harishp je napisao/la:amEl_rooB je napisao/la:Rekordmeister je napisao/la:Neki neopisiv osjecaj imam da ce Salih ili dati gol ili pocrveniti,nemoze da odigra jednu normalnu rolu u ovom klubu u zadnje vrijeme.

Prije ce biti ovo drugo
Ne,stavrno si upravu za ovo navedeno,al eto ima podrsku navijaca Hoffenheima sto pocinje u prvi 11,pisu da im je drago

Najprije trece koje ptice zlosutnice nisu napisale

.
Naime Sejo je bio najbolji igrac Hoffe danas.I svabski komentator je sto puta danas to ponovio.Iako su izgubili,uopste nisu lose igrali,pogotovo Sejo,bilo ga je svadgje i na lijevoj i desnoj strani.Wolfsburgu svaki sut ulazio u gol ili tri suta na gol ,tri gola i uz to imali su vrlo raspolozenog Benaglia.
Sto se tice normalnog ili ne,problem im je Babbel koji veze nema i tip se totalno izgubio.To jest i ono teke sto je znao,uprskao svojim blesavim inatom.
Sto prije metla ovom,vise sanse da se Hoffa dokopa,makar sredine tabele,jer imaju tim za to,ali ih nema ko voditi.
Nesto slicno kao i sa
Chizburgerom,samo ovi se malo vise zaduzili u kupovini igraca pa k'o fol bolje stoje

Mislim Hare da imas pravo,nije los ovaj Hoffenheim,imaju dobre pojedince,bar za sredinu.
I ja mislim da Babbel treba otici,s novim sefom koji zna znanje mislim da bi i Hoffa proigrala mnogo bolje.
Odlicno je Sejo odigrao zadnju.
Ja sam nekako zavolio Hoffenheim jos od one Vedine strasne polusezone.Strasni su tad bili,ubojit napad Ibisevic/Ba/Obasi,Eduardo iza,s Sejom i Gustavom u sredini,Ibertsbergerom i Beckom na bekovima i Comperom nazad,sjajna forma D. Hassa na golu,cinili su senzciju Bundeslige te polusezone.Mislim da ih je Rangnic Ralf tad vodio i izgeldali su sjajno na terenu