FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Kao neko ko je iskren i kao neko ko uglavnom utakmice kluba posmatra sa tribine ne želim ulaziti u detalje oko eventualnih dogovora...jer time ću uvek imati oponente tog mišljenja,želim verovati kako je ona pobeda Zvezde sinoć čista i zaslužena... ma koliko mi bilo teško i samom poverovati u to...
Dakle odigrali smo odlično prvo poluvreme gde smo apsolutno dokazali da smo kvalitetniji tim,međutim u drugom poluvremenu jednostavno kao da je izašlo drugih 11 igrača,igrača koji su u mislima negde drugu,ljudi koji su došli da odrade tih 45 minuta kao da je sve već unapred izgubljeno,kao da je rezultat 5:0,a ne 1:2.To je ono što istinske grobare boli,više od bilo kakve priče o dogovoru ishoda.
Miljković je još jednom pokazao da je konstantno najgori fudbaler ove ekipe,i to ne samo ove već svih generacija u poslednjih 5 godina. Ostojić pa više ni sam čovek ne zna šta o njemu da misli,jednostavno nije dorastao za ove velike utakmice,slobodno se tu može spomenuti i Tomić koji je prošle sezone bio naš najbolji fudbaler ove evidento igra iz nekog moranja,želeo je otići, nisu ga valjda pustili.....
Sve u svemu ovo me kao Grobara itekako boli,ne samo igra već i neke druge stvari mnogo više...
Dakle odigrali smo odlično prvo poluvreme gde smo apsolutno dokazali da smo kvalitetniji tim,međutim u drugom poluvremenu jednostavno kao da je izašlo drugih 11 igrača,igrača koji su u mislima negde drugu,ljudi koji su došli da odrade tih 45 minuta kao da je sve već unapred izgubljeno,kao da je rezultat 5:0,a ne 1:2.To je ono što istinske grobare boli,više od bilo kakve priče o dogovoru ishoda.
Miljković je još jednom pokazao da je konstantno najgori fudbaler ove ekipe,i to ne samo ove već svih generacija u poslednjih 5 godina. Ostojić pa više ni sam čovek ne zna šta o njemu da misli,jednostavno nije dorastao za ove velike utakmice,slobodno se tu može spomenuti i Tomić koji je prošle sezone bio naš najbolji fudbaler ove evidento igra iz nekog moranja,želeo je otići, nisu ga valjda pustili.....
Sve u svemu ovo me kao Grobara itekako boli,ne samo igra već i neke druge stvari mnogo više...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ima li neko ko je upucen da napise zasto su ove dvije frakcije navijaca Partizana posvađane, sta hoce jedni, sta drugi ? Uglavnom ta cjela prica me interesuje.
Moze i na pp ako je zabaranjeno pisati na o navijacima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
alcatraz je murija, zabranjeni su prava pricaElegant je napisao/la:Ima li neko ko je upucen da napise zasto su ove dvije frakcije navijaca Partizana posvađane, sta hoce jedni, sta drugi ? Uglavnom ta cjela prica me interesuje.
Za zivot cijeli!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Na kraju se svodi prica na to ko ce da vlada tribinom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- djoleprijedor
- Kontakt:
Zeznu se ja malo više..HOPLIT je napisao/la:Djole zeznu se ti malo
A šta reći o onome sinoć? Dva totalno različita poluvremena Partizana..od sjaja do očaja...Sve nešto kontam da je Lazar ubacio onu loptu kod 1-2,onu što je "frljoke" šutnuo pored gola,da bi se tu utakmica rješila...Ali daleko od toga da njega krivim za ishod...Što se mene tiče,Lazar Marković i Mitrović su jedini što zaslužuju pohvalu za igru..donekle još Smiljanić koji "grizo",tukao,zalagao se,ali nerjetko i ispadao,ali ipak može dobiti prolaznu ocjenu....
ALEKSANDAR MILJKOVIĆ I ALEKSANDAR LAZEVSKI SU DVA NAJGORA BEKA U PARTIZANOVOJ ISTORIJI ,DUGOJ 67 GODINA!
