Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 19 nov 2012, 18:31

" onclick="window.open(this.href);return false;

zanimljiv tvit na twitter profilu engleza
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 19 nov 2012, 18:32

LateraleSinistro je napisao/la:Meni licno nece bit tragedija ako ispadnemo jer po mom misljenju ne mozemo osvojit LP. Sutra vala ne mozemo izgubit, ako ispadnemo dobijamo vise vremena i mnogo vise snage za odbranu scudetta sto mi je licno veci prioritet i draza stvar.Sve to iz jednog prostog razloga a to je ne sposobnos dovodjenja postenih napadaca i zbog toga nemogucnost da se posteno borimo za tu LP.Ovako bolje je osigurat prvenstvo pa slijedece ljeto se pojacat.
By the way, ako ispadnemo to znaci da idemo u Europa Ligu, a ja odmah Conteu predlazem da stavi drugu ekipu i djecu nek igraju pa ako ispadnu odmah tim bolje, jer ono takmicenje i smijuriju ne trebamo ni igrat, trosit se bezveze a zarada ...
Jarane da je nama samo proci grupu, onda moze biti svasta. Ekonmoski dobro, plus bit ce lakse dovesti nekog kvalitetnog top napadaca...Bas zbog toga da neigramo u EL volio bi da se plasiramo dalje pa nek onda ispadnemo ako treba..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 nov 2012, 18:43

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... Km7jSF8K8_" onclick="window.open(this.href);return false;

ko kaže da nemamo napadača :D :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 nov 2012, 19:07

LateraleSinistro je napisao/la:Meni licno nece bit tragedija ako ispadnemo jer po mom misljenju ne mozemo osvojit LP. Sutra vala ne mozemo izgubit, ako ispadnemo dobijamo vise vremena i mnogo vise snage za odbranu scudetta sto mi je licno veci prioritet i draza stvar.Sve to iz jednog prostog razloga a to je ne sposobnos dovodjenja postenih napadaca i zbog toga nemogucnost da se posteno borimo za tu LP.Ovako bolje je osigurat prvenstvo pa slijedece ljeto se pojacat.
By the way, ako ispadnemo to znaci da idemo u Europa Ligu, a ja odmah Conteu predlazem da stavi drugu ekipu i djecu nek igraju pa ako ispadnu odmah tim bolje, jer ono takmicenje i smijuriju ne trebamo ni igrat, trosit se bezveze a zarada ...
realno grijesis.. ako ikad treba zapeti treba ove sezone gdje su svi englezi kriminalno losi, osim Uniteda koji lose igra al nekako izvlaci poene (vidjet cemo do kada), barca i real nisu nista bolji od konkurencije kao prethodnih godina.. jedino ko me brine su ove Svabe, ma 80% LP ide Dortmundu ili Bayernu, malo je reci da su prejaki i konstantno igraju dobro bez oscilacija..

mozda nemam tog klasnog napadaca kao sto ti kazes, a nemoj da krivis upravu jer nije do njih vec do mnogo vecih stvari (pare=italija ne ide, niti klasni napadac u serie a), jedino ako ne napravimo uspjeh u ligi prvaka pa da tako privucemo.. al opet ko ima jaku odbranu kao Juve? djaba Fergiju i RVP i Runi kada odbrana puse ko luda i svaku tekmu primaju golove.. nadje se kod nas vazda neko da ga ubaci u mrezu, Vidal 9 puta :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 19 nov 2012, 20:06

dok je god porez u italiji 50% juventus nikad nece dovesti skupog napadaca, jedino da im se posreci i dovedu dobrog igraca za male pare primjer Vidal il Asamoah pa i Lihštajner
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 nov 2012, 20:48

Ima li kakvih smjelih prognoza? :)

Treba biti realan pa reći da će biti teško, preteško.

Chelsea u startu ima povoljan rezultat i prostor za kalkulacije. Znaju da moramo napasti i onda na toj bazi mogu odigrati svoj meč, kontre preko ultra brzih i talentovanih igrača kao što su Hazard, Mata, Oscar pa i neugodni Ramires.

A Italijan na klupi, nije mu strano odigrati na nulu.

Šta očekujem, očekujem da se nećemo zaletiti odmah, lagano stiskati, mi smo ovakve mečeve znali igrati pod Capellom, sve do 70 minute se čeka, a onda se krene na sve ili ništa.

Da budem iskren, čak i rani gol nije garancija uspjeha, Englezi su nama nezgodni rivali, nemamo tu ni sreće i često i glupe golove primamo, prekidi, kontre.

Moramo odigrati najbolje što možemo, moramo pogađati, a ako ne, kaznit će nas kontrama, tu moramo biti nevjerovatno oprezni.

Ja sam jedan od onih koji smatraju da ako prođemo grupu, idemo na 1/2 finale minimalno.
Ako ne prođemo, EL je tu, mada sumnjam da će se tu ići ozbiljno pored Serie A, mada se sa Conteom nikada ne zna, on ne voli gubiti ni prijateljske mečeve.

