U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

legenda reala
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la legenda reala » 15 nov 2012, 00:11

ceze je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Kvesić, Travančić, Arežina, Grahovac, pokazali da su dobri igrači i da ima materijala...

Prva je provjera i teško je nešto više reći, ali otprilike sam zadovoljan viđenim protiv Poljske.
Slazem se.
Dodao bi samo jos Zolotica i donekle onog Cerimagica.
Ni ova dvojica nisu gledali utakmicu :mrgreen:
Jel iko primjetio malog Bevaba, pa frajer je ko navijen po strani :roll:

Ne znam stvarno zašto se toliko podcjenjuju defanzivci i mediji i na forumu svi hvale Arežina, frajer ima dobar šut i jednom mu sjela lopta i svi odmah majstor :roll: + odigro 15-tak minuta, šta se to toliko moglo vidjeti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 nov 2012, 00:26

Ja sam pomenuo i Avdića, i Jevtića. :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 nov 2012, 01:57

mozeli neko opisati nase igrace pojedinacno i dati im ocjene?
hvala (nisam bio u mogucosti da gledam utakmicu)
selam

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 15 nov 2012, 13:40

onaj ćevap je dobar bio uz Zenicki duo 8-)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 15 nov 2012, 14:01

Imate li kakav video izvjestaj sa U-21 jucer ?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 nov 2012, 15:09

i mene interesuje utakmica ako ima da se pogleda ponovo vidim na bht1 da neće bit repriza..

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 19 nov 2012, 00:24

Šta je sa malim Sušićem? I on bi morao podnijeti papire za pormjenu sportskog državljanstva, pod uslovom da ga Vlado zovne u U21.

[youtube][/youtube]

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 20 nov 2012, 17:46

levat je napisao/la:Šta je sa malim Sušićem? I on bi morao podnijeti papire za pormjenu sportskog državljanstva, pod uslovom da ga Vlado zovne u U21.

[youtube][/youtube]
zar nije vec bio pozvan?

Gizmo
Kontakt:

Post Postao/la Gizmo » 20 nov 2012, 19:14

pozdrav,

dali neko znam koji igraci vise nemaju pravo nastupa na sljedecim U21 kvalifikacijama , jer po ovoj stranici http://www.transfermarkt.de/de/bosnien- ... 11941.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ima tu mnogo igraca koji su odradili posljednji ciklusa ali su vec presli 21. godinu

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 21 nov 2012, 00:33

Igrači na tom spisku koji su '90 i '91 god. nemaju pravo nastupa u ovom kvalifikacijskom ciklusu (2013-15), pravo nastupa imaju igrači rođeni '92 god. (od 01.01.1992 god.) i mlađi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 nov 2012, 18:47

Juniorski reprezentativac BiH Alden Besic odlazi u Valenciu.Ide prvo na probu,a onda ako se dokaze i na potpis ugovora.Kako mi je rekao odlazi u "B" tim Valencije ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 22 nov 2012, 23:37

Izlvacenje za elitnu fazu kvalifikacija za Evropsko U-19 prvenstvo koje ce se odrzati naredne godine u Litvaniji ce se najvjerovatnije desiti 05. decembra. Šeširići (koji nisu nuzno jakosni) jos nisu finalni, posto jos jedna grupa nije zavrsila kvalifikacije (Finska, Danska, Crna Gora i Kipar). Ta grupa koja se igra na Kipru ima jos dva kola, sa zadnjom utakmicom koja se igra 26. novembra. Ali mi smo zasigurno u trecem šeširu, znaci 100%, a to je treci od cetiri šešira. Svaki šešir broji sedam reprezentacija, a u trecem šeširu su jos sigurno Norveška (nas konkurent iz grupe), Poljska i Rusija, znaci jos tri reprezentacije nisu poznate, a to mogu biti eventualno jos Češka, Irska, Belgija, Švicarska, Bugarska, Slovacka i neka od reprezentacija iz ove neodigrane grupe. Elitna grupa kvalifikacija se igra nekada na proljece sljedece godine. Za ovaj elitni krug kvalifikacija su dopusteni igraci kao sto je bio i za prvi krug kvalifikacija za U-19, a to su igraci rodjeni poslije 01.01.1994. Prolazak dalje na Evropsko prvenstvo U-19 2013. obezbjeduje samo pobjednik grupe!