Naročito ovaj prvi kreten,Miljković..igrač koji je najviše štete donio Partizanu..preko Sampdorije,Genka,sad protiv CZV i još bezbroj utakmica..Čovjek koji nije zdrava ličnost,a koji o fubalu nema blage veze...KATASTROFA..Je.bo ga onaj što ga drži,ne samo u prvom timu,već uopšte u FK Partizan...Ja glavu svoju dam što bi taj mogao igrati u Rudaru iz Prijedora,samo da dođe kao anoniman..svak me je.bo što bi bio prvotimac!A onaj mutavi Makedonac isto škart od igrača...Lazović i Kasalica su se zajebavali sa njim po lievoj strani..sprdali,,ono je bilo smiješno gledati...Eeee muko moja...Ostojić mali,kikso kod 3.gola..treba nemu još pre da jede dok postane igrač...Ivanov nije ni bio toliko loš,opet najbolji u odbrani...ali se uklopio u sivilo zadnjeg reda....Nikola Petrović?! Ljudi moji,jel on stvarno golman!?Onako kako on brani,mogao bih ladno i ja...šta me pogodi-pogodi,a što pogodi okvir gola -gol je!RADIŠA ILIĆ JE BUFON ZA NJEGA.
Srednji red se raspao u 2.poluvremenu..Saša Marković?! Ja stvarno ne znam šta je on igrao!Ispao je kod 2.gola pa nekih 15 metara,ladno..u napadu ga nije bilo,a u dobrani ko muva bez glave..O njegovoj kreativnosti kao tadnjeg veznog,da ne pričam...Strašno....Sale Ilić ,kaputen se trudio,podjelio nekoliko lopti,ali isto slabija partija..jednostavno nije ni imao s kim da igra u 2.pol....Tomić?Jel taj čovjek igrao sinoć uopšte!Katasrofa..Jedino vrijedno pažnje je ona njegova super lopta ,Lazoviću čini mi se,kada je Zvezdi napravio šansu kod 2-2....Mitrović solidan,imao malo upotrebljivih lopti....
Vermez je sinoć dokazao da je loš trener...LIk ima 1 ozbiljnu utakmicu u domaćem prvenstvu za polusezonu,i on postavi igru da se BRANI od jedne Zvezde koju Jagodin,OFK i Spartak iznadimaju!
Mens sana in corpore sano.
Mila majko što uoošte odoh i toliki put prevalih da bi gledao predstavu?! Serem se ciganima na ovom dogovoru ali više se serem našem rukovodstvu koji je ništa manje nego ogroman keš uzeo, a Đurić i Ružić prodadoše sveto ime Partizana poput Tadića i slučaj zemlja Srbija....
Ne mogu vjerovati da u 142 derbija nikada nije bilo prelaza,da je uvijek bilo priča o dogovoru i svemu,ali kad sam čuo šta se priča na samoj Marakani sve mi je bilo jasno,a naših pređenih 500 kilometara ko J**+,koga briga što smo pola invalidnine dali da pratimo jedini klub...pored svega pjevali smo i grmili,pored sve te izdaje predsjednika nam dragog..... Stidite se izdajnici prokleti - marš iz Partizana......
Ne mogu vjerovati da u 142 derbija nikada nije bilo prelaza,da je uvijek bilo priča o dogovoru i svemu,ali kad sam čuo šta se priča na samoj Marakani sve mi je bilo jasno,a naših pređenih 500 kilometara ko J**+,koga briga što smo pola invalidnine dali da pratimo jedini klub...pored svega pjevali smo i grmili,pored sve te izdaje predsjednika nam dragog..... Stidite se izdajnici prokleti - marš iz Partizana......
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
ne da smo losi nego smo katastrofalni tj nikad losiji bili nismo ali smo sinoc uspeli da vas spustimo na nas nivo i pobedimo zeljom srcem i borbenoscu. Sto se tzv trenera oba tima tice - to je jedan zestoki - cripple fightdjoleprijedor je napisao/la:Zvezda je i dalje lošije kvalitetom od nas,ali su ljudi sinoć zasluženo pobjedili i ja im čestitam. ĐURIĆ JE RAK PARTIZANA,I DOK NE ODE ON I CJELA UPRAVA I STRUČNI ŠTAB,NA ČELU SA VERMEZOM-NEZNALICOM,PARTIZANU NEMA NAPRETKA.HOPLIT je napisao/la:Djole zeznu se ti malo
Derbi je iza nas ali toliko kontroverzi prisutno.Od udaranja Đurića od strane Božovića,do razgovora glavnih ljudi Partizana sa Džajićem prije utakmice,do tog fascinantnog preokreta,gde je gluma bila sastavni deo jedne samo naizgled velike pobede.... Naravno tu je i arbitar koji je pretio pojedinim igračima Partizan baš kao i neki klipan koji je na poluvremenu ušao u našu svlačionicu i vređao Lazara....
Sledi tekma sa Smederevom trenutno najgorim timom u ligi tako da sve osim pobede bilo bi neuspeh.
Sledi tekma sa Smederevom trenutno najgorim timom u ligi tako da sve osim pobede bilo bi neuspeh.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Gore od svega što je Lazar već prodat..... 
