Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 18 nov 2012, 15:08

M4kaveli je napisao/la:Treb'o bi Atletico gledati kako da nadomjesti sve izvjesniji odlazak Falcaa.
Svaki dan izadje po bar jedna vijest o tome kako je Chelsea najblizi dovodjenju El tigrea.

Onda po meni i ne bi bilo lose ako bi se vratio Torres.
Dati mu priliku i vidjeti sta ce biti s njim, moze li ikako povratiti staru formu.
Ako ne, dovesti Jacksona Martineza iz Porta :mrgreen:
Ili Cavania slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 nov 2012, 15:12

Za Patetico bi najbolje bilo prodati Radovana za 70 miliona,a za nekih 30-40 dovesti Luisa Suareza i recimo Huntellara.Za ostali novac dovesti Capouea ili Diega,a vala zasto ne i oba ? :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 nov 2012, 15:23

Nece Suarez nigdje iz Liverpoola.
Mislim da ce tu i karijeru zavrsiti.
Nedavno je bas potpisao ugovor do 2017 ako se ne varam uz povecanje plate.

I vrijedi on puno vise od tih 40 miliona ..

Huntellar mozda i ne bi bio los izbor.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 nov 2012, 15:26

Ma bagra ce to sebi u dzep staviti.Ja bas mislim da Rovan ne ide nigdje.

Ako vec mora neka to bude Torres kao njegova zamjena i dovesti onu zvjer Jacksona i to je to.Patetico jos jaci :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 nov 2012, 15:26

Capoue mi je bio velika zelja tokom ljeta ,ali kada vidim kako igra Camacho u Malagi ,uz to posjeduje Atleticov DNK- ,ipak, vise bi volio da vrate njega na Calderon . Diego ce se spominjati na ljeto u to sam siguran. Ako se ne varam,ima do kraja sljedece sezone ugovor sa Wolsfburgom ,tako da ce i njima biti u interesu da ga unovce. Ako prodaju Falcaa za tih 70 miliona,onda bi bilo para za nekog napadaca i Diega . Moje zelje su Cavani i Suarez ,mada nemam nista protiv Torresa za kojega sam siguran da bi u Atleticu vratio staru formu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 nov 2012, 15:49

Adi_Zepce je napisao/la:Za Patetico bi najbolje bilo prodati Radovana za 70 miliona,a za nekih 30-40 dovesti Luisa Suareza i recimo Huntellara.Za ostali novac dovesti Capouea ili Diega,a vala zasto ne i oba ? :mrgreen:
Teško Suareza, teško. Nedavno je produžio ugovor do 2018.,i kao što je već @M4kaveli naveo uz povećanje plate. Trenutno najbolji napadač Premiershipa, a ja se usuđujem reći i najbolji igrač lige (po trenutačnoj formi). Bez njega bi Liverpool bio posljednja ekipa na tabeli. Izjavio je da je sretan u Liverpoolu, da mu je oduvijek bio san igrati za jednu takvu ekipu. Rodgers je izjavio da neće prodati jedinog napadača (to je bilo nakon što su se pojavile informacije da bi City mogao poslati ponudu). Liverpool ga je platio oko 25 miliona, a sada bi sigurno tražili duplo ako bi ga već prodavali. Ako su za Torresa izvukli 68 miliona, onda Suarez ispod 50 ne ide nigdje. Liverpool polahko, ali sigurno postaje financijski stabilan klub. Uostalom to je i najavio novi vlasnik čim ga je preuzeo. Da mu je cilj napraviti financijski samoodrživ klub. Dakle, novac im nije neophodan. ;)

Ukoliko bi već Falcao krenuo put Chelsea, onda bi za Atletico bilo možda i najbolje da probaju to iskoristiti i uzeti Torresa + novac. Uostalom, sumnjam da će Di Matteo/Abramovich na klupi držati igrača teškog skoro 70 miliona eura, i igrača koji prima veliku platu. Neće ni oni biti imuni na FFP. Torres bi sigurno u Atleticu bio bolji nego u Chelseaju.
FK Pjetlovi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 nov 2012, 21:09

El Turco na asist Kokea za prednost :D , koji je ušao na mjesto Raula Garcie ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 nov 2012, 21:10

Kakve izmjene Chola maestralno!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 nov 2012, 21:12

Oj Falcao sta profula :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 nov 2012, 21:16

" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveni za Maria :?
Bice sada gusto do kraja.
Visca el Barça ! Mes que un club !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 nov 2012, 21:34

Falcao mogao riješit maloprije...
Treba još 2,3 min.izdržat...