Što se tice narednog ciklusa ovih evropskih prvenstava, tj. 2014. godina, izvlacenje za prvi kvalifikacioni ciklus ce se obaviti takodjer 05. decembra.

Što se tice Evropskog U-17 prvenstva 2014. godine koji ce se igrati na Malti, mi nismo nosioci u prvoj kvalifikacionoj rundi. U prvoj kvalifikacionoj rundi ce se naci 52 reprezentacije (samo Njemacka ide direktno u elitni krug kvalifikacija, Malta je vec na evropskom kao organizator, nova reprezentacija je Gibraltar) u dvije jakosne grupe po 26 reprezentacija, znaci iz svake jakosne grupe se izvuku po dvije reprezentacije. Domacin svake grupe ce se odluciti nakon zrijeba grupa. Prolazak u elitni krug kvalifikacija obezbjedjuju najbolje dvije reprezentacije iz svake od 13 grupa + kolektivno najbolja treceplasirana ekipa iz svih 13 grupa, ali samo u mecevima protiv prve dvije reprezentacije iz grupe. Igraci koji ucestvuju moraju biti rodjeni poslije 01.01.1997!

Sto se tice Evropskog U-19 prvenstva 2014. godine koji ce se igrati u Mađarskoj, mi smo nosioci u prvoj kvalifikacionoj rundi! Ista prica kao za U-17, 52 reprezentacija ce se naci u prvoj kvalifikacionoj rundi (samo Španija ide direktno u elitni krug kvalifikacija, Mađarska je vec na evropskom kao organizator, nova reprezentacija je Gibraltar) podjeljene u dvije jakosne grupe po 26 reprezentacije, znaci iz svake jakosne grupe se izvlace po dvije reprezentacije. Domacin svake od 13 grupa se bira nakon zrijeba grupa. Prolazak u elitni krug kvalifikacija obezbjedjuju najbolje dvije reprezentacije iz svake od 13 grupa + kolektivno najbolja treceplasirana ekipa iz svih 13 grupa, ali samo u mecevima protiv prve dvije reprezentacije iz grupe. Igraci koji ucestvuju moraju biti rodjeni poslije 01.01.1995!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 nov 2012, 19:54

„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore. Utakmice će se igrati u Podgorici 04. i 06.12.2012.

Selektor Toni Karačić je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:

Kjosevski Vedran, Sadiković Damir, Salčin Edin (FK Željezničar-Sarajevo), Plakalo Emir, Handžić Faris, Radovac Samir (FK Sarajevo), Marić Mirko, Petrović Ante, Šaravanja Vinko (NK Široki Brijeg), Predragović Fedor, Savić Stefan (FK Borac-Banja Luka), Šatora Miloš, Maksimović Dejan (FK Kozara-Gradiška), Gojković Renato, Pršeš Omar, Musić Semir (FK Sloboda-Tuzla) Odak Marko, Rozić Antonio (HŠK Zrinjski-Mostar), Ćemalović Mirza (FK Velež-Mostar), Imamović Emir (FC Lokomotiv-Moskva), Tandić Almir (FC Red Bull-New York), Modić Andrej (FC Milan-Milano)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 nov 2012, 20:42

Ordagić iz Gradine 99% će biti pozvan naredne sezone.

Ko je gledao u utakmicu protiv Čelika vidio je i sam šta momak radi, al najvažnije je da je blistao u baš toj utakmici protiv ekipe koju predvodi Jagodić :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 nov 2012, 22:53

sajo10 je napisao/la:„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore. Utakmice će se igrati u Podgorici 04. i 06.12.2012.

