odigraj porto-dinamo 1X, to sigurno prolazi, samo što ćeš morat čekat do sutradijalog je napisao/la:**** ti ove uslove u našim seoskim kladionicama.
trebam par kvote 1.0001

ako ti treba za danas, ja bih igrao šahtar daje gol - 1.05 kvota
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
odigraj porto-dinamo 1X, to sigurno prolazi, samo što ćeš morat čekat do sutradijalog je napisao/la:**** ti ove uslove u našim seoskim kladionicama.
trebam par kvote 1.0001
Sta si se prepo brate, najigraniji je par to danasdijalog je napisao/la:ubacujem barsa gol
neka nam je bog i messi na pomoći
Ma bice tu najmanje 20 suteva po golu od strane barse, moli boga da bar jedna udje u mrezudijalog je napisao/la:ubacujem barsa gol
neka nam je bog i messi na pomoći
Pa nema logike da igraju ala bunker jer ispadaju ljudi, tu bi Barsa mogla malo ocepiti danas. I ovo Juve Celzi oba daju gol, ko zna, mogla bi biti teska tekma, ono najavljuju suprotno ali lazu.dijalog je napisao/la:ma mislio sam barsu ali sam odustao. bolji su ali meni treba nesto ala psg-dinamo, da je totalno sigurno... ovi rusi će udarit bunker i ne bi me čudilo ni da ostane 0:0... a šahtar neću, gledao sam ove protiv juventusa kod kuće...
viler je napisao/la:Svi ste vec ispisali 300 danasnjih tiketa, ne znam cemu sve to. ajde da netko obrazlozi listic i svaki par, al ovo nema smisla...(cast izuzecima)
Galatasaraj mora pobjediti ako žele ostati u priključku, mada mislim da neće pobjediti al će zabit barem jedan pogodak. Mančester igra sa istom ekipom koja je Čelziju prije dvije sedmice utrpala 3 komada u kupu.BenjooJutub je napisao/la:Galata - Mančester OBA DAJU
Šefild - Crewe 1
Valencia - Bajern Više od 2,5 gola
Nordsj. - Šahtar 2
KAC - Medveščak 2
Kvota: 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.