Bandovica smo prizivali jos kad je branio u Listici.Niko tada nije rekao da ne zna,a pogotovo krivo nam je bilo kada je otisao u Velez(barem meni).Dobar je golman,da nije tako ne bi primio najmanje golova u dosadasnjih 14 kola...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e cuj avdukic da se zadovolji nacinalni kljuc, a frajer musliman hahahaha e sta sve neces ovde procitati hahahahapowerplay je napisao/la:Kevin je napisao/la:
Ne bih se baš složio...
ima tu i boljih golmana..Avdukić, Antolović, pa čak i Bilobrk je bolji od Bandovića pošto sam imao priliku gledat i jednog i drugog na Pecari..Bandovićev problem je visina..![]()
Daj ne lupetaj majketi. Antolović je ubleha, nek se zahvali jakoj odbrani ! Avdukić je propao ko žeton, ali ga zove u repku zato što je iz Borca. Mora se ispuniti neka kvota i po famoznom nacionalnom ključu. Kao treći golman nikad neće stati na gol. Bilobrk nije Bandoviću ni do koljena.
bandovic je dobar golman, problem su mu udarci iz daljine i to ogroman problem, ne zna uhvatit loptu, ali ga vi hvalite jer igra kod vas, da igra negdje drugo, drugacija bi prica bila, jednostavno ne vidite svoje mane, kojih itekako ima, jedan kolega forumas vam je naveo sta ste pricali za dupovca, da bi ga sada prodavali za 400 000 eura, pa nije caj![]()
uzmite tih 100 000 i udarajte se nogom u guzicu jer i vi i mi morate prodavati da bi opstali
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
šta će u lištici branit? pastrmku?HzSM je napisao/la: Bandovica smo prizivali jos kad je branio u Listici.Niko tada nije rekao da ne zna,a pogotovo krivo nam je bilo kada je otisao u Velez(barem meni).Dobar je golman,da nije tako ne bi primio najmanje golova u dosadasnjih 14 kola...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Dejo je dosta dobar golman,nije bas ni extra klasa a nije ni truba.imao je fantasticni odbrana narocito protiv sirokog i u trebinju .al imo je i kikseva sa gradinom kad je driblao pa smo dobili gol,slobodnjak u travniku 35 m odbija loptu dobijamo gol,pa i onaj slobodnjak protiv zete mogo je bolje.tako ova prica najbolji -najlosi nijedno ni drugo .
- molotovljev
Kad već izvlačite postove iz arhiva, da naglasim, samo one postove koji idu vama na ruku, imam i ja nešto za vas.
Izvolite:
za najveći bh klub. Da kojim slučajem Avdukić brani za nas ili Antolović, naravno da bi bio najbolji. Ovako...
P.S. S obzirom da me je @ admin na jedan pristojan i lijep način zamolio da ostanem sa vama na forumu,
odlučio sam da mu ispunim želju, te tako s vremena na vrijeme napišem komentar.
Uživajte!
Izvolite:
Što se Deje tiče, logično je da je, ako ne najbolji, onda jedan od boljih golmana u ligi, samim tim što igramolotovljev je napisao/la:Iako je manje-više poznato kvalitet i zalaganje određenih igrača, ja bih ovom prilikom izdvojio jedno ime,
znači momak koji me je pozitivno iznenadio u ovoj sezoni, za razliku od prethodne, to je mali Amer.
Ne rizikuje puno, onako tih, pristojan, zajedno sa Sedinom i nazad sa Dejom čine taj odbrambeni bedem.
za najveći bh klub. Da kojim slučajem Avdukić brani za nas ili Antolović, naravno da bi bio najbolji. Ovako...
P.S. S obzirom da me je @ admin na jedan pristojan i lijep način zamolio da ostanem sa vama na forumu,
odlučio sam da mu ispunim želju, te tako s vremena na vrijeme napišem komentar.
Uživajte!
F.K.SARAJEVO
Vozdra raja sad nesto citam za Saida ima par dobrih ponuda, Sesar, Dupovac..?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je iza nasbagrcavi je napisao/la:"Pripreme pred važnu utakmicu uzvrata prvog pretkola Lige UEFA između Širokog Brijega i ljubljanske Olimpije omela je vijest o huliganskom napadu na prvog golmana Širokobriježana Dejana Bandovića.HzSM je napisao/la: Bandovica smo prizivali jos kad je branio u Listici.Niko tada nije rekao da ne zna,a pogotovo krivo nam je bilo kada je otisao u Velez(barem meni).Dobar je golman,da nije tako ne bi primio najmanje golova u dosadasnjih 14 kola...
Bandović je sa svojim prijateljima u Sarajevu gledao utakmicu Svjetskog prvenstva Španija-Paragvaj, po završetku koje ga je ispred hotela ''Evropa'' zaskočila grupa mladića i nanijela mu povrede nosa, navodi se u saopćenju objavljenom na stranici N.K Široki Brijeg.
N.K. Široki Brijeg osuđuje napad na mirnog dečka i velikog sportaša, te poziva institucije da se huliganstvu stane u kraj."
baš ste ga prizivali

