Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 nov 2012, 11:08

stole,vidim da se meni obraćaš,pa mi zaista nije jasno da tebi kao već formiranom i profilisanom čovjeku ovakve stvari ne smetaju...yebeš i želju,i borac i fudbal i ligu,ako je tebi ovo normalno...

i ne pišem ovo zbog želje,nisu ove godine borac i željo nikakvi konkurenti jer je željo dosta jači,čak nam ova pobjeda želje u trebinju i jako odgovara (leotar je bio ispred nas na tabeli do subote)...

i btw,na koševu je vjerovatno bar bio koji žuti karton,za razliku od trebinja gdje nije bio nijedan :( :( :(

ja ne pamtim ni kad sam prijateljsku utakmicu odgledao da ne bude nijedan žuti karton,a prvenstvenu vjerovatno nisam nikad...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 19 nov 2012, 11:20

Stole iz Bora je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ovakve utakmice kao leotar-zeljeznicar su sramota za drzavu,za ligu,za fudbal..mene je stid sto pratim ovo :oops:

cuj leotar izveo tim sa 6 igraca do 21 god :oops:

e da je kakve pravde pa da te g ovnarske klubove kao leotar neko dekretom izbaci u drugu ligu.
Cuj Zrinjski na Kosevu izveo tim sa 6 igraca mladjih od 21 godinu i trojicom na klupi! Cuj Zrinjski na Kosevu igrao bez Stojkića, Radeljića, Žuržinova, Šćepanovića i I. Aničića! Radeljića da ne racunam, dobio je crveni protiv Olimpica ali sta je sa ostalim igracima? Cuj Zrinjski prosao Sarajeva u kupu! Zar je zabranjeno izvesti ekipu sa 6 mladih igraca? Zar se od svega moraju praviti teorije zavjere?

Ma hajde, sve je regularno osim kad igra Željo ... ;)

Namjestanja je uvijek bilo i bice..i toga ima svugdje..ljudi stimaju ligu sampiona,lige petice...a sad za sve dusebriznike koji samo o Zeljeznicaru pricaju negativno,evo ja vam sad kazem,4-5 mjeseci prije pocetka proljetnog dijela,utakmica izmedju zrinjskog i sarajeva na proljece u Mostaru je dvica...da pricam od koga sam cuo i sl. nema potrebe...a citirat cu se kada dodje vrijeme..i objasniti..

zivi mi bili,i svi u svoju avliju gledajte,bolje je..

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 nov 2012, 11:23

otkud vam to da se samo željo pominje za namještanje? :( :( :(

hoćete da ja navedem bar 50 utakmica koje smo ovdje na forumu apostrofirali kao namještene,a u kojima nije igrao željo?

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 19 nov 2012, 11:25

Armageddon2012 je napisao/la:otkud vam to da se samo željo pominje za namještanje? :( :( :(

hoćete da ja navedem bar 50 utakmica koje smo ovdje na forumu apostrofirali kao namještene,a u kojima nije igrao željo?
nema potrebe brate..ja sam se vasim postovima samo nadovezao,nisam ciljano nekom odgovarao ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 nov 2012, 12:09

@Armageddon2012

Tebi sam replicirao ali samo iz razloga sto si napisao da je Leotar izasao sa 6 igraca mladjih od 21 godine a Zrinjski, koji je isto to uradio, nisi spomenuo. Znaci, jedni mogu izaci sa 6 mladih igraca i nisu sumnjivi a drugi jesu. Samo mi je to zasmetalo.

U to jeli utakmica dogovorena ili nije ne ulazim, jer bila ona dogovorena ili ne bila uvijek ce biti da jeste. Barem kad je Željo u pitanju. Pa svako malo se dogovori, kupi, plati sudija, premiraju igraci i sta sve ne jos, pa sto bi ova bila izuzetak.