Hajde da bacim ipak prognozu, dobijamo 2-1. :?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 19 nov 2012, 21:14

Sjetih se da je isteklo vrijeme predviđeno za onaj avatar, mada sam se već navikao bio. :lol:

Što se tekme sa Chelseajom tiče.... Oni su aktuelni evropski prvaci, iskustvo je na njihovoj strani i tako se treba i postaviti. Ne naravno da se bojimo, jer mislim da smo objektivno bolja ekipa od njih, ali ove navedene činjenice nisu zanemarive u jednoj ovakvoj utakmici.

Srljati nećemo sigurno, jer i sa bodoim ostajemo u igri i sve je u našim rukama do zadnjeg kola, što je najvažnije.

Oprezno, pametno i nadam se da će nas sreće poslužiti aBd. Ova dva čovjeka na avataru bi mogla presuditi. 1:0 za nas.... aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 19 nov 2012, 22:40

juventus nema srece, dok čelsi ima, zato sumnjam da ce juventus pobjediti, jos ako ne bude Vucinica bice guravo

ova ekipa sigurno ima snage i karaktera da pobjedi, ali ce im sutra biti potrebno puno srece, neko vecer je nisu imali valjda sutra bude bolje

prije par godina u torinu je bilo 2:2, u londonu 1:0, nek ovaj put bude obrnuto

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 nov 2012, 22:59

I ja se najviše bojim te sreće koju ima Chelsea, jer prošle sezone ih je pratila a vidjeli smo i protiv Shaktara, prvo dvije greške golmana Shaktara, pa kasnije i gol u 90+.

Biće teško prije svega jer će oni jako stojati pozadi, a znamo kako su nam napadači "efikasni", tako da sutra vezni red mora biti na 100% da bi dobili utakmicu. Ali nadam se da će i nas sreća poslužiti nakon promašaja koje smo imali protiv Danaca, a i protiv Lazia.

Vučinić bi mogao biti prevaga, ali pitanje koliko je on spreman nakon svih ovih povreda, ali ako ništa neka izmori malo stopera, pa kasnije kad Gio uđe da mu bude lakše prolaziti i mašiti 1 na 1.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 nov 2012, 00:03

DANAS JE DAN ZA POBEDU! ! !
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 00:41

Veceras igram na JUventus :mrgreen: :mrgreen: ,celzi je u ocajnoj formi vec 4 utakmice nisu pobijedili nece valjda veceras.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 nov 2012, 00:52

Momci, nasi su imali srece a isto tako i nesrece koliko-toliko sto se tice LP.. Smijesno je se bojati "nase srece"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 nov 2012, 01:00

Juventus je bolji i uigraniji tim.
Vjerujem da mogu nadigrati Chelsea u potpunosti ali da li ce pobijediti, ne zelim da prognoziram jer je onaj Di Mateo najveci nafakas kojeg sam vidio u fudbalu.

Po meni bi u napadu trebali poceti Vucinic i Giovinco a kasnije crnogorca zamijeniti Quagliarellom.
Iako uopste ne znam u kakvoj je formi Matri :mrgreen:

Pirlo bi trebao pokazati kako se igra fudbal i usporavati/ubrzavati tempo same igre.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 nov 2012, 01:05

soxx je napisao/la:Momci, nasi su imali srece a isto tako i nesrece koliko-toliko sto se tice LP.. Smijesno je se bojati "nase srece"
Pišemo u zadnje vrijeme, jer tako stoji. Slažem se da vas je u prošlosti sreća znala napustila, ali u prošloj i u ovoj sezoni to se vraćalo na razne načine.

FC Ljuta Krajina

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 nov 2012, 01:12

Ma pustite se tog faktora srece ako nas uzmu bolji su i obrnuto, ako se uzme ta tekma nadam se prolazu ali opet nista nije gotovo ni blizu.
Alessandro Del Piero !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 01:13

Sutra ako se pobijede ove dvije zadnje celzi i sahtar jel siguran prolaz ili se zavisi od druge utakmice.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 nov 2012, 01:17

terabajt je napisao/la:Sutra ako se pobijede ove dvije zadnje celzi i sahtar jel siguran prolaz ili se zavisi od druge utakmice.
Juventus sa 4 boda iz ove dvije utakmice ide dalje kako god, znači i neriješenim rezultatom nije kraj, dok porazom Juventus je završio sa LP za ovu sezonu.

FC Ljuta Krajina

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 01:22

juventus 0244 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Sutra ako se pobijede ove dvije zadnje celzi i sahtar jel siguran prolaz ili se zavisi od druge utakmice.
Juventus sa 4 boda iz ove dvije utakmice ide dalje kako god, znači i neriješenim rezultatom nije kraj, dok porazom Juventus je završio sa LP za ovu sezonu.
Sutra ce biti lakse i ocekujem pobjedu (zbog forme celzija) dok ce u donjecku biti dosta tesko al se moze do boda makar.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 20 nov 2012, 02:10

juventus ce za pobjedu morat uvalit najmanje dva komada jer kako god okrenes zbog silne nafakuše celsi ce dati jedan

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 nov 2012, 09:18

Očekivani sastavi za večerašnji duela sa Plavcima ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.