Senaid L.F.C je napisao/la:zna Anti Bot pitanje biti zeznutoAjsKjub je napisao/la:uh, namucih se sa registracijom![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili
[/quote]
Ti su najgori
, kao nama nasrtavmnik m-m sjedis na casu i nista ne kontas
ja ne mogu dobit vecu od ocjenu od 3, da ga ubijes, vise nije ne znanje vec ne paznja, iz m-m me to kostalo, tri greske i glupe,zaboravio minus stavit, rjesio zadatak i u korjenu trebalo biti -9/4 a kod mene 9/4, sto na krajuj rezz nije tacan...[/quote]
kod nas prizna zadatak ako si zaboravio minus ili tako nešto sitno
@senaid
pa da,najlakši
ma lagano je i to,kod nas na testu većina teorije,možda samo 1 ili max. 2 zadatka iz fizike
danas iz matke test,bez greške uradio i ti kažeš teško,samo uči
[/quote]
Btw: Koji ste vi razred?
Ti su najgori
ja ne mogu dobit vecu od ocjenu od 3, da ga ubijes, vise nije ne znanje vec ne paznja, iz m-m me to kostalo, tri greske i glupe,zaboravio minus stavit, rjesio zadatak i u korjenu trebalo biti -9/4 a kod mene 9/4, sto na krajuj rezz nije tacan...[/quote]
@senaid
pa da,najlakši
ma lagano je i to,kod nas na testu većina teorije,možda samo 1 ili max. 2 zadatka iz fizike
Btw: Koji ste vi razred?
Poslije popunjavanja nastupili su problemi.Senaid L.F.C je napisao/la:zna Anti Bot pitanje biti zeznutoAjsKjub je napisao/la:uh, namucih se sa registracijom![]()
![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
sta'sAjsKjub je napisao/la:Poslije popunjavanja nastupili su problemi.Senaid L.F.C je napisao/la:zna Anti Bot pitanje biti zeznutoAjsKjub je napisao/la:uh, namucih se sa registracijom![]()
![]()
2 gimnazije sam ja a bazeni je 9. devetogodisnje a likma je 1 il 2 srednje ne znam tacno koje,nesto sa elektricitetom il sl.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ti su najgoriFedexxx je napisao/la:mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili
@senaid
pa da,najlakši
Btw: Koji ste vi razred?[/quote]
Ja 2. srednje elek.tehn.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kod nas prizna zadatak ako si zaboravio minus ili tako nešto sitnolikma23 je napisao/la:Ti su najgoriFedexxx je napisao/la:mene biologijaa muči,imam samo tricu jer je nova nastavnica došla,a prije nam predavao nastavnik budala da nema veće,teke nismo otvorili, kao nama nasrtavmnik m-m sjedis na casu i nista ne kontas
![]()
![]()
ja ne mogu dobit vecu od ocjenu od 3, da ga ubijes, vise nije ne znanje vec ne paznja, iz m-m me to kostalo, tri greske i glupe,zaboravio minus stavit, rjesio zadatak i u korjenu trebalo biti -9/4 a kod mene 9/4, sto na krajuj rezz nije tacan...
@senaid
pa da,najlakši
Btw: Koji ste vi razred?[/quote]
Ja 2. srednje elek.tehn.
Ma tu sam i ja negdje, 3. gimnazije. Nekako mi to zaljenje, nekakvi zadaci izgledaju kao djecije rasprave.
No offense!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** kad se covjek zaljubi 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Zenichanin
- Kontakt:
Pored svake 3 koje prodes ti se zaljubisSarajlijc@ je napisao/la:**** kad se covjek zaljubi
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Sarajlijca sto tebe pubertet cudno pere, meni se na skoro svaku dizo ko divljak kakav
:lol:neke su i pobjegle
a on se zaljubljuje 
Znate ono kad polupijani dodjete na ispit i razvalite ga ko Bugarsku skupštinu
Znate ono kad polupijani dodjete na ispit i razvalite ga ko Bugarsku skupštinu
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 19 nov 2012, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam proso pored nje jebote
Upozno sam curu vec uveliko samo nemam damu da je pitam 
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ponedjel ... /121119071" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ti mogu sa sigurnoscu reci da se ne ide u skolu, ako si iz SBK. Jer je vec odredjeno na sjednici u Travniku.filip13 je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/ponedjel ... /121119071
A za one koji rade ne znam.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Oj koji smor su ove indijske serije.. nekad se nađu na tvu pa pređem okom xd sve nešto usporeno, ako epizoda traje (lupam) 45 minuta, oni će se čudit' u scenama 30 min xd
[youtube][/youtube]
Gasttozz objasnio...

[youtube][/youtube]
Gasttozz objasnio...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Seljacina, samo ne kontam sta onako dobra picoka radi sa njim.
Pozz članovima ss.ba foruma.Nadam se mnoštvu kvalitetnih diskusija. 
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
debilčina ovaj gastoz
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sljedeći klip o ss.ba forumu :'D
- legenda reala
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Seljacina, samo ne kontam sta onako dobra picoka radi sa njim.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čovjek je karizmatičan,a to je curama najbitnije 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, Venom i 3 gosta.