Spremite se Ultrasi Dolaze Horde
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Respektiva
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas
Samo dođite,i pazite da vas ne dočeka k...cRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
-
Respektiva
Koji ste sugav narod Bog zna sta nas ocekuje ..Eagles je napisao/la:Samo dođite,i pazite da vas ne dočeka k...cRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
- ZRINJSKI-MOSTAR
Nadam se da neće samo biti kiše,a normala da ćete doči.Smješno bi bilo da nedođete.Uvijek je bolje kad se ima s kim nadmetati,mislim na tribinama.Nek bolji pobjedi,a nadam se da ćemo to biti miRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Pozz
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
Respektiva
Valjda nece .. Dobro mi cemo vas nadglasat kako god okrenete i zna ce ko ce pobjedit i na terenu i na tribiniZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nadam se da neće samo biti kiše,a normala da ćete doči.Smješno bi bilo da nedođete.Uvijek je bolje kad se ima s kim nadmetati,mislim na tribinama.Nek bolji pobjedi,a nadam se da ćemo to biti miRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Spremite se Ultrasi Dolaze Horde![]()
Pozz
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ali ovo da podvucem nadam se da nece biti NACIONALISTICKIH Ispada .. jer mi smo vas docekali i odpratiili na najbolji nacin !
Pozz
- ZRINJSKI-MOSTAR
Mediji u Bosni nas tako okarakterisali i to je to.Mi nemamo nikakvih računa trenutno sa vama i mislim da ti je jasno.A što se tiće nacionalizma mi smo davno izbacili "GAZI BALIJE" itd.Respektiva je napisao/la:Valjda nece .. Dobro mi cemo vas nadglasat kako god okrenete i zna ce ko ce pobjedit i na terenu i na tribiniZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nadam se da neće samo biti kiše,a normala da ćete doči.Smješno bi bilo da nedođete.Uvijek je bolje kad se ima s kim nadmetati,mislim na tribinama.Nek bolji pobjedi,a nadam se da ćemo to biti miRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Spremite se Ultrasi Dolaze Horde![]()
Pozz
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ali ovo da podvucem nadam se da nece biti NACIONALISTICKIH Ispada .. jer mi smo vas docekali i odpratiili na najbolji nacin !
Pozz
Imamo standardne pjesme, a kome se ne sviđaju e ****.
Pozz
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
Respektiva
Mediji su picke da nema vecih posebno pincom koji J*** javnost sa svojim Photoshop radovima..
Nadam se da ce tako biti kako ti kazes od nas to necete cuti al et nadam se da cete i vi ispasti tako imamo 180 min u 3 dana navijanja i to nam netreba pozz ..
Nadam se da ce tako biti kako ti kazes od nas to necete cuti al et nadam se da cete i vi ispasti tako imamo 180 min u 3 dana navijanja i to nam netreba pozz ..
-
VFCsTARmO1922
- Kontakt:
jasno.A što se tiće nacionalizma mi smo davno izbacili "GAZI BALIJE" itd.
Pozz
a sta je protiv veleza bilo kad smo gol dali?
pjevali ste gazi balije,ubij turcina.....
sve sami supljaci vi ste najveci zlikovci
kazete ko mostarci a pjevaju pjesmu nema vise mostova....kakvi ste vi mostarci-seljacine
Pozz
a sta je protiv veleza bilo kad smo gol dali?
pjevali ste gazi balije,ubij turcina.....
sve sami supljaci vi ste najveci zlikovci
kazete ko mostarci a pjevaju pjesmu nema vise mostova....kakvi ste vi mostarci-seljacine
- ZRINJSKI-MOSTAR
@Respektiva
Nas je drama ostalo sad u Mostaru kad smo igrali protiv Olimpika,niko **** im mater neda kombije niti auta...Ali nadam se da će se za Laktaše to promijeniti...Blago vama kad imate prevoz.
Pozz
Nas je drama ostalo sad u Mostaru kad smo igrali protiv Olimpika,niko **** im mater neda kombije niti auta...Ali nadam se da će se za Laktaše to promijeniti...Blago vama kad imate prevoz.
Pozz
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
VFCsTARmO1922
- Kontakt:
sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
hehe crknite
-
Respektiva
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@Respektiva
Pozz
Tako je kako je ..
- ZRINJSKI-MOSTAR
Nisam ti htio odgovoriti niti raspravljati sa tobom..Ali samo da ti kažem zorom i naveče kad smo došli ORILO SE ROĐENI SU SMRDLJIVE ****VFCsTARmO1922 je napisao/la:sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
pa gdje si ti bio tada??
