Da se malo pohvalim
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Blago receno Suljic,Husejinovic i Handzic su strasni igraci, a bice SS ujutromexy_whites je napisao/la:Auuu nerealno ili si ti hebeno dobar manager![]()
Kakvi su to igrači Sarajeva, de postavi par ss, jer vidim ovamo Sushya, Villagru i neke respektabilne igrače.
probaj sa kornerima.promijeni tamo taktiku za kornere da ide na zadnju stativu...kad budem imao vremena napisem ti i postavim sliku kako da uradis..kad ne mozes iz igre probaj iz prekida..Senaid L.F.C je napisao/la:Nek ovi stari lisci nabace nekoliko savjeta za mladje igrace,trening taktika i to.Pomirio sam se sa ne ulaskom u prvu ligu naredne sezone al igram lose.
Upucujem oko 20 udaraca po tekmi a golova nigdje![]()
Smanji suteve onim veznim igracima. Mene nervira kad odigraju 2 ili 3 pasa pa sutne sa 30 metara bezveze. To i nabija tu statistiku. Kad im bude sutanje na minimum onda ide sve okolo pa ubacaj. Stavi kakvog nosonju dole i sve je rijesenoSenaid L.F.C je napisao/la:Nek ovi stari lisci nabace nekoliko savjeta za mladje igrace,trening taktika i to.Pomirio sam se sa ne ulaskom u prvu ligu naredne sezone al igram lose.
de objasni to kako da stavim,imam jos ovu sezonu da uigram ekipu,uprava se stisla ne daju para.ahmad_tz je napisao/la:Smanji suteve onim veznim igracima. Mene nervira kad odigraju 2 ili 3 pasa pa sutne sa 30 metara bezveze. To i nabija tu statistiku. Kad im bude sutanje na minimum onda ide sve okolo pa ubacaj. Stavi kakvog nosonju dole i sve je rijesenoSenaid L.F.C je napisao/la:Nek ovi stari lisci nabace nekoliko savjeta za mladje igrace,trening taktika i to.Pomirio sam se sa ne ulaskom u prvu ligu naredne sezone al igram lose.
onda ti je do odbrane..kad ga zabijes idi gore na one izmjene i stavis contain i povuci se ...svakako ces ga primit a ovako se branis i oni se valjaju nabijaju pa eto mozda ga nekad i ne primisSenaid L.F.C je napisao/la:de objasni to kako da stavim,imam jos ovu sezonu da uigram ekipu,uprava se stisla ne daju para.ahmad_tz je napisao/la:Smanji suteve onim veznim igracima. Mene nervira kad odigraju 2 ili 3 pasa pa sutne sa 30 metara bezveze. To i nabija tu statistiku. Kad im bude sutanje na minimum onda ide sve okolo pa ubacaj. Stavi kakvog nosonju dole i sve je rijesenoSenaid L.F.C je napisao/la:Nek ovi stari lisci nabace nekoliko savjeta za mladje igrace,trening taktika i to.Pomirio sam se sa ne ulaskom u prvu ligu naredne sezone al igram lose.
A imam ja Ljeljak 20 tekmi 15 golova al ostali niko nista
@pintol dajem ja golove iz prekida al nedovoljno
Da biti ce, no kada to ti niko sa sigurnostcu ne moze reci, no kako sam ja vec napisao fix ocekujem tek POSLIJE zvanicnog update iz SI (update igre gdje ce se ispraviti brojni problemi), pa da oni isprave cra''' fixAjsKjub je napisao/la:Da li ce bit fixa ili ne da unaprijed znam jer su ovi oduzili ovo skroz.
Ja sam autor, napravio sam preko editora, imam original igruneo je napisao/la:Ko je autor i moze li link do orginalnog foruma gdje je ovo napravljeno !?
opcija resign pa cekas dok ti neko ne ponudi ugovor ili retire ali poslije toga ne mozes igratixType je napisao/la:moze li mi neko odgovorit kako da dam otkaz u timu ??? dali ima neka opcija za to ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.