Nordsjelland - Shachtar 2
Juve - Chelsea oba daju
Galatasaray - united oba daju
valencia - bayern oba daju
kvota oko pet i nesto na 10 uplatu? dobitak znaci nesto preko 50KM.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
deno_TM87 je napisao/la: Hertha - St.Pauli(SP) 1X 1.20 1:0![]()
Roma - Torino(L8) 1X 1.25 2:0![]()
West Ham - Stoke 1X 1.25 1:1![]()
Cambuur - De Grafschap zg 0-3 1.55 2:0![]()
Rapid Bukurest - Gaz Metan zg 3+ 1.90 2:1![]()
Real Sociedad - Vallecano pik 1 1.50 4:0![]()
Will 1900 - Lugano zg 3+ 1.55 1:1![]()
Olimpija - Partizan/(73.5) 2 2.05 82:86![]()
Kvota: 26.40
Uplata: 1.00
Slabo jbg. I bolje što nisam igro, isto da sam znao.dijabola je napisao/la:Ja iskreno danas ne igram ništa, al evo par prijedloga da se nađe:
Charlotte-Milwaukee under 194,5 @ 1.95
Despite the result, coach Scott Skiles called his team's defense "embarrassing."
"You want to stop the other team," Dunleavy said. "You want to keep them below 90 points."
Charlotte se navodno uzda u dobru odbranu, koja je više borbena nego dobra, al po meni je i to dovoljno da te protivnik ne zatrpa previše. Valjda ovi Bucksi cijene mišljenje svog trenera. Doduše kvota je u porastu, valjda se većina ne slaže sa mnom...
Washington-Indana (-3,5) h2 @ 1.85
Očajni i jedni i drugi, samo prvi očajniji od drugih. Pacersi ako ovako nastave neće ni playoff uhvatiti, a mislim da ovo mogu dobiti čisto na snagu. Može i under 183,5, kvota je pala na 1.65, očekuje se krv na terenu jer domaći žele izbjeći najgori start u historiji franšize (0-9), a gostima je skoro pa must-win. Meni se ipak više sviđa pobjeda gostiju s hendikepom.
Edit: I da, Spursi s hendikepom od 4,5 @ 1.85 bi trebali dobit. Osveta je ku.rva, naročito ako ti se trener zove Greg Popovich pa ti ne dozvoli da istu grešku praviš dvaput.
darknes001 je napisao/la:Real Sociedad - Vallecano tip 1X
Otelul - Vaslui tip X2
PAOK - Kolossos Rhodes tip 1
http://prntscr.com/k35yj" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETNO SVIMA
Jako dobrih prijedloga se ovdje moze naci

nekako najskakljiviji mi Mainz, Dortmun poslije ut. CL, manje odmora za njih, a Mainz cini mi se nije bas los protivnik:
Pazi United je proso kao prvi tim iz grupe tako da ne vjerujem da ce ic na neku pobjedu al opet bi mogli dat golGGManUtd je napisao/la:Mislio sam ovo na vise para uplatit, mislim da ce biti dosta golova i da ce bar po jedan svi dat, vase misljenje?![]()
Sad sam gledao United igra bez Rooneya, Van Persiea, Evre, Ferdinanda, igrat će izmjenjeni sastav jer Ferguson izjavio da odmara svoje glavne igrače.....;)sad nisam siguran u dvojku više me vuče na x......fukara87 je napisao/la:ovaj par Galatasaray - Man Utd je navlakusa da se igra na domacine, jer gledam svi nesto uplacuju i igraju keca na Galatu a realno na njih ne bi nikad odigro bez obzira sto je Man Utd obezbijedio 1 mjesto, mislim da ce Manchester zavrsit sa svim pobjedama u grupi, zivi bili pa vidili
Ma dovoljno da igra Hernandez i eto ti golovasodagrad je napisao/la:Sad sam gledao United igra bez Rooneya, Van Persiea, Evre, Ferdinanda, igrat će izmjenjeni sastav jer Ferguson izjavio da odmara svoje glavne igrače.....;)sad nisam siguran u dvojku više me vuče na x......fukara87 je napisao/la:ovaj par Galatasaray - Man Utd je navlakusa da se igra na domacine, jer gledam svi nesto uplacuju i igraju keca na Galatu a realno na njih ne bi nikad odigro bez obzira sto je Man Utd obezbijedio 1 mjesto, mislim da ce Manchester zavrsit sa svim pobjedama u grupi, zivi bili pa vidili
Druze Shaktar 2 ko dvije munare, ako vec hoces hrabrije onda to nek bude ovako.BenjooJutub je napisao/la:Za malo hrabrije, probajte..
Sahtar X
Celtic 2
Lile X
Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda..Ovi igraci su u opticajufukara87 je napisao/la:Ma dovoljno da igra Hernandez i eto ti golovasodagrad je napisao/la:Sad sam gledao United igra bez Rooneya, Van Persiea, Evre, Ferdinanda, igrat će izmjenjeni sastav jer Ferguson izjavio da odmara svoje glavne igrače.....;)sad nisam siguran u dvojku više me vuče na x......fukara87 je napisao/la:ovaj par Galatasaray - Man Utd je navlakusa da se igra na domacine, jer gledam svi nesto uplacuju i igraju keca na Galatu a realno na njih ne bi nikad odigro bez obzira sto je Man Utd obezbijedio 1 mjesto, mislim da ce Manchester zavrsit sa svim pobjedama u grupi, zivi bili pa vidilipa vidjet ces kako ce ovaj izmjenjeni sastav igrat
Ma neslusa mene nista ovih danaelninho_resTO je napisao/la: Memfis Denver H1 5.5
Chrarlote - Milvoki 2
Igraci me neslusaju ovih dana ali ako morate na nekom lijevom listicu bi stavio Maya over , Jeferson under , Smith over.
Ovo je bas lupanje a ne za hrabrije Sahtar ne smije nije da ne smije nece kiksat vecerasBenjooJutub je napisao/la:Za malo hrabrije, probajte..
Sahtar X
Celtic 2
Lile X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.