J.bes dogovorene utakmice i namjesteno prvenstvo ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 nov 2012, 12:11

Armageddon2012 je napisao/la:otkud vam to da se samo željo pominje za namještanje? :( :( :(

Hajde, ako ti nije mrsko jer ja odavno ne procitah na forumu da je neko drugi namjestio ili dogovorio utakmicu ...
AMAR OSIM

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 nov 2012, 12:28

leotar-zrinjski 2-4 ili koliko već (darko dreč,igrač leotara galami na klupu zrinjskog "nismo se tako dogovorili,mamu vam yebem!!")

zrinjski-široki 4-3 prije dve godine (iz 2 u 1,7+ i sve ostalo...)

leotar-slavija 4-3 (isto svi igrali i prelaz i 7+,a kladionica mozzart tužila oba kluba,i nakon toga izbacila iz ponude bh ligu sledeće 2 godine)

rudar-slavija 0-1 lani (gledaoci izašli pola sata ranije,smijući se)

čelik-jedinstvo bihać (ovjereno na papiru tri za tri,maltene kod notara otišli :( :( )

velež-gošk 1-2 (čitav forum bio saglasan da je prodano,tuzlaci popizdili...)

travnik-sarajevo 1-2 lani...svi travničani pisali i prije i poslije utakmice da je dogovoreno

travnik-modriča 6-5 (ogromne isplate na azijskim kladionicama)

borac-slavija 3-2 (predzadnje kolo proljetos,više nego smiješno i ofirno sklanjanje igrača slavije,čitav stadion se smijao..)

rudar-sarajevo (prošlogodišnji kup i više nego smiješan broj i način postizanja golova..)

nemam više vremena stole,ali ima toga za čitavu knjigu.. :( :(

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 nov 2012, 12:41

Ima, ima, znam ja da ima ali kad covjek cita ove forume, pa i onaj vas BL, Željina je svaka namjestena. 10 sudija je na platnom spisku Želje, premiraju se igraci drugih timova, sjedi se kod Gojka i kod ostalih pekaca travojeda iznad Jablanice, nosaju se torbe, pricaju zene po frizerskim salonima i muskarci po brijacnicama, provjerene informacije od jarana ciji neko igra za Želju ili je u upravi, informacije od delegata i komesara, pomocnih sudija .. Ma hajde, nema sta se ne pise a krajnji zakljucak je: svaka utakmica koju Željo ne pobjedi je regularna a svaka koju pobjedi je sumnjiva!

Nista, idemo dalje, samo nastavite ... ;)
AMAR OSIM

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 19 nov 2012, 12:42

Armageddon2012 je napisao/la:leotar-zrinjski 2-4 ili koliko već (darko dreč,igrač leotara galami na klupu zrinjskog "nismo se tako dogovorili,mamu vam yebem!!")

zrinjski-široki 4-3 prije dve godine (iz 2 u 1,7+ i sve ostalo...)

leotar-slavija 4-3 (isto svi igrali i prelaz i 7+,a kladionica mozzart tužila oba kluba,i nakon toga izbacila iz ponude bh ligu sledeće 2 godine)

rudar-slavija 0-1 lani (gledaoci izašli pola sata ranije,smijući se)

čelik-jedinstvo bihać (ovjereno na papiru tri za tri,maltene kod notara otišli :( :( )

velež-gošk 1-2 (čitav forum bio saglasan da je prodano,tuzlaci popizdili...)

travnik-sarajevo 1-2 lani...svi travničani pisali i prije i poslije utakmice da je dogovoreno

travnik-modriča 6-5 (ogromne isplate na azijskim kladionicama)

borac-slavija 3-2 (predzadnje kolo proljetos,više nego smiješno i ofirno sklanjanje igrača slavije,čitav stadion se smijao..)

rudar-sarajevo (prošlogodišnji kup i više nego smiješan broj i način postizanja golova..)