EDIT;
Kraj :)
Zadnjih 30s frajer prebaci kanal na streamu na formulu :lol:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 18 nov 2012, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 nov 2012, 21:38

Ovakve pobjede su mi najdraze,steta za Maria al eto taman da bude spreman za Real.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 nov 2012, 22:01

Mnogo smo jaki 8-) .U prvom poluvremenu ravnopravna utakmica, s tim da je Granada imala odlicnu priliku odnosno onu stativu , i moze se reci bila je za nijansu bolja . U drugom Atleti je imao dominaciju na terenu i zasluzeno dosao u vodstvo nakon cega je stvorio jos 3-4 odlicne sanse u kojima se Falcao ispromasivao :? . Cak ni nakon crvenog Suareza, Granada nije mogla napraviti neke izgledne prilike .
Tako da sam prezadovoljan ovom pobjedom . Falcao slabo igra u zadnje vrijeme . Razlog tome su vjerovatno ovi j'beni natpisi o njegovom odlasku . Kakav ce tek clanak izaci tamo pred derby Madriljeno .Jedva cekam 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 18 nov 2012, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 nov 2012, 22:02

Odlično drugo pol za Atleti, puno opasniji i konkretniji su bili, u odnosu na prvo pol gdje su domaćini bili opasniji i imali inicijativu ;)

Uvođenje Kokea se isplatilo jer Raul nije bio raspoložen, a Ardaje iskoristio odličan pas Kokea za gol koji se na kraju ispostavio kao pobjednički 8-)

El Tigre je u drugom pol imao dvije odlične prilike, ali nažalost nije bio u onom svom prepoznatljivom killer modu i vidljivo je da nije u onoj formi sa početka prvenstva, a igleda da je i ovaj put u New York imao uticaja na to ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 nov 2012, 23:49

Nece Falco nigdje ako se osigura liga prvaka, barem ja tako mislim. Ako vec ode onda mislim da bi Hulk bivsi kolega iz Porta (sad igra u Rusiji) bio odlicna zamjena.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 nov 2012, 10:14

Atleti je sinoć ostvario 1126-u pobjedu u prvenstvu pa sada zaostaje samo tri pobjede za Athletic Bilbaom koji je treća ekipa po broju pobjeda u ligi. Atletico je ujedno odigrao i šest sezona manje što znači da ima puno bolji postotak ostvarenih pobjeda ;)

Također, Atleti sada zaostaje tek 35 bodova za Athletic Bilbaom i njegovim trećim mjestom na vječnoj tablici La Lige, brojka koja bi se mogla stići još i ove sezone :D

3 Athletic Bilbao 82 2584 1129 592 863 3979
4 Atlético Madrid 76 2436 1126 564 746 3944

Ocjene za sinoćnju pobjedu u Andaluziji ;)

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 nov 2012, 17:47

zeljocity je napisao/la:Nece Falco nigdje ako se osigura liga prvaka, barem ja tako mislim. Ako vec ode onda mislim da bi Hulk bivsi kolega iz Porta (sad igra u Rusiji) bio odlicna zamjena.
Hulk i Falcao su razliciti tipovi igraca . Ako Falcao ode ,onda zamjena mora biti neka klasicna'' 9'' tipa Cavani ili Torres. A svakako je Zenit platio neku bolesnu cifru za Hulka nedavno,tako da je preskup i za mnogo bogatije ekipe od Atletica.
Inace,spominje se da bi Sity mogao ukljuciti Ballotelia u operaciju dovodjenja Falcaa. Sta mislite o njemu ? Moje neko misljenje da ne bi bilo pametno ga dovesti . Neupitne su njegove igracke kvalitete,ali znamo koliko je problematican fudbaler ,vjerovatno bi razjebo citavu pozitivnu atmosferu u ekipi koju je stvorio Colo . Al opet s druge strane,ako bi iko mogao smiriti Balonju onda je to Colo 8-) .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2012, 21:58

Balotelli se povezuje i s Interom. :mrgreen:
Ja ga nebi volio vidjet niti u Interu niti u Atleticu jer ga ne mogu smislit.A upitno je i koliko igrački može pridonjet iz dobro znanih razloga.Nije ga Mourinho uspio smirit pa ti vidi :mrgreen:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 19 nov 2012, 22:09

Daj ba kakav Baloteli ,bolje dovest nekog talenta iz Juzne Amerike nego tu budalu.Nek ponude Dzeku pa da i razmislim :D.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 19 nov 2012, 22:10

Kada Radovana prodate, valjalo bi kada bi mogli dovesti Dzeku. Ozbiljno.

[youtube][/youtube]
Da se i tog malo podsjetimo.
Nisam mislio da ce Aguero stici onu loptu kada je asistirao Forlanu za drugi gol. I kako je neobicno vidjeti Quiqueta na klupi :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.