FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ACAB!!!!!.. ebat ce im MK majku 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Probisvjet,šef stranke inače moj dobar prijateljProbisvjet je napisao/la: Cuo od covjeka bliskog opcinskim kretanjima i dogadjajima.Kao nece da mnogo iznosi u javnost da ne bi bilo euforije, a poslije razocarenja. Vidjecemo kako ce se izglasati da se Slobodi vrate davanja koja su prije bila i da se malo povecaju. Valjda privolio i svoje partijase u kantonu da malo odvoje za Tusanj, jer ako nista od toga ne bude, SDP nece dobiti glasove na opcim izborima, bar ne u tolikoj mjeri. Ima tu malo i bojazni od dolaska SDA-ovaca u kanton koji su djelili svima osim Tuzli. Sve u svemu skontali su da mogu dobiti jeftino nekih 10.000 glasova ako to urade.
Nadam se da im je doslo iz zicegu u vugla!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
imal ovog lika sto napada stalno Probisvjeta zbog toga jer uvjek napada Imamovica?... halo hajde sad podrzi covjeka zbog ovoga 
MOJA POLITICKA OPREDJELJENOST I STRANKA SAMO MOZE BITI SLOBODA!!!!!!!!!!!!!

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sve cenam pokazati ova polu sezona ako se ne pojacamo sa jedno 5,6 kvalitetnih igraca i naravno kakv bude budžet opštinski i kantonalni, i valjda mora Vitez gdje kiksat onda imamo šansi. Ako ostane ovaj isti sastav sa lošim pojačanjima sve je jasno i narednu sezonu igramo ovu ligu al kako god ako Vitez ovako nastavi igrati niko nema šansi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo za ove ACAB-ovce treba neko seljacinama stati u kraj a moze se.... ne znam tamo negdje 1998 Sloboda-Sarajevo 0-0 se zavrsila tekma tad mi navijaci nismo mogli uci na stadion uprava nam nije dala ne znam ko se sjeca.. eh tad smo stlai gore na WC sa ove sad sjeverne strane ..i u jendom trenutku dolaze drotovi izlazi jedan izvede psa koji nit ima brnjice nit koji klinac... lik osamari ovog jednog naseg lika i onaj pas skoci i ugrize ga jos ...pa brate tad smo citav stadion dole digli u pm...ebiga imali smo u grupi tad naseg Semira koji je bio i bubnjar lik poslije radio i z IPTF i on dodje naravno naredi im da se postroje drotovi kako bi nasli onog koji su se izivljavali nad navijacima... ali pazi kazes ljudima drot koji je imao psa i koji su to idioti oni dovedose sve kerove i pita koji te pas ujeo ovog nam druga ahahahaha
..ja kakvu mi policiju imamo odnosno te ebene prasinare u pm
.
Nakraju je taj lik suspendovan na 6 mjeseci rada bez plate ..ko mu je kriv ebiga Mrki ga je lijepo pitao hoces da se nagodimo daj 200km i ja sam dobar, a on nece da slusa jos ebe majku nam
..zato je 6 mjeseci bio bez plate .
Sad i ovog seljaka treba poderat koji se izivljavao nas nasim Mirzom

Nakraju je taj lik suspendovan na 6 mjeseci rada bez plate ..ko mu je kriv ebiga Mrki ga je lijepo pitao hoces da se nagodimo daj 200km i ja sam dobar, a on nece da slusa jos ebe majku nam

Sad i ovog seljaka treba poderat koji se izivljavao nas nasim Mirzom
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Podrska Mirzi.. vidim kelja psovao im majku tuzlansku..hebes im majku da im Tuzle nije bilo i danas dan bi tjerali goveda po njivama i prodavali sir i kajmak
sta reci osima pacenici u pm 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Podrška Mirzi a ova policija seljacka zna se samo izivljavat kad ih je više, od mafije vrvi kanton a oni **** se sklanjaju a navijače mogu udarat
Podrska Karaču, samo ne treba dopustit da se ovo "zašuška" i da se zaboravi, polusezona je zavrsena nece moguce bit to pokazat na tribini al treba angazovat sve moguce medije da se iznesu imena i prezimena doticnik uposlenika MUP-a koji su bili dezurni taj dan i koji su izasli na intervenciju !!!!
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- SultanSulejman
- Kontakt:
SELJAČKI A.C.A.B.!
I od mene naravno ide podrska Karacu ! Meni nije jasno bilo nikako sto ce onolika policija u Banovicima, hajd dobro Lukavac sto je bilo ali ovo mi smrdi nekako bas, znaci napadnu te i kad hoces da se odbranis bude ti jos gore, prebiju te kornjace bezveze samo jer si izasao da se odbranis .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SultanSulejman
- Kontakt:
SELJAKcizam-nastrojeni protiv Tuzlaka i sve što je iz TUZLE!Nije ovo prvi putfukara87 je napisao/la:I od mene naravno ide podrska Karacu ! Meni nije jasno bilo nikako sto ce onolika policija u Banovicima, hajd dobro Lukavac sto je bilo ali ovo mi smrdi nekako bas, znaci napadnu te i kad hoces da se odbranis bude ti jos gore, prebiju te kornjace bezveze samo jer si izasao da se odbranis .

ma daj bgt nemoj te taki pricati ja kao zivinican nastrojen protiv tuzle kako cu biti nastrojen ajmo ovako gledat ja saM Dole rodjen ja dole sve svoje papire vadim i sve to to je znaci moj grad... ja kako vidim neko pise mi smo seljaci kajmak ofo ono nemoj brate nikog vrijedjat ja sam navijac sarajeva moj klub je sarajevo ali ja volim tuzlu volim i slobodu rekao sam u proslom postu jer ipak moj otac navija za slobodu i ja je volim vjerujte sa kim god da igra sloboda sem sarajeva ja navijam za slobodu i to nerviram se a sad ce neki napisati da sam ja seljak i ovo i ono mrzim tuzlu tuzla je iznad mi smo seljaci nemojte molim vas ovi manijaci ti ljudi mrze sami sebe pa covjece ja sam njihov sugradajnin oni mene mrze jer navijam za sarajevo...SultanSulejman je napisao/la:SELJAKcizam-nastrojeni protiv Tuzlaka i sve što je iz TUZLE!Nije ovo prvi putfukara87 je napisao/la:I od mene naravno ide podrska Karacu ! Meni nije jasno bilo nikako sto ce onolika policija u Banovicima, hajd dobro Lukavac sto je bilo ali ovo mi smrdi nekako bas, znaci napadnu te i kad hoces da se odbranis bude ti jos gore, prebiju te kornjace bezveze samo jer si izasao da se odbranis .
Samo Sarajevo
„**** li vam majku tuzlansku!!“, povik je koji je dolazio iz usta policajca...kanarinac je napisao/la:ma daj bgt nemoj te taki pricati ja kao zivinican nastrojen protiv tuzle kako cu biti nastrojen ajmo ovako gledat ja saM Dole rodjen ja dole sve svoje papire vadim i sve to to je znaci moj grad... ja kako vidim neko pise mi smo seljaci kajmak ofo ono nemoj brate nikog vrijedjat ja sam navijac sarajeva moj klub je sarajevo ali ja volim tuzlu volim i slobodu rekao sam u proslom postu jer ipak moj otac navija za slobodu i ja je volim vjerujte sa kim god da igra sloboda sem sarajeva ja navijam za slobodu i to nerviram se a sad ce neki napisati da sam ja seljak i ovo i ono mrzim tuzlu tuzla je iznad mi smo seljaci nemojte molim vas ovi manijaci ti ljudi mrze sami sebe pa covjece ja sam njihov sugradajnin oni mene mrze jer navijam za sarajevo...SultanSulejman je napisao/la:SELJAKcizam-nastrojeni protiv Tuzlaka i sve što je iz TUZLE!Nije ovo prvi putfukara87 je napisao/la:I od mene naravno ide podrska Karacu ! Meni nije jasno bilo nikako sto ce onolika policija u Banovicima, hajd dobro Lukavac sto je bilo ali ovo mi smrdi nekako bas, znaci napadnu te i kad hoces da se odbranis bude ti jos gore, prebiju te kornjace bezveze samo jer si izasao da se odbranis .
haman da ste vi dole svi kompletno naograjisali, imate Slaven brate mili kakvo sarajevo i zeljo jos furate tj pokusavate furat a ne znate i jos vise se brukatekanarinac je napisao/la:ma daj bgt nemoj te taki pricati ja kao zivinican nastrojen protiv tuzle kako cu biti nastrojen ajmo ovako gledat ja saM Dole rodjen ja dole sve svoje papire vadim i sve to to je znaci moj grad... ja kako vidim neko pise mi smo seljaci kajmak ofo ono nemoj brate nikog vrijedjat ja sam navijac sarajeva moj klub je sarajevo ali ja volim tuzlu volim i slobodu rekao sam u proslom postu jer ipak moj otac navija za slobodu i ja je volim vjerujte sa kim god da igra sloboda sem sarajeva ja navijam za slobodu i to nerviram se a sad ce neki napisati da sam ja seljak i ovo i ono mrzim tuzlu tuzla je iznad mi smo seljaci nemojte molim vas ovi manijaci ti ljudi mrze sami sebe pa covjece ja sam njihov sugradajnin oni mene mrze jer navijam za sarajevo...SultanSulejman je napisao/la:SELJAKcizam-nastrojeni protiv Tuzlaka i sve što je iz TUZLE!Nije ovo prvi putfukara87 je napisao/la:I od mene naravno ide podrska Karacu ! Meni nije jasno bilo nikako sto ce onolika policija u Banovicima, hajd dobro Lukavac sto je bilo ali ovo mi smrdi nekako bas, znaci napadnu te i kad hoces da se odbranis bude ti jos gore, prebiju te kornjace bezveze samo jer si izasao da se odbranis .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pusti ba covjeka pa sta navija za Sarajevo barem je korektan momak ...pa daj brate imamo mi i u Tuzli par likova navijaju za Sarajevo godinama i to javno..pa Midzin buraz ..samo sto on nikad nije kad igra Sloboda i Sarajevo isao na drugu stranu..znao je na tim utkamicama biti sa nama sa salom sarajeva i nikad mu niko nije rekao nista niti bi pokusao..svi smo ga brate postovali jer on je i nas takodjer..ebiga stari ljudi koji su isli znaju sta pricam ..meni brate je ok neka navija ali brate nemoj lajat o nama pricat nesto sto nije moralno...ne znam ko je ovaj lik ali njegova stvar neka navija ebiga...samo gazit one koji nas mrze
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jel ja? ma boli me **** za Imamovicem odma da kazem, al meni tu sad nesto smrdi vidjecemo, ne vjerujem ja bas Imamovicu samo je malo dosadan bio ProbisvjetSaltCityAttack je napisao/la:imal ovog lika sto napada stalno Probisvjeta zbog toga jer uvjek napada Imamovica?... halo hajde sad podrzi covjeka zbog ovoga

