U J*** ti zivotHZ_ilidzaa je napisao/la:Sarajlijice , evo je za te'
[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako zaraditi 46.5KM?? Jos mi samo toliko treba. Prihvacam sve prijedloge i ponude, osim seksualnih.
znaš da postoji samo jedan odgovor kad si na sportskom forumu - kladionica
ili budeš statista u snimanju nekog filmića ili reklame
ili prodaš bakar
ili prodaš stvari koje ti ne trebaju
ili jednostavno posudiš od nekog.
ili budeš statista u snimanju nekog filmića ili reklame
ili prodaš bakar
ili prodaš stvari koje ti ne trebaju
ili jednostavno posudiš od nekog.
kupi od mene za 100km
Treba mi pomoc hitno.
Instalirao sam PES 2012 i kada ga pokrenem nakon nekoliko trenutama, kada udjem na exibiton match ili nesto, izbaci me. Primjetio sam da detektuje da imam 64MB VRAMA, sto je nelogicno jer sam kompjuter kupio prije 3mjeseca. Vidio sam da neki to rijese pojacavajuci iskoristenost grafike jer im je NiVidia graficka, ali u mene je Intel graficka i ne znam kako to preko nje uraditi. Pls help.
Instalirao sam PES 2012 i kada ga pokrenem nakon nekoliko trenutama, kada udjem na exibiton match ili nesto, izbaci me. Primjetio sam da detektuje da imam 64MB VRAMA, sto je nelogicno jer sam kompjuter kupio prije 3mjeseca. Vidio sam da neki to rijese pojacavajuci iskoristenost grafike jer im je NiVidia graficka, ali u mene je Intel graficka i ne znam kako to preko nje uraditi. Pls help.
Nad nama nebo ima da gori!
ako ti je bas hitno mozes naci neki nakit u kuci neki lancic ili narukivicu i odes do zlatara i prodasDonnie Darko je napisao/la:Kako zaraditi 46.5KM?? Jos mi samo toliko treba. Prihvacam sve prijedloge i ponude, osim seksualnih.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- legenda reala
- Kontakt:
Amare,Denga, Emire ima li ovoga kod vas na tribini
http://www.klix.ba/sport/nogomet/huliga ... /121121031" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/sport/nogomet/huliga ... /121121031" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- TheVerminator
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/evrop ... /121121143" onclick="window.open(this.href);return false;
Denga se širi po Evropi

Denga se širi po Evropi
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
TheVerminator je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/evrop ... /121121143
Denga se širi po Evropi![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
to da sulejmana gledas ?likma23 je napisao/la:Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta
Necu ja, hoce roditeljijasmin10 je napisao/la:to da sulejmana gledas ?likma23 je napisao/la:Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahah

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
gledajte ti i babo na netu Dzeku, a pustite mamu da gleda na TV-ulikma23 je napisao/la:Necu ja, hoce roditeljijasmin10 je napisao/la:to da sulejmana gledas ?likma23 je napisao/la:Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta. Otac i ja hocem gledat Dzeku a mama Sulejmana
![]()
![]()
- TheVerminator
- Kontakt:
Šta to radiš po Evropi bolan?Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahah![]()
![]()
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Slatinash_7 i 4 gosta.