FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

terabajt
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 11:51

bparena je napisao/la:Al me nasmija "neko sa Balkana" :D No moro sam cenzuru zbog psovki, ali sve u svemu covjek ima 100% ispravan stav prema ovom "golmanu". :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Ovo je montaza uopste nije psovao valdezu ima drugi video pravi potrazi na youtube.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 nov 2012, 12:14

Ja i jesam nasao na youtube ali sam isjekao one gadne psovke Boga :(
Ovo je isjeceno iz tog videa i ako je neko montirao nisam ja. U svakom slucaju me nasmijalo. :)

p.s. inace ja sam 10x gori bio nakon ove maestralne intervencije. I tad a i nakon svih naknadnih njegovih bravura. :) Naravno da ne upotrebljavam te usiljene ateisticke psovke. :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 20 nov 2012, 12:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 nov 2012, 12:15

Očekivani sastavi za meč na Luzhnikiu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 nov 2012, 12:27

M4kaveli je napisao/la:
I naravno da Pepe nije izvor svog nogometnog zla nego the special one.
mislim da postaješ smiješan više sa ovakvim izjavama, zaista.
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 nov 2012, 12:29

Opa 3-4-3 ali kakva postavka igraca :lol:
Gotovo je nemoguce pogoditi Vilanovinih 11 i kako ce to izgledati na papiru ..

U zadnjoj liniji nema pravog beka.
Alba u sredini :mrgreen:
Svidja mi se pozicija Fabregasa a Iniesta moze odlicno odigrati i na krilu.

Samo nek bude otvorena utakmica pa da Spartak primi jednu petardu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 nov 2012, 12:48

Sa Titom se nikad ne zna :mrgreen: kad njega nikad dva puta istih pocetnih 11 igraca, nisu izašli na teren....ovo je jedno 275 nova startna postava :D samo što ovaj put i formaciju mjenja :shock: :lol: ovo 3-4-3 može biti mač sa dvije oštice, uzimajuci u obzir kvalitet "odbrane" ove sezone....i sa cetvoricom u zadnjoj liniji su dosta ranjivi i primaju dosta golova, a veceras u Rusiji :? vidjecemo na što ce to liciti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 nov 2012, 12:56

Igraju ofanzivno ali pravo se bojim odbrane i nasih sporih bokova na njima. Pike smusen u sredini i vidjecemo na sta ce izac. Cesc je na idealnom mjestu i nadam se bar jednom golu vanzemaljca. Ocekujem pobjedu bez obzira na sporost i smusenost u odbrani.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 nov 2012, 13:01

S pravom se svi pribojavamo odbrane, posebno prekida.
Pored stopera koji je neophodan, nebi bilo loše dovesti i jednog golmana vec sad u narednom prelaznom roku...ako ništa radi konkurencije ovoj dvojici koji slabo uljevaju povjerenja.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 20 nov 2012, 13:32

Ima da nas Emenike i Ari poderu u kontrama, ako ovako ostane.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 nov 2012, 13:37

RajKoothrappali je napisao/la:Ima da nas Emenike i Ari poderu u kontrama, ako ovako ostane.
Nije mi samo jasno da smo sredinu i napad doveli skoro do savrsenstva, a isto tako imamo odbrano savrseenu za neke 5te lige. :o

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 14:06

Odma negativni komentari pa seltik je bio incident i naredni poraz se nece desiti sig 2-3 mjeseca ni u jednom takmicenju. Veceras hladno 1-3.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 nov 2012, 14:17

terabajt je napisao/la:Odma negativni komentari pa seltik je bio incident i naredni poraz se nece desiti sig 2-3 mjeseca ni u jednom takmicenju. Veceras hladno 1-3.
terabajt buraz ne kontam zasto mislis da su negativni komentari. Pisemo ono cega se s osnovom najvise bojimo. Ovdje ljudi godinama prate blaugraninu igru i mnogi ce se sloziti da klub nikada nije bio bez odbrane kao do sada. Niko se nije ni osvrno na Celtic a kad bi se osvrnuli opet bi nasli krivce u sporoj i izgubljenoj odbrani. Niko ne kaze da Inter, Chelzi i Celtic nisu pobjedili, ali koliko je u tome zasluga neozbiljnosti Barcelone i ocajne odbrane neka svak to prosudi. Naravno oni koji su jedva docekali rijetke poraze blaugrane reci ce da su ti timovi zgazili Barcelonu. :). Ali onda se sve vrati na normalu i svima im klecaju koljena kad im je nas tim protivnik. :)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 20 nov 2012, 14:30

sviđa mi se očekivani sastav

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 nov 2012, 14:48

danas ne smije biti opustanja kao prethodnih utakmica.jednostvano se mora pobjediti i osigurati prolazak.

kakav god sastava da izadje sve osim pobjede je lose.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 nov 2012, 16:04

Ne samo Iniestu na krilo Tito dragi. :(

Najviše sam ga zbog toga gotivio, zato jer nije nikad Iniestu gurao na krilo kao Pep, a gle sad...nedaj Bože da je ovaj sastav tačan, pu.

edibarca
Kontakt:

Post Postao/la edibarca » 20 nov 2012, 16:33

bome večeras sve osim pobjede je loše!! FCB ♥
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 nov 2012, 17:09

Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pedro, Messi

Znaci Cesc opet lažna devetka....Villa i Puyol na klupi

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 nov 2012, 17:12

mandraX je napisao/la:Ne samo Iniestu na krilo Tito dragi. :(

Najviše sam ga zbog toga gotivio, zato jer nije nikad Iniestu gurao na krilo kao Pep, a gle sad...nedaj Bože da je ovaj sastav tačan, pu.
Sustinski to nije nesto novo za Inijestu. Ako ga bolje pratis primjetices da se on cesto "vuce" po outliniji.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 20 nov 2012, 17:15

ripper je napisao/la:Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pedro, Messi

Znaci Cesc opet lažna devetka....Villa i Puyol na klupi
E ovaj sastav je vec dobar. Puyola jos ne treba previse forsirati sad dok je Pique tu, Mascherano sigurno lakse moze igrati u toj opciji.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 nov 2012, 17:16

Klupa: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Dos Santos, Villa, Deulofeu

Tello ce veceras biti na tribinama Luzhnikia, a mladi Deulofeu na klupi

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.