Danas je Vermezović izjavio nešto u stilu "Davaća Lazar golove ali ne u dresu Partizana".... Napolje bagro iz uprave.
Danas je Vermezović izjavio nešto u stilu "Davaća Lazar golove ali ne u dresu Partizana".... Napolje bagro iz uprave.
- alan_kardec
- Kontakt:
underPFC je napisao/la:Derbi je iza nas ali toliko kontroverzi prisutno.Od udaranja Đurića od strane Božovića,do razgovora glavnih ljudi Partizana sa Džajićem prije utakmice,do tog fascinantnog preokreta,gde je gluma bila sastavni deo jedne samo naizgled velike pobede.... Naravno tu je i arbitar koji je pretio pojedinim igračima Partizan baš kao i neki klipan koji je na poluvremenu ušao u našu svlačionicu i vređao Lazara....
naizgled velike pobjede
jel ti to stvarno misliš da je derbi namješten?
o kakvom fascinantnom preokretu pričaš? pobogu nismo vam dali 5 golova nego 2. valjda si nekad u životu gledao utakmicu koja je došla iz 2 u 1.
te priče oko dogovora su presmješne. sastali se džaja i đura u kafiću na marakani i dogovorili da namjeste derbi.
jel to saša ilić glumio? čovjek, dugogodišnji kapiten, koji ima 34 godine i ko zna koliko derbija u nogama. jel to marković namjerno nije htio da zabije gol iz dvije jako izgledne situacije jer je znao da je derbi namješten?
zar ne bi bilo lakše da je, ako je već namješten derbi, partizan pustio zvezdi od početka utakmice, a ne u prvom poluvremenu imaju punu kontrolu utakmice, vođstvo i faktički obezbjeđenu titulu i onda jednostavno puste da zvezda pobijedi.
ovo za mog prezimenjaka božovića
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://www.****.com/vesti/ludi- ... iznenadilo" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan_kardec
- Kontakt:
e sad ovo već sve objašnjava, sve je jasno. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Odmori malo..uzivaj u pobedi kakva god da je.
Da je mozzart jedini u kome su te uplate masovno rađene... već su se ljudi zezali pa dodavali i još koji par manjih kvota....... taj dan se finih para uzelo,mene kladionica nikad nije interesovala a i nikada i ni u kom sport ne igram kontra Partizana! Jer neke stvari pare ne mogu kupiti.....sasagmp je napisao/la:http://www.****.com/vesti/ludi- ... iznenadilo
Kad već derbi namještate, zamislite tek šta na ostalim utakmicama radite?
Nismo ga sami namestili tako da....
Da, šta radite? Koja vam je to po redu?braoolyo je napisao/la:Kad već derbi namještate, zamislite tek šta na ostalim utakmicama radite?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pretpostavljam da su vaši igrači primorani da puste utakmicu?sasagmp je napisao/la:Nismo ga sami namestili tako da....
Al' interesantno je to... mi ne možemo dobiti namještene utakmice sa našim filijalama Jagodinom i Radom, nismo uspjeli osvojiti titulu koja je takođe bila namještena a nešto nam ne ide ni ove godine, u prvenstvu koje je namješteno, naravno. Dok vi sa druge strane dominirate. Svi protiv vas, od vaše uprave preko glavnih ljudi u državi i trenera dunstera a u Evropi nema ekipe koja takve rezultate pravi. Pa čak ni Dinamo čiji vlasnik drži sve u hrvatskom fudbalu kiksa na više utakmica nego vi. Baš čudno. Ekipa sa Jovetićem, Žukom, Moreirom, Dijarom... je svemirski brod za trenutnu ekipu. Miroslav Đukić je Ferguson i za Vermeza i za Stanoja. Koliko je Partizan imao kikseva u to vrijeme?
edit:
I zaboravih, dok ste vi dobijali derbije, priča za svaki pomen namještanja (ostalih utakmica) je bila "Što nas ne dobijete u derbiju, on se ne može namjestiti". Čim ste počeli gubiti, derbi se odjednom može namještati? Nešto slično se kod vas pisalo i prošle godine, nakon onih 1:0 (x bio dogovoren, al' nas cigani zajebali)...
Jbg, Partizan je toliko jaci i superiorniji, da ga Zvezda moze dobiti samo u namjestenoj utakmici! Evo vec 4. put u nizu... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pusti "teoriju zavjere",priča se,naglaba se... Ima i ona da Partizan ne može dobiti utakmicu koju ne može "zatvoriti"(evropa,Zvezda)... ima raznih priča i pričicaalan_kardec je napisao/la:e sad ovo već sve objašnjava, sve je jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.