribina,nekad je subota u gradaccu bila praznik svijet je zivio za utakmicu o tome se pricalo na svakom cosku a sad zvijezdu vecinom prati jedna grupica od oko 300-400 ljudi koji su sa zvijezdom bili i u drugoj ligi federacije i u prvoj i na svakoj utakmici premijer lige.te ljude nemoze niko otjerat sa stadiona jer oni zvijezdu vole srcem sve bi za nju dali i nisu ko nasi mnogi igraci i ljudi bliski klubu kojima je samo bitna korist a uspjeh odnosno neuspjeh kluba ih ne pogada ama bas nimalo,neka ima je na cast ja im u ovome momentu ne bi dao da jedu a kamoli plate...AKO CITATE OVO SRAMITE SE.NIJE VAS SUDIJA POKRAO NA DEVET IZGUBLJENIH UTAKMICA.zvijezda je nekad za cijelu sezonu imala 9 poraza..AMATERI
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Lijepo napisano.astra1922 je napisao/la:realno gledajuci kada se malo sumira sve ,na pocetku sezone mnogi ljudi su vjerovali da se zvijezda moze boriti za evropu medutim nakon samo 2 kola to se ispostavilo netacnim i nemogucim,ljudi su se razocarali u zvijezdu i to traje i sada.u takvoj atmosferi sve nam je islo nizbrdo na par gostovanja smo bili blizu bodova ali nista ,i onda na kraju ispade da je ovaj poraz od leotara najgore sto nam se dogodilo..ja iskreno zalim samo za ta tri boda i naravno tu podrazumijevam i pobjedu protiv travnika,a ako travnika ne pobijede onda treba sve rastjerat od trenera sportskog i vecinu igraca...igracima fali motivacije znaci do trenera je vidi se da nema autoritet i to je razlog sto smo tu gdje jesmo..iskreno sramota me je kad vidim zvijezdu gdje se nalazi...moralo je bolje ovaj grad ovaj klub ovi ljudi koji daju svoje pare za klub zasluzuju puno vise od trenera i igraca....sramota im je rastjerali su svijet sa tribina,nekad je subota u gradaccu bila praznik svijet je zivio za utakmicu o tome se pricalo na svakom cosku a sad zvijezdu vecinom prati jedna grupica od oko 300-400 ljudi koji su sa zvijezdom bili i u drugoj ligi federacije i u prvoj i na svakoj utakmici premijer lige.te ljude nemoze niko otjerat sa stadiona jer oni zvijezdu vole srcem sve bi za nju dali i nisu ko nasi mnogi igraci i ljudi bliski klubu kojima je samo bitna korist a uspjeh odnosno neuspjeh kluba ih ne pogada ama bas nimalo,neka ima je na cast ja im u ovome momentu ne bi dao da jedu a kamoli plate...AKO CITATE OVO SRAMITE SE.NIJE VAS SUDIJA POKRAO NA DEVET IZGUBLJENIH UTAKMICA.zvijezda je nekad za cijelu sezonu imala 9 poraza..AMATERI
Svaka cast potpuno si upravo....Sramotno do cega su doveli klub ....Da nemamo niti jedne pobjede u gostima....astra1922 je napisao/la:realno gledajuci kada se malo sumira sve ,na pocetku sezone mnogi ljudi su vjerovali da se zvijezda moze boriti za evropu medutim nakon samo 2 kola to se ispostavilo netacnim i nemogucim,ljudi su se razocarali u zvijezdu i to traje i sada.u takvoj atmosferi sve nam je islo nizbrdo na par gostovanja smo bili blizu bodova ali nista ,i onda na kraju ispade da je ovaj poraz od leotara najgore sto nam se dogodilo..ja iskreno zalim samo za ta tri boda i naravno tu podrazumijevam i pobjedu protiv travnika,a ako travnika ne pobijede onda treba sve rastjerat od trenera sportskog i vecinu igraca...igracima fali motivacije znaci do trenera je vidi se da nema autoritet i to je razlog sto smo tu gdje jesmo..iskreno sramota me je kad vidim zvijezdu gdje se nalazi...moralo je bolje ovaj grad ovaj klub ovi ljudi koji daju svoje pare za klub zasluzuju puno vise od trenera i igraca....sramota im je rastjerali su svijet sa tribina,nekad je subota u gradaccu bila praznik svijet je zivio za utakmicu o tome se pricalo na svakom cosku a sad zvijezdu vecinom prati jedna grupica od oko 300-400 ljudi koji su sa zvijezdom bili i u drugoj ligi federacije i u prvoj i na svakoj utakmici premijer lige.te ljude nemoze niko otjerat sa stadiona jer oni zvijezdu vole srcem sve bi za nju dali i nisu ko nasi mnogi igraci i ljudi bliski klubu kojima je samo bitna korist a uspjeh odnosno neuspjeh kluba ih ne pogada ama bas nimalo,neka ima je na cast ja im u ovome momentu ne bi dao da jedu a kamoli plate...AKO CITATE OVO SRAMITE SE.NIJE VAS SUDIJA POKRAO NA DEVET IZGUBLJENIH UTAKMICA.zvijezda je nekad za cijelu sezonu imala 9 poraza..AMATERI
Treba rastrjerat ove igrace i ostaviti nekoliko dobrih vidi se da nemogu izdrzati 90 minuta.Ne znam jel ko od vas gledao utakmicu protiv Sirokog Brijega,i tu smo imali par dobrih sansi kad je Pandza mogao dat gol ali on nesto pokusava da izdribla igraca
. Sve u svemu ako ne pobijedimo Travnika bit ce svasta 

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
Sledecu sezonu:Zvijezda,Sloboda,Buducnost,Bratstvo,Gradina i Radnicki bit ce dobrih derbija.. A nekako se i isplati.. 

U pravu si a i moze se otici malo u goste kao u dobra stara vremena u Prvoj ligiNkBratstvoGracanica je napisao/la:Sledecu sezonu:Zvijezda,Sloboda,Buducnost,Bratstvo,Gradina i Radnicki bit ce dobrih derbija.. A nekako se i isplati..

~~~RD07~~
~~~RD07~~
Jel ko zna kako teku radovi na pomocnom ?

~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Moderator
- Kontakt:
Min 1- 2 ekipe od ovih će biti u PL sledeće sezone od ovihNkBratstvoGracanica je napisao/la:Sledecu sezonu:Zvijezda,Sloboda,Buducnost,Bratstvo,Gradina i Radnicki bit ce dobrih derbija.. A nekako se i isplati..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ne znam tesko ce taj doci na Banjupabizo je napisao/la:Sve ce g.Cvitkusic da dovede u red pa i pomocni teren jer je čovo JAKO SNALAŽLJIV,,,,,,Čekamo te IVICENKZ07 je napisao/la:Jel ko zna kako teku radovi na pomocnom ?![]()

~~~RD07~~
~~~RD07~~
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.