Jel u Eurima ili u hrenovkama...Sarajlijc@ je napisao/la:Najbolji mladi stoper lige da ode za 100.000 eura, bas su zabari cudni![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel u Eurima ili u hrenovkama...Sarajlijc@ je napisao/la:Najbolji mladi stoper lige da ode za 100.000 eura, bas su zabari cudni![]()
![]()
![]()
Ima li negdje da nismo dolazili?IB2000 je napisao/la:Horde,dolazite li u BN?
Cuj Bandovica.kanarinac je napisao/la:ljudi hazica suljica i bandovica zamijeniti na zimu nekim boljim igracim ostavit ove igrace do ljeta i nasa je titula 100 %
Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li negdje da nismo dolazili?IB2000 je napisao/la:Horde,dolazite li u BN?
Nemojte nas udarat samoIB2000 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li negdje da nismo dolazili?IB2000 je napisao/la:Horde,dolazite li u BN?
Samo vi dodjite,i to u sto vecem broju
Apelujem na nekog iz uprave ili porodice Dupovac, ako čita forum, ima ovdje jedna žena, izlijeva strave izvrsno, pa na PM broj telefona
Pa Dupovac ne može igrati ni za Pofalićki! Sramota!
Mnogo je ovdje nekvalitetnih igraca prije svih nase djece koja nisu zaluzila rang Unisa a kamoli sta vise,dok god budu igrali igraci koji mozak nikad ne koriste od nas nema nista,ovdje prije svih mislim na glupog Dupovca,koji fudbal igra napamet
ovo je nasa realnost..said- ronaldo..aha bas jeste..nek ide u tri lijepe i on i suljic i debil dupovac..je.em ti i nase dizanje i ku.cenje...jedino mi je zubanovicev go teze pao od ovoga..ovo je katastrofa..
citava zadnja linija nam treba pa ne mogu da vjerujem da kakvi igraci igraju u sarajevu,vezni red onaj sunjevaric kakva krampa bolji comor od njega,pojacanja u veznom redu nam trebaju isto kreativac i jos jedan trkac sa sesarom pa ce neko od njih odigrati dupli pas koji nisam vidio u ovoj utakmici kakva zalost bezidejnost toliko sam se iznerviro da bi od muke plako ako udju u nasatavk prvenstva sa ovom odbranom i bez pojacanja u veznom redu znaci opet borba od 3-5 mjesta titula nema šanse s ovom ekipom
Ma neka nama Čmara, pardon Čomora i Dupovca, puuuuu
I ja zbog ovih igrača odgadjam iftar kod roditelja, odgađam more sa ženom i djecom????
Čomoru i Dupovcu, a pogotovo Joviću ni dragi Allah ne može pomoči a kamo li psiholog
A šta vi očekujete od Torlaka? Pored Dupovca kakav je bio večeras, ni Terry ne bi bio dobar. Jeste li svjesni da je Dupovac u par navrata uspio da sam sebe izdribla i pobjegne od lopte iako ona stoji? Zamjerate čovjeku što povlači loptu? Pa to zamjerajte veznom redu koji je bezidejan cijelu utakmicu, a onda Sedin iz tog očaja pokuša nešto uraditi.
Dupovac je presmijesan, on od onog autogola protiv Veleza nije dosao sebi, preslab u duelima a o postavljanju u igri da ne pricam
Moji dojmovi s sinoćnje utakmice i plan kako dalje:
-Jović - out
-Šunjevarić - out
-Zlatković - out
-Hadžić - out
-Čomor - out
-Dupovac – out
Svi postovi sa iste teme.Dupovac - momak je od one generacije možda i najviše obećavao, al' nekad od onog autogola protiv veleža momak nije sav svoj. Levski je odigrao kako je odigrao, možda dobio i par pluseva za ta dva meča ali ruku na srce preko leđa u globalu odlično odigrane odbrane cijelog tima, on se samo nekako uklopio u to, ništa više. Ne može igrati prvu postavu.
To je to, medjutim ako statut ne prodje(bog zna sta ce se desiti sa upravom) ili prodje minimalnim pragom mi moramo prodati bar 2 igraca za pare, po 200 milja eura i nama dosta, ali jednostavno cemo morati.svi se mi nadamo da to nece biti Said ali ima jos igraca koji se mogu prodati ,lagano nadoknaditi, dovesti pojacanja i da ostane love.mirsonii je napisao/la:Ako statut prođe nije to baš sve tako crno, ipak slažem se da trebamo prodati Amera ali samo za pravu cijenu a ona je 400 000 eura.
Ni 1000 eura manje, napravili smo određene pomake odkako je nova uprava tu, bit će para i od uefe, Radovac također najvjerovatnije ide za fine pare na zimu. Samo smireno i po pobjedu u Bijeljinu, neophodna je.
Jos mjesec i po mescini stim da je prije heftu poceo drugi krug kad veliki ulagaci mogu ulagati, kao i mali naravno.terabajt je napisao/la:Kako napreduje to sa statutom , do kada je rok za te uplate?.
Jeli istina da je skupljeno samo 82.000KM do sada?samosarajvo je napisao/la:Jos mjesec i po mescini stim da je prije heftu poceo drugi krug kad veliki ulagaci mogu ulagati, kao i mali naravno.terabajt je napisao/la:Kako napreduje to sa statutom , do kada je rok za te uplate?.
U prvom gdje je bilo ograniceno na male nije ni 100 milja skupljeno
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, Dave, Galantni, Haksss, JavierBosnia, Konzerva, Kyle88, laznokrilo, MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 72 gosta.