nemam više vremena stole,ali ima toga za čitavu knjigu.. :( :(
Dobri podatci vidi se da pratiš i slažem se sa većinom, napravio bi korekciju Travnik-Sarajevo, možda griješim ali bio sam na utakmici i meni je izgledalo sve korektno. Ja ću dodati ovu utakmicu Leotar- Željo prošle godine, za ovu neću tvrditi jer je Željo bolja ekipa pa se uzima kao grijeh prošla godina, također bio je prošle godine krug Slavija, Zvijezda i još neko ne mogu se sjetiti gdje su jedni druge u gostima pobijedili. Bilo je dosta i onih sumnjivih utakmicama za "zelenim stolom" itd., uglavnom namješta se u Evropi i namještat će se, pa tako i kod nas.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 nov 2012, 12:49

nisam pomenuo to leotar-željo,jer je poenta bila da napišem da smo pominjali i druge klubove u kontekstu namještanja,a ne samo želju 8-) 8-)

ima i željo materijala koliko hoćeš hahaha....počev od željo-žepče 1-2,do jednogodišnjeg bojkota rba zbog prodaje velež-željo 1-2,pa do ove prekjuče...ustvari,u trebinju,vrapčićima i prijedoru će pobjediti kad god im treba...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 nov 2012, 12:52

Armageddon2012 je napisao/la:ima i željo materijala koliko hoćeš hahaha....počev od željo-orašje 1-2,do jednogodišnjeg bojkota rba zbog prodaje velež-željo 1-2,pa do ove prekjuče...ustvari,u trebinju,vrapčićima i prijedoru će pobjediti kad god im treba...
Vidis, u Trebinju,, Prijedoru i Vrapcicima mogu pobjediti svi jaci klubovi, a i losiji znaju uzeti i sve je OK ali kad to uradi Željo znaci da je utakmica kupljena.

To je to o cemu ti maloprije pricam. Svi pobjedjuju regularno samo Željo ne moze ... ;)

J.bes dogovorene utakmice i namjesteno prvenstvo!
AMAR OSIM

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 nov 2012, 12:55

ima nas i koji NIKAD nismo pobjedili,ni u trebinju ni u vrapčićima,iako spadamo među te jače klubove koji su uzimali i prvenstvo i kup,a i u evropi smo zadnje tri godine redovni :D :D

ali tamo pobjediti-jok 8-)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 nov 2012, 12:56

Dijete83grbavice je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ovakve utakmice kao leotar-zeljeznicar su sramota za drzavu,za ligu,za fudbal..mene je stid sto pratim ovo :oops:

cuj leotar izveo tim sa 6 igraca do 21 god :oops:

e da je kakve pravde pa da te g ovnarske klubove kao leotar neko dekretom izbaci u drugu ligu.
Cuj Zrinjski na Kosevu izveo tim sa 6 igraca mladjih od 21 godinu i trojicom na klupi! Cuj Zrinjski na Kosevu igrao bez Stojkića, Radeljića, Žuržinova, Šćepanovića i I. Aničića! Radeljića da ne racunam, dobio je crveni protiv Olimpica ali sta je sa ostalim igracima? Cuj Zrinjski prosao Sarajeva u kupu! Zar je zabranjeno izvesti ekipu sa 6 mladih igraca? Zar se od svega moraju praviti teorije zavjere?

Ma hajde, sve je regularno osim kad igra Željo ... ;)

Namjestanja je uvijek bilo i bice..i toga ima svugdje..ljudi stimaju ligu sampiona,lige petice...a sad za sve dusebriznike koji samo o Zeljeznicaru pricaju negativno,evo ja vam sad kazem,4-5 mjeseci prije pocetka proljetnog dijela,utakmica izmedju zrinjskog i sarajeva na proljece u Mostaru je dvica...da pricam od koga sam cuo i sl. nema potrebe...a citirat cu se kada dodje vrijeme..i objasniti..

zivi mi bili,i svi u svoju avliju gledajte,bolje je..
Ne mora značiti jarane. Sarajevo će obezbjediti Evropu, a za titulu će mu biti kasno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 nov 2012, 13:08

Armageddon2012 je napisao/la:ima nas i koji NIKAD nismo pobjedili,ni u trebinju ni u vrapčićima,iako spadamo među te jače klubove koji su uzimali i prvenstvo i kup,a i u evropi smo zadnje tri godine redovni :D :D

ali tamo pobjediti-jok 8-)
J.biga, ne leze vam ti tereni i tako ti je. Ima nas koji ne mozemo u Travniku meda dok drugi uzimaju redovno pa ne optuzujemo te druge ... ;)
AMAR OSIM

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 19 nov 2012, 13:15

Jedno me samo zanima al objektivan odgovor i bez politizacije i spama na temi ;)

Da li je na utakmici Gradina - Čelik bila postavljena zastava Armije Bih (ja u onih par minuta koliko sam pratio tekmu sam primjetio na centralnom dijelu tribine tu zastavu)? Zašto niko nije odgovarao,mislim na organizatora utakmice??? Radnik je dobijao kazne za sve i svašta,a sad svi ćute.....