Kjosevski Vedran, Sadiković Damir, Salčin Edin (FK Željezničar-Sarajevo), Plakalo Emir, Handžić Faris, Radovac Samir (FK Sarajevo), Marić Mirko, Petrović Ante, Šaravanja Vinko (NK Široki Brijeg), Predragović Fedor, Savić Stefan (FK Borac-Banja Luka), Šatora Miloš, Maksimović Dejan (FK Kozara-Gradiška), Gojković Renato, Pršeš Omar, Musić Semir (FK Sloboda-Tuzla) Odak Marko, Rozić Antonio (HŠK Zrinjski-Mostar), Ćemalović Mirza (FK Velež-Mostar), Imamović Emir (FC Lokomotiv-Moskva), Tandić Almir (FC Red Bull-New York), Modić Andrej (FC Milan-Milano)
ja neznam sta ovi nasi rade u savezu :D, cuj fc milano... i prilicno sam siguran da se radi o ismaru tandiru a ne o almiru tandicu iz new yorka.
jel ovaj semir music onaj tatin sin sto je isao u city na probu, ili je to bio onaj drugi sto je isao?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2012, 00:34

dino-92 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore. Utakmice će se igrati u Podgorici 04. i 06.12.2012.

ja neznam sta ovi nasi rade u savezu :D, cuj fc milano... i prilicno sam siguran da se radi o ismaru tandiru a ne o almiru tandicu iz new yorka.
jel ovaj semir music onaj tatin sin sto je isao u city na probu, ili je to bio onaj drugi sto je isao?
Za ovog malog iz Milana kazu da je veliki talenat.Pa eto lijepo je onda sto ga je pozvao :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 nov 2012, 00:42

Ovaj Renato Gojković (stoper) iz Slobode je vrlo dobro odigrao za prvi tim otkako je debitovao. Mislim da bi moglo biti nešto od njega. Kao što reče momak gore, biti će da je ovo Ismar Tandir, a ne Almir Tandić. Za momka su rekli kao da je talenat, bio je u kampu Chelseaja. A i Jirži Plišek je rekao da je veliki talenat. Tada je Tandir odradio nekoliko treninga sa ekipom Sarajeva.

Sve u svemu, lijepo je vidjeti da se pozivaju momci koji nastupaju za klubove iz inostranstva (Milan, Lokomotiv, Red Bull). Nadam se da će ih biti još. Neka pozovu Ermina Bešića (golman), momak par godina trubi kako želi igrati za BiH.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 28 nov 2012, 01:39

Andrej Modic, 1996 godiste. rodom iz Republike Srpske...Trenutno u mladim kategorijama AC Milan.... Mali ce da bude 10 kakvu nismo imali od Piksija. Trebalo bi na vrijeme da se stupi u kontat s njim i njegovim starcima...
šta nadjoh na forumima iz srbije

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 nov 2012, 01:53

Ovaj Andrej je skroz oprezan malac :D Ne možeš mu naći ništa na profilu, a što bi ga "povezalo" sa BiH ili Srbijom. Jedino što je lajkao Novaka Đokovića. Za nadati se da neće poći za Srbiju, al' daj Bože.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 nov 2012, 01:58

JTS je napisao/la:Ovaj Andrej je skroz oprezan malac :D Ne možeš mu naći ništa na profilu, a što bi ga "povezalo" sa BiH ili Srbijom. Jedino što je lajkao Novaka Đokovića. Za nadati se da neće poći za Srbiju, al' daj Bože.
Lajkao je i Dinu Merlina,ako ćeš tom logikom :lol:

Ma nek igra za onu državu za koju želi,pošteno.

Jedino ako razmišlja na način da će zaigrati za one koji ga prvi pozovu,koji pokazuju da im je stalo do njega znam da za Bosnu i Hercegovinu zaigrat neće :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz i 19 gostiju.