Zvijer ceka da bude pustena
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
nadam se da ce dobiti barem 20 minuta,vakat je da se polako uvodi u tezi ritam..don_burza je napisao/la:
Zvijer ceka da bude pustena
Ma nije, nego ti mene nisi najbolje skontao.schweinsteiger je napisao/la:sam si sebe demantirao.
A šta očekivati kada ga se gurne u grotlo Traforda, Bernabea, Kamp Noa...schweinsteiger je napisao/la: ocekivati od neadaptiranog Spanca kad ga se gurne u grotlo Minhenskog derbija?
A da ti kažem niko sretniji od mene, samo, samo...schweinsteiger je napisao/la:Martinezu treba kontinuitet da bi mogao pokazati sve sto zna i ubrzo ce se to i desiti,a ja cu biti i vise nego sretan da ti kazem da nisi bio upravu
Bas zbog toga ne mozemo, a sada ako bolje pogledas kako je Valencia disciplinovano postavljena u odbrani nakon sto su ostali sa igracem manje, i pri tome kako prijete iz kontre i polukontre, onda ce ti biti jasno zasto ti to govorim.samosarajvo je napisao/la:Hajde imam vas na kladari....69% posjeda lopte...mozete vi to!!!!!!!
evo mulleraBilall je napisao/la:Vjerovatno smo zbog ovog odmarali igrace protiv Nuremberga
Ma jbg opet nisam zadovoljanNYKnicks Fan je napisao/la:evo mulleraBilall je napisao/la:Vjerovatno smo zbog ovog odmarali igrace protiv Nuremberga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.