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 nov 2012, 13:22

samoradnik je napisao/la:Jedno me samo zanima al objektivan odgovor i bez politizacije i spama na temi ;)

Da li je na utakmici Gradina - Čelik bila postavljena zastava Armije Bih (ja u onih par minuta koliko sam pratio tekmu sam primjetio na centralnom dijelu tribine tu zastavu)? Zašto niko nije odgovarao,mislim na organizatora utakmice??? Radnik je dobijao kazne za sve i svašta,a sad svi ćute.....
Ne spamam niti politiziram. Nije bilo zastave Armije BiH, ali je bila zastava moje, a vjerovatno i tvoje države Republike Bosne i Hercegovine.

A sada malo o štelama. Ja sam navijač Želje i dobro znam da smo 1998. godine u prvenstvu sebi naštelili da budemo četvrti kako bi play off igrali u Sarajevu, a ne u Mostaru. Nismo htjeli da budemo 2., 3. i igrali smo da budemo četvrti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 19 nov 2012, 13:36

avlami97 je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Jedno me samo zanima al objektivan odgovor i bez politizacije i spama na temi ;)

Ne spamam niti politiziram. Nije bilo zastave Armije BiH, ali je bila zastava moje, a vjerovatno i tvoje države Republike Bosne i Hercegovine.
Dakle jeste. I jedno i drugo si svjesno ili nesvjesno uradio. ;)

Moja država nikad nije bila Republika Bosna i Hercegovina ,niti je to danas,živim u državi Bosni i Hercegovini,a to su dva različita pojma....
Dakle ovo je zvanična zastave države
slika
dok je ovo zastava armije
slika

Nadam se da će nadležni kazniti unošenje bilo kakvih zastava osim zastava države BiH,zastave Republike Srpske i zastave Federacije.... jer aršini moraju biti isti....

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 19 nov 2012, 13:43

samoradnik je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Moja država nikad nije bila Republika Bosna i Hercegovina ,niti je to danas,živim u državi Bosni i Hercegovini,a to su dva različita pojma....
slika
slika

Nadam se da će nadležni kazniti unošenje bilo kakvih zastava osim zastava države BiH,zastave Republike Srpske i zastave Federacije.... jer aršini moraju biti isti....
Pa vidis li ti razliku izmedju zastave armije i zastave Republike Bosne i Hercegovine:

slika

A ovo je dozvoljeno, naravno, kao sto lesinari isticu srpske zastave i skripari zastave herceg-bosne ;)
SAMO ČELIK !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 nov 2012, 13:44

Kada budu iste politicke poruke koje te zastave salju onda mogu i kazne biti iste... Jbte isto mutavi.. Mi SLAVIMO DRZAVU BiH, dok vi u istoj ne zelite da zivite i kada vi stavite zastavu stavite je jer nas provocirate, jer zna se ko je pocinio zlocin i ko ne zeli da zivi u ovoj drzavi. Nasa zastava je nametnuta, ovo je bila zvanicna zastava BiH, kao i himna, i ti bi sada da se to isto kaznjava kao i kada vi postavite zastavu Srbije, jasno aludirajuci i pjevajuci pjesme kako ovo nije vasa drzava... Dakle mozda i mi cinimo gresku, ali ne pokusavaj da izjednacavas Cetnistvo i patriotizam... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 nov 2012, 13:45

samoradnik je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

slika
slika

Ja ovu zastavu ARBiH još nijednom nisam vidio na stadionu,bilo kojem,ali jesam RBiH.Ovo nije nikad bila moja :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 19 nov 2012, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 46 gostiju.