Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
e jbg, valjda ga nađu živog i zdravog.. 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Danas je dan muskaraca samo da se zna
@vedofeelgood imas temu na VS :Igre kako gdje sta
I da jevreji su jedan dio Tore izbacili,drugi izmjeni a treci uzeli sebi.Ovaj sto su izbacili im nije pasao,drugi je bio lapo-lapo a treci im je bio dobar
@vedofeelgood imas temu na VS :Igre kako gdje sta
I da jevreji su jedan dio Tore izbacili,drugi izmjeni a treci uzeli sebi.Ovaj sto su izbacili im nije pasao,drugi je bio lapo-lapo a treci im je bio dobar
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Zenichanin Jesul tebi napravili da mozes gledati D3go preko neta
Nanu im otelembecim meni jos nisu
@Senaide Hvala brate
@Senaide Hvala brate
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Sretan rođendan Legendi i sve najbolje,puno zdravlja i sreće 
@Senaid
ima li petica u školi?
ja danas dobio tri petice
@Senaid
ima li petica u školi?
- Zenichanin
- Kontakt:
Moras se registrovati za to sranje, i mjesecno 2KM placas josvedofeelgood je napisao/la:@Zenichanin Jesul tebi napravili da mozes gledati D3go preko netaNanu im otelembecim meni jos nisu
@Senaide Hvala brate
nikad nista, neki dan bio u centrali
trazio direktora bilo kojeg da mu j'ebem od, do, sto lazu
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Stvarno??? Ako Bog da si upravuFedexxx je napisao/la:U SBK 26. 11. 2012. je neradni danNarin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem..Ponedjeljak, 26. novembar, je radni dan
Federalno ministarstvo rada i socijalne politike saopćilo je da se Dan državnosti obilježava samo 25. novembra, u nedjelju, odnosno da ponedjeljak neće biti neradni dan.
"Dan državnosti Bosne i Hercegovine, obilježava se neradno samo na dan praznika", navedeno je danas u saopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.
Pa ima zakon da ako državni praznik pada na neradni dan,da se prenosi na prvi radni dan..Svašta.![]()
![]()
![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jeeeeeeee dobio sam danas dvije petice u školi i učiteljica me pohvalila 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ima jedinica ako hos kupiti,petica ce da padne sutra iz geografije a nakupi se iz drugi predmetabazeni je napisao/la:Sretan rođendan Legendi i sve najbolje,puno zdravlja i sreće
@Senaid
ima li petica u školi?
ktb?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ima li popusta za prijatelje s foruma?
mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili
mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ma ima biraj sta ces matematika il fizika
Da je men vidjet 3 iz biologije.Sta se zalis zbog jedne 3

Da je men vidjet 3 iz biologije.Sta se zalis zbog jedne 3
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cigani.Narin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem..Ponedjeljak, 26. novembar, je radni dan
Federalno ministarstvo rada i socijalne politike saopćilo je da se Dan državnosti obilježava samo 25. novembra, u nedjelju, odnosno da ponedjeljak neće biti neradni dan.
"Dan državnosti Bosne i Hercegovine, obilježava se neradno samo na dan praznika", navedeno je danas u saopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.
Pa ima zakon da ako državni praznik pada na neradni dan,da se prenosi na prvi radni dan..Svašta.
najlakše predmete,a ti jedinice redašSenaid L.F.C je napisao/la:Ma ima biraj sta ces matematika il fizika
Da je men vidjet 3 iz biologije.Sta se zalis zbog jedne 3![]()
kako se neću žaliti,to je za mene katastrofa
Ti su najgoribazeni je napisao/la:ima li popusta za prijatelje s foruma?![]()
ja ne mogu dobit vecu od ocjenu od 3, da ga ubijes, vise nije ne znanje vec ne paznja, iz m-m me to kostalo, tri greske i glupe,zaboravio minus stavit, rjesio zadatak i u korjenu trebalo biti -9/4 a kod mene 9/4, sto na krajuj rezz nije tacan...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj banana drzave J*** ti zivot

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
cuj najlaksibazeni je napisao/la:najlakše predmete,a ti jedinice redašSenaid L.F.C je napisao/la:Ma ima biraj sta ces matematika il fizika
Da je men vidjet 3 iz biologije.Sta se zalis zbog jedne 3![]()
![]()
kako se neću žaliti,to je za mene katastrofa
Iz fizike zadatak ako je tezina cestice 8914 *10 na -13 i razmak izmedju njih 1 nM izracunaj rad
Ne zna se sta je gore
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
kod nas prizna zadatak ako si zaboravio minus ili tako nešto sitnolikma23 je napisao/la:Ti su najgoribazeni je napisao/la:ima li popusta za prijatelje s foruma?![]()
mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili, kao nama nasrtavmnik m-m sjedis na casu i nista ne kontas
![]()
![]()
ja ne mogu dobit vecu od ocjenu od 3, da ga ubijes, vise nije ne znanje vec ne paznja, iz m-m me to kostalo, tri greske i glupe,zaboravio minus stavit, rjesio zadatak i u korjenu trebalo biti -9/4 a kod mene 9/4, sto na krajuj rezz nije tacan...
@senaid
pa da,najlakši
ma lagano je i to,kod nas na testu većina teorije,možda samo 1 ili max. 2 zadatka iz fizike
danas iz matke test,bez greške uradio i ti kažeš teško,samo uči
Kod nas nema testa da bude teorija iz fizike, 3 zadatka i to preteska... Nece kod nas da prizna kaze to nije tacan zadatak, a to znam za 5, ali Boze mojbazeni je napisao/la:kod nas prizna zadatak ako si zaboravio minus ili tako nešto sitnolikma23 je napisao/la:Ti su najgoribazeni je napisao/la:ima li popusta za prijatelje s foruma?![]()
mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili, kao nama nasrtavmnik m-m sjedis na casu i nista ne kontas
![]()
![]()
@senaid
pa da,najlakši![]()
ma lagano je i to,kod nas na testu većina teorije,možda samo 1 ili max. 2 zadatka iz fizike
danas iz matke test,bez greške uradio i ti kažeš teško,samo uči
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
još i da te povalila, bio bi glavni u razredubagrcavi je napisao/la:jeeeeeeee dobio sam danas dvije petice u školi i učiteljica me pohvalila
FORZA MARŠAL !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
zna Anti Bot pitanje biti zeznutoAjsKjub je napisao/la:uh, namucih se sa registracijom
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.