Kako mi idete na k u r a c svi redom. Prvo ovi moji tuzlaci koji nisu svjesni da Tuzla nije nikakva čaršija (nekada jeste bila) i da nove generacije ne žive za ovaj grad, nego se trude svoje guzove što više preturati po lokalnim kafićima. A samo par stotina tuzlaka interesuje Sloboda i sport, obraz i ponos grada. Kad sve to shvatite pokrite se dekom, i sakrite što bolje možete.
Na šta bi to prosječan čovjek iz gradića u TK trebao biti ljubomoran svega vam, kakvi kompleksi, neki od nas imaju komplekse prema Sarajevu, ali j e b i g a, šta ćeš može im se, i meni je krivo kad vidim kako Mejdan vapi za repkom, a igra se u praznoj sali u Sarajevu. Ali to nisu krivi oni, nego tuzlanska pasivnost.
A zašto se sve ovo dešava, zbog onih priča "seljačine", "šta hoćete ovdje", upravo ovo što sad demonstrirate ovdje na forumu. Umjesto da ovog momka iz Živinica lijepo pitate zašto navija za Sarajevo, šta je to presudilo. Možda je ova "propaganda", u medijima što se tiče Sarajeva i Želje, od oca, ili nešto treće. Ja apsolutno shvatam odakle taj gnjev prema Tuzli i tuzlacima, ne podržavam ga, ali ga shvatam.
Tako da je ovo priča u prazno, jer neke stvari nikada neće biti shvaćene, ne zato što se ne može, nego zato što se ne želi.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."