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jel pojedinci prate karijeru dejanovu od kako je dosao kod nas ili malo duze.....Dejo je vrhunski golman citavu svoju karijeru.Tako da ovi tzv strucnjaci se bave bagmintonom jer pojma nemaju.Iz vasih postova izbija zloba.Mi cemo prodati neke od igraca ali samo ako je i klub ZADOVOLJAN sa transferom.A to da su "mizerne" cifre za nase igrace to se slazem.I zato ko god ode otici ce samo ako budu svi "zadovoljni".
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
u kakvim zabludama zivis/te, al najrealnije ti ovo govorim, kao prvo i prvo, i vi i mi smo ove godine platili ogromne cifre za pirotehniku, Želji su dosle pare od evrope, dok vama jos uvijek nisu, barem ja nsiam procitao da jesu, ispravite me ako grijesim, eh kad smo platili tolike pare za pirotehniku, namece ti se logicki zakljucak da nijedan ni drugi klub nema para, a kad ti se taj logicki zakljucak namece, onda ti se namece isto tako i zakljucak da niste/mo(malo manje mo, a vise te, al o tom potom) u situaciji da odbijate/mo ponude za nase igrace, jer vam ponavljam po ko zna koji put, moram prodavati da bi opstali, to je nasa realnost.alibi je napisao/la:Jel pojedinci prate karijeru dejanovu od kako je dosao kod nas ili malo duze.....Dejo je vrhunski golman citavu svoju karijeru.Tako da ovi tzv strucnjaci se bave bagmintonom jer pojma nemaju.Iz vasih postova izbija zloba.Mi cemo prodati neke od igraca ali samo ako je i klub ZADOVOLJAN sa transferom.A to da su "mizerne" cifre za nase igrace to se slazem.I zato ko god ode otici ce samo ako budu svi "zadovoljni".
Za zivot cijeli!
Slazem se sa ovom konstatacijom. 

