Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Havier Mašerano! 
(a mozda se i kaze tako)
(a mozda se i kaze tako)
ee jest Allahami,Kemo kingmandraX je napisao/la:Šta kaže Kemo nakon onih silnih napada Reala?
E sad su kidisali.
Ne znam koji je ono komenatator danas bio za siroki - celik, uglavnom situacija kod gola sirokog govori, ne vidimo bas najbolje iz ovog ugla dali je lopta presla gol crtu ali u mojoj blizini sjedi kontrolor meca i klima glavom da jeste... sljedeca situacija igranje rukom u sesnaestercu igraca sirokg, opet kamere nisu dobro zabiljezile taj trenutak, i on govori, nisam siguran dali je bilo igranja rukom ali kontrolor meca koji sjedi u mojoj blizini klima glavom da je sve bilo u redu 
Republika Zenica
"Kao da ih čitaju. Ko Malu Novinu!" Saša Vugdalić.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
legla bi ova sad dobro pred spavanjeElegant je napisao/la:Adriana
Noge moje duge ...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dylan Dog je napisao/la:Kaže Kristić tokom pregleda kod gola Tourea "vjerovatno ste pomislili da se radi o Balloteliu"
Inače,meni se činilo tokom pregleda da sam na nekoliko stadiona vidio zastavu Srbije na tribinama
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
dubioza je napisao/la:Ne znam koji je ono komenatator danas bio za siroki - celik, uglavnom situacija kod gola sirokog govori, ne vidimo bas najbolje iz ovog ugla dali je lopta presla gol crtu ali u mojoj blizini sjedi kontrolor meca i klima glavom da jeste... sljedeca situacija igranje rukom u sesnaestercu igraca sirokg, opet kamere nisu dobro zabiljezile taj trenutak, i on govori, nisam siguran dali je bilo igranja rukom ali kontrolor meca koji sjedi u mojoj blizini klima glavom da je sve bilo u redu
- by Adis HadžićNeil Lennon aka Gary Kasparov
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Maskerano, Mašerano, ili kako ga zovu na SK, a nešto kontam da su oni najtačniji Maćerano...Sheyi je napisao/la:Havier Mašerano!
(a mozda se i kaze tako)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Al onaj drugi komentator jel Sasa v. na OBN stvarno covjek nema pojma i prica nekakve gluposti da nije onog drugog da ga izvlaci ono bi cirkus od utakmice bio. Nesto pokusava da bude ko smijesan a izvali se ko sijeno.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Flanat kaze ovaj na Areni
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ko je ovaj sto na Federalnoj komentira Partizan - Inter?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Darijo MehmedovicD10S je napisao/la:Ko je ovaj sto na Federalnoj komentira Partizan - Inter?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ee ovo je najaca provala sto sam cuo u zivotu,isto nadrealisti bogtedubioza je napisao/la:Ne znam koji je ono komenatator danas bio za siroki - celik, uglavnom situacija kod gola sirokog govori, ne vidimo bas najbolje iz ovog ugla dali je lopta presla gol crtu ali u mojoj blizini sjedi kontrolor meca i klima glavom da jeste... sljedeca situacija igranje rukom u sesnaestercu igraca sirokg, opet kamere nisu dobro zabiljezile taj trenutak, i on govori, nisam siguran dali je bilo igranja rukom ali kontrolor meca koji sjedi u mojoj blizini klima glavom da je sve bilo u redu
Da mu je kontrolor meča rek'o da se naguzi, on bi se naguzio.19keNNo88 je napisao/la:ee ovo je najaca provala sto sam cuo u zivotu,isto nadrealisti bogtedubioza je napisao/la:Ne znam koji je ono komenatator danas bio za siroki - celik, uglavnom situacija kod gola sirokog govori, ne vidimo bas najbolje iz ovog ugla dali je lopta presla gol crtu ali u mojoj blizini sjedi kontrolor meca i klima glavom da jeste... sljedeca situacija igranje rukom u sesnaestercu igraca sirokg, opet kamere nisu dobro zabiljezile taj trenutak, i on govori, nisam siguran dali je bilo igranja rukom ali kontrolor meca koji sjedi u mojoj blizini klima glavom da je sve bilo u redu![]()
ovaj što je komentarisao na arenisport spartak - barsa je iznio toliko dezinformacija da je to strašno. ajde kad neko ne zna neke stvari o metalistu, shmoni ili moldeu, ali ne znat osnovne stvari o barseloni...
- Zenichanin
- Kontakt:
Veli ovaj na BHT: "Izvadio ga je Cakir, bez imalo razmisljanja" 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are