Nemam želje i više ti se javljeti ali sam ti ogovorio gdje je željeznička stanica...
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- ZRINJSKI-MOSTAR
@Respektiva
Ajde samo jednu anegdotu da ti kažem...Došli mi sad protiv Olimpika na stadion i nakon nešto vremena mijenja se sastav specijalaca.Odlaze ovi što su bili oko nas dolaze drugi.I sad ulaze kad jedan specijalac ovim riječima:
VIDI USTAŠA ULTRASA DOŠLI
Alo i što bi čovjek,ali jedan naš koji je to čuo spustio mu je kulturno.A on iznenađen (skonto što je rekao) nastavio se penjati na tribinu.
I to je stvarnost...
Ajde samo jednu anegdotu da ti kažem...Došli mi sad protiv Olimpika na stadion i nakon nešto vremena mijenja se sastav specijalaca.Odlaze ovi što su bili oko nas dolaze drugi.I sad ulaze kad jedan specijalac ovim riječima:
Alo i što bi čovjek,ali jedan naš koji je to čuo spustio mu je kulturno.A on iznenađen (skonto što je rekao) nastavio se penjati na tribinu.
I to je stvarnost...
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
Respektiva
Znas i sam kako je bilo u Sirokom i sta je nama policija radila ne samo u Sirokom nego i svugdje gdje se god ide.. odes u rep.srpsku ili u hercegovinu mrze te .. ne samo u fudbalu nego i u drugim sferama zivota , takva nam je drzava i svi trpe pa moramo i mi navijaci..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@Respektiva
I to je stvarnost...
Sta se bola orilo???????ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nisam ti htio odgovoriti niti raspravljati sa tobom..Ali samo da ti kažem zorom i naveče kad smo došli ORILO SE ROĐENI SU SMRDLJIVE ****VFCsTARmO1922 je napisao/la:sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
pa gdje si ti bio tada??
Nemam želje i više ti se javljeti ali sam ti ogovorio gdje je željeznička stanica...
Pa kad bi vi dosli na stanicu i to pjevali a da tu bude neko od nasih i vi prodjete ja nikad nebi otiso vise ni na jednu utakmicu
A mi dolazimo!
A ako zelite orati(orilio) slobodno idite u posavinu
- ZRINJSKI-MOSTAR
r0djeni je napisao/la:Sta se bola orilo???????ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nisam ti htio odgovoriti niti raspravljati sa tobom..Ali samo da ti kažem zorom i naveče kad smo došli ORILO SE ROĐENI SU SMRDLJIVE ****VFCsTARmO1922 je napisao/la:sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
pa gdje si ti bio tada??
Nemam želje i više ti se javljeti ali sam ti ogovorio gdje je željeznička stanica...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kad bi vi dosli na stanicu i to pjevali a da tu bude neko od nasih i vi prodjete ja nikad nebi otiso vise ni na jednu utakmicu![]()
A mi dolazimo!
A ako zelite orati(orilio) slobodno idite u posavinu![]()
E tako je kralju bilo , pa ti vjerovo ili ne...
Pa u tome je bit kralju NIGDJE VAS
I na šta misliš Mi Dolazimo???Gdje???
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Nevjerujem ti
Pa kad ste take mudonje sto uvijek neidete vozom?
Ciao
I dolazimo pod BB
Pa kad ste take mudonje sto uvijek neidete vozom?
Ciao
I dolazimo pod BB
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako se ovo stvarno desilo onda to pokazuje kakvi kreteni rade u MUP-u,zalosnoZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@Respektiva
I to je stvarnost...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ZRINJSKI-MOSTAR
Tako je bilo,a momci sa Carine ti to mogu potvrditi...r0djeni je napisao/la:Nevjerujem ti![]()
![]()
![]()
Pa kad ste take mudonje sto uvijek neidete vozom?![]()
![]()
![]()
![]()
Ciao
I dolazimo pod BB
A što se tiće vlaka odlično samo problem je u tome da ima samo jedan termin za Sarajevo i natrag.
Žalosno,ali nadam se da će se i to uskoro promijeniti.
Pozz
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- ZRINJSKI-MOSTAR
@rodjeni
Nebi se zorom bezveze budio,a utakmica u 15,00.
Pozz
Nebi se zorom bezveze budio,a utakmica u 15,00.
Pozz
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.