.....In David we trust.....
A što bi ga prodali nazor ako ima ugovor do 2015 ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:u kakvim zabludama zivis/te, al najrealnije ti ovo govorim, kao prvo i prvo, i vi i mi smo ove godine platili ogromne cifre za pirotehniku, Želji su dosle pare od evrope, dok vama jos uvijek nisu, barem ja nsiam procitao da jesu, ispravite me ako grijesim, eh kad smo platili tolike pare za pirotehniku, namece ti se logicki zakljucak da nijedan ni drugi klub nema para, a kad ti se taj logicki zakljucak namece, onda ti se namece isto tako i zakljucak da niste/mo(malo manje mo, a vise te, al o tom potom) u situaciji da odbijate/mo ponude za nase igrace, jer vam ponavljam po ko zna koji put, moram prodavati da bi opstali, to je nasa realnost.alibi je napisao/la:Jel pojedinci prate karijeru dejanovu od kako je dosao kod nas ili malo duze.....Dejo je vrhunski golman citavu svoju karijeru.Tako da ovi tzv strucnjaci se bave bagmintonom jer pojma nemaju.Iz vasih postova izbija zloba.Mi cemo prodati neke od igraca ali samo ako je i klub ZADOVOLJAN sa transferom.A to da su "mizerne" cifre za nase igrace to se slazem.I zato ko god ode otici ce samo ako budu svi "zadovoljni".
DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zato sto je i dupovac produzio ugovor da pomogne sarajevu, nije ga produzio sigurno da igra ovde do 2015, i plus nema se parabagrcavi je napisao/la:A što bi ga prodali nazor ako ima ugovor do 2015 ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:u kakvim zabludama zivis/te, al najrealnije ti ovo govorim, kao prvo i prvo, i vi i mi smo ove godine platili ogromne cifre za pirotehniku, Želji su dosle pare od evrope, dok vama jos uvijek nisu, barem ja nsiam procitao da jesu, ispravite me ako grijesim, eh kad smo platili tolike pare za pirotehniku, namece ti se logicki zakljucak da nijedan ni drugi klub nema para, a kad ti se taj logicki zakljucak namece, onda ti se namece isto tako i zakljucak da niste/mo(malo manje mo, a vise te, al o tom potom) u situaciji da odbijate/mo ponude za nase igrace, jer vam ponavljam po ko zna koji put, moram prodavati da bi opstali, to je nasa realnost.alibi je napisao/la:Jel pojedinci prate karijeru dejanovu od kako je dosao kod nas ili malo duze.....Dejo je vrhunski golman citavu svoju karijeru.Tako da ovi tzv strucnjaci se bave bagmintonom jer pojma nemaju.Iz vasih postova izbija zloba.Mi cemo prodati neke od igraca ali samo ako je i klub ZADOVOLJAN sa transferom.A to da su "mizerne" cifre za nase igrace to se slazem.I zato ko god ode otici ce samo ako budu svi "zadovoljni".
Za zivot cijeli!
Sa obzirom da su za 10.000 eur prodali Adilovića,cijena im je negdje između 80.000-150.000 eurcikac je napisao/la:Zna li neko kolika su fiksna obestecenja za Saida i Ivana? Samo provjerene informacije, bez rekla, kazala.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ne valjaj gluposti.domorocki je napisao/la:Sa obzirom da su za 10.000 eur prodali Adilovića,cijena im je negdje između 80.000-150.000 eurcikac je napisao/la:Zna li neko kolika su fiksna obestecenja za Saida i Ivana? Samo provjerene informacije, bez rekla, kazala.
upravu si,otišao je džabasoe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.domorocki je napisao/la:Sa obzirom da su za 10.000 eur prodali Adilovića,cijena im je negdje između 80.000-150.000 eurcikac je napisao/la:Zna li neko kolika su fiksna obestecenja za Saida i Ivana? Samo provjerene informacije, bez rekla, kazala.

http://www.transfermarkt.de/de/adi-adil ... 28716.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit
- KB-TM87
- Kontakt:
domorocki je napisao/la:Sa obzirom da su za 10.000 eur prodali Adilovića,cijena im je negdje između 80.000-150.000 eurcikac je napisao/la:Zna li neko kolika su fiksna obestecenja za Saida i Ivana? Samo provjerene informacije, bez rekla, kazala.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Vi ste svojevremeno Jahica prodali u Grcku za 10.000,ali dolara.
Najveci transfer u historiji kluba sa Sugavice...

Najveci transfer u historiji kluba sa Sugavice...
-
- Kontakt:
prvo mnoge informacije na tranfermarketu nisu validne, drugo kad budeš imao provjerenu informaciju o iznosu tranfera onda se javi, ovako dolaziš na ovu temu samo da provociraš (ali to pokazuje koji si jadnik).domorocki je napisao/la:Sa obzirom da su za 10.000 eur prodali Adilovića,cijena im je negdje između 80.000-150.000 eurcikac je napisao/la:Zna li neko kolika su fiksna obestecenja za Saida i Ivana? Samo provjerene informacije, bez rekla, kazala.
-
- Kontakt:
bice prodat said za 500 milj i dupovac za 350 mila a sto se sesara tice on ce ici ukoliko neko ponudi 400 i vise a dolaze
dzakmic arsenijevic i mozda piksi i rascic i jos jedan napadac iz srbije
sarajevo nije u mogucnosti da moze diktirat cjenu za husejnovica jer je u ljeto slobodan igrac,cijenu irgaca diktiraju ponude,moze sarajevo rtazit i milion ako niko to nece da -da on ode dzaba u ljeto,ovako su klubovi koji ponude bilo sta uzet saida,za 500 000 mogu sve trojica otic ,tesko da ce za pojedinca izvuc tu cijenuromasarajevo je napisao/la:bice prodat said za 500 milj i dupovac za 350 mila a sto se sesara tice on ce ici ukoliko neko ponudi 400 i vise a dolaze
Said ima ponudu M.Gladbacha,
muštuluk dobra je
muštuluk dobra je

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bavaracmujo, benko21, hurem, juka55, jurisicduska, Konzerva, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 68 gostiju.