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa care stace covjek voli Slobodu i svi smo svjesni da je grad digao ruke od kluba i po kome vise da udaramo i svi udaramo po njemu..stace covjek ne trebas mu zamjeriti ..svi mi isto mislimo kao i on ebiga ..ali evo sad je on prvi pohvalio ovo sto je Imamovic navodno predlozioHeller je napisao/la:jel ja? ma boli me **** za Imamovicem odma da kazem, al meni tu sad nesto smrdi vidjecemo, ne vjerujem ja bas Imamovicu samo je malo dosadan bio ProbisvjetSaltCityAttack je napisao/la:imal ovog lika sto napada stalno Probisvjeta zbog toga jer uvjek napada Imamovica?... halo hajde sad podrzi covjeka zbog ovoga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Navijat će kad Slaven uđe u 1.Federalnu ili PLscudetto je napisao/la:
haman da ste vi dole svi kompletno naograjisali, imate Slaven brate mili kakvo sarajevo i zeljo jos furate tj pokusavate furat a ne znate i jos vise se brukate

SultanSulejman je napisao/la:Navijat će kad Slaven uđe u 1.Federalnu ili PLscudetto je napisao/la:
haman da ste vi dole svi kompletno naograjisali, imate Slaven brate mili kakvo sarajevo i zeljo jos furate tj pokusavate furat a ne znate i jos vise se brukateBaš kao i Siuoxi za Radnički
O cemu ti pricas? Ostavi malo nas na miru, znamo da imas komplekse..Imate svojih problema, koje mislim da necete rijesit.Manite se Radnickog i Siouxa, i onda kazete neko kad o vama nesto pise ima komplekse

Za Radnicki smo navijali i kad je bio u 3 ligi, tj 2LFBiH, i to kad smo bili 7-8 na tabeli u toj ligi..Nemas sta pricat za nas..
Vidi ti se po nicku